Reklama

Reklama

Max vedie usporiadaný život s Alice a ich synom Theom, až kým Alice nehrozí smrť pri čakaní na transplantáciu srdca. Max sľúbi Theovi že Alice zachráni, ale aby dodržal slovo musí nájsť pre ňu srdce, a to rýchlo. Čas uteká a Max musí nájsť riešenie, preto sa rozhodne opäť spojiť s jeho temnou minulosťou. Toto rozhodnutie mu zmení život tak, ako by si to ani nevedel predstaviť... (toshio66)

(více)

Recenze (41)

genetique 

všechny recenze uživatele

Honba za záchranou svojich najbližších za akúkoľvek cenu už v mnohých filmoch prekročila hranice zákona a toto je len ďalší z variantov na tento námet. Akcia a teda hlavne automobilové súboje sú na celkom slušnej úrovni, dej síce nenudí, ale je absolútne klišéovitý, stereotypný a nereálny v mnohých scénach. A nebyť zbytočne sentimentálnych a hlavne nepotrebne početných flashbackov a dramaticky ladených situácií, bolo by z filmu ozajstné prekvapenie. 45%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabý kousek kombinující akční film ve stylu "Rychle a zběsile" s dramatem. Ani by nevadilo, že je příběh ohranej jak gramofonová deska ale film v sobě nemá nic čím by dokázal zaujmout. Závodů je zde pár a jiné akční scény zde nenajdete. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Film se solidním tempem, pár slušnýma akcema. Nějakej souboj, nějakej parkour, nějakej závod v autech a překvapivě smutný konec. Béčko jak má bejt. Oddechovka. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Áno, chceme byť podla obalu ako Rýchlo a Zbesilo...ale klameme telom. Je to komorný film na tému "čo všetko som schopný urobiť kvôli žene", kde je fajn bugina, a blbý koniec. Škoda, mohol to byť dobrý akčný film... ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

na javorove listy celkom podareny snimok, ale poslednych 15 minut ma zaklincovalo a napriek tomu, ze dovtedy klapalo setko tak na 3*, musim byt nekompromisny, pretoze krvny tlak mi vyskocil na 220.... ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Takovýhle film jsem nečekal - byl jsem připraven na ryzí jízdu typu Fast And Furious, ale dostalo se mi milého překvapení. ..... Tenhle akční drama thriller (závody Rychle a zběsile + "gumové" jumpy Okrsku 13 + dramatická honba pro daný cíl bez jakýchkoliv ohledů aneb jak daleko je člověk schopen zajít pro záchranu milované osoby) je jeden z mála filmů (ještě k tomu z absolutního minima kanadské tvorby), který při distribuci rovnou na DVD opravdu velice potěší ... uctihodná režie a parádní kamera dodává na intenzitě zážitku ... vůbec bych se nezlobil zaplatit si za to v kině! :-) (... "Jo, miloval jsem Tě. Jsi spokojená? Všechno zahodím a začneme zase od začátku, tak to chceš? " "Proč ne?" "Neopustím ty, který mám rád. Nikdy." "Mě si opustil klidně." "Dobře, omlouvám se!" ... :-D) ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Beckovej akcni filmecek, kterych je spousty a spousty. Takova flakota od vseho neco. Ale preci jen tech par zajimavych momentu tam taky bylo no ......... 2* ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Z počátku průměrný a pohodový film se mění v čím dál větší nesmysl... Honičky v autech jsou pak přihlouplé, zápletka se srdcem nereálná... ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Když jsem shlédl trailer moc se mi to nezamlouvalo čekal jsem něco ve stylu Rychle a zběsile, ale byl jsem mile překvapen. Závody byly slabší to se dá říct, ale jinak dobrý film za který bych klidně i v kině zaplatil, škoda že vyšel jen na DVD. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Celý film je jedno gradující "WTF", od samotného děje po chování a přístup jednotlivých postav k tomu, co se právě odehrává. Nejbizarnější snímek z tématiky "získej & doprav". Bohužel u mně za 3,5/10. ()

MMJ 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý 81%, ale čekal jsem že to bude víc o autech než to bylo, ale ten konec sem fakt nečekal .. ()

Joey(1) 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad se zoufalou potřebou najít peníze pro nejbližší by nebyl úplně špatný a dalo by se z něj i něco, byť ohraného, vytvořit; k čemu to ale je, když film postrádá nějaký souvislý řád a logiku. ()

Reklama

Reklama