Reklama

Reklama

U2 3D

(koncert)
Trailer

Unikátní projekt – první 3D záznam koncertu na světě. Film byl natočen během jihoamerického turné Vertigo skupiny U2. Neopakovatelnou atmosféru živého vystoupení legendární U2 si mohou diváci vychutnat díky vyspělé digitální technologii 3D, vícekanálovému surround zvuku a v neposlední řadě díky pulzující atmosféře turné Vertigo, které je jedním z neúspěšnějších koncertních šňůr vůbec. Cílem projektu je, jak řekl sám Bono, zprostředkovat jedinečný zážitek z živého vystoupení co nejvíce lidem. Hlavně pak mladým lidem, kteří si nemohou dovolit drahé lístky na koncert. Film slibuje novou dimezi filmového prostoru, kde se divák stane účastníkem vyprodaných koncertů U2. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Na největším stadionu turné v Buenos Aires, kde proběhlo nejrozsáhlejší natáčení a vzniklo značné množství filmového záznamu, vzrostl počet technických pracovníků na 140. (POMO)
  • Producenti museli získat prakticky každou digitální kameru a nahrávací zařízení na světě – tzn. 18 digitálních kamer Sony F950 CineAlta a nahrávací zařízení SR (2 kamery na každou 3D plošinu). (POMO)
  • Záznam byl pořízen během koncertů pod širým nebem (mimo Severní Ameriku) v Mexiku City v Mexiku, v Sao Paulu v Brazílii, v Santiagu v Chile a v Buenos Aires v Argentině. (POMO)
  • K natáčení bylo použito zatím největší množství 3D kamer pro jeden filmový projekt. Celkem vzniklo více než 100 hodin 3D videozáznamu. (POMO)
  • Tracklist:
    01. Vertigo
    02. New Year's Day
    03. Beautiful Day
    04. Sometimes You Can’t Make It On Your Own
    05. Love And Peace Or Else
    06. Sunday Bloody Sunday
    07. Bullet The Blue Sky
    08. Miss Sarajevo
    09. Pride (In The Name Of Love)
    10. Where The Streets Have No Name
    11. One
    12. The Fly
    13. With Or Without You
    14. Yahweh (Shorty_)

Reklama

Reklama