Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 21 (2005) (série)


Příliš pevná pouta (S21E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Ties That Bind
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, 2005, 1 h 11 min

Obsahy(1)

Když jednoho krásného dne vytáhne policie z řeky Clyde utopené auto, zdá se, že to bude jen další rutinní případ běžné kriminality. Na tomhle místě se totiž zloději aut často zbavují ukradených vozů. Jenomže, jak vtipně poznamenává vrchní inspektor Burke, z nich většinou předtím vystoupí. Což evidentně řidič červeného Mondea neudělal. A ještě něco policii zaráží. Nebývá zrovna zvykem, aby auto řídil mrtvý člověk. A podle všech indicií už Charles Campbell ve chvíli, kdy jeho auto prorazilo bránu, nežil. Přidá-li se k tomu všemu ještě kousek látky, zachycený na přední kapotě, svědčící o tom, že auto před svým střemhlavým pádem ze srázu ještě stačilo někoho srazit, má Burke a jeho tým o čem přemýšlet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající nápad a jeho skvělé zpracování. Tenhle díl rozhodně v paměti utkví, minimálně za prostředí, ve kterém se odehrává. Detektivní linka samozřejmě znovu atraktivní. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Burke je odvolán pod záminkou sexuálního obtěžování mladistvých a pátrání tentokrát vede Robbie Ross. Máme tu partičku, která se vyžívá v BDSM a i v policejních řadách jsou ti, co to rádi praktikují na mladistvých hošanech. Tihle hošani zároveň ještě tak trochu kradou auta. A to by všechno dohromady tak nějak nešlo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama