Reklama

Reklama

Bolek a Lolek na Divokém západě

(seriál)
  • Polsko Bolek i Lolek na Dzikim Zachodzie (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bolek a Lolek se vypravili na Divoký západ, kde na ně čeká pořádné dobrodružství. (TV Prima)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Šiesta séria ( 7 častí ) dostala našich animovaných hrdinov na Divoký západ. Zaujímavosťou je, že tento seriál bol zostrihaný a použitý v roku 1986 na celovečerný film ( Bolek a Lolek na Divokom Západe ). Druhý komentár. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Bolek a Lolek ve westernových kulisách. Stále laskavé a hravé. Více naivnější. Bolek s Lolkem udržují pořádek. Jimmy Pif Paf stále zlobí a starý Sheriff dokola usíná a chrápe. Nostalgie po krásných časech však nostalgií navždy zůstane. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Sice jsem se to dozvěděl až po přečtení na internetu, ale tento seriál byl později spojen a vznikl z něj film. Je to snad jediný seriál se slavnými kluky, který je na pokračování. Seriálu to ale vlastně vůbec neškodí. Sice ve filmu to celé může působit trochu víc uceleněji, ale jinak kluci konečně prožívají skutečně napínavé dobrodružství. Setkávají se s banditou a chytají ho. Jen je škoda, že těch indiánů nebylo víc. Mnoho příběhů v seriálech Bolka a Lolka si je značně podobných jako vejce vejci, ale tento je opravdu originální neboť originalita vychází už z podstaty nápadu samotného. ()

Reklama

Reklama