Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Život sa mení rýchlo. Blesk udrie a v sekunde všetko to, čo tu raz bolo, už tu nikdy viac nie je. A vy sa ocitnete sediaci na kameni na okraji púšte."  Jolene. V pätnástich sa vydá, o rok neskôr je vdova, rozvracačka rodiny a mladistvý delikvent. Rovnako, ako zamestnaniami, prejde i mnohými manželskými zväzkami. Nájde nakoniec svoje šťastie? (sochoking)

(více)

Recenze (50)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak Jessica Chastain spí postupně se spoustou černobílých charakterů, až nakonec zjistí, že sama je černobílá taktéž. Prvních dvacet minut je parodie romantických vidlákoven a zbytek je pokus o vážnost a hlubokou sondu spolu s vystřízlivěním z šoku, že to parodie není a nebyla. To nejhorší přijde hned na začátku s prvním manželem a srandovní rodinou , nicméně tak ohromně jednoduché postavy zbytek příliš vysoko nepozvedly. ()

nameadel 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak se jedna dívka pokaždé rozhodla nejhůř, jak mohla. Vlastně je dost zvláštní uvěřit tomu, že by někdo mohl mít natolik nevyvinutý pud sebezáchovy a přirozený instinkt. Nebo byla hlavní hrdinka masochistka a ve vlastním utrpení se ohromně vyžívala. Ale musím říct, že mě Jessica bavila. Ze začátku jsem sice nevěděla, jestli jí mám fandit, nebo ne, ve výsledku jsem jí ale jen litovala. Přestože to možná zní, že ne, tak jo, bavilo. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva 2018 č.2 - filmové krásky podle uživatelů claudel, Enšpígl a Malarkey, Jessica Chastain. Tuto výzvu jsem začal pěkně zostra, ještě nikdy jsem Jessicu neviděl tolikrát odhalenou a v tolika odvážných scénách. Nenápadný a poměrně neznámý film, hodně smutný, svíralo se mi srdce nad tím, kolik facek Jolene od života dostala. Jessica byla ve své roli vynikající a myslím, že všichni pánové si s chutí střihli vedlejší postavy, které jí zkřížily cestu. Super začátek filmové výzvy č.2. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol zmätený. Pripadalo mi, že dej sa odohráva v 50. rokoch , ale nešli mi do hlavy tie magiče s cédečkami a tak, no a zrazu sa dej akoby presunul do 21. storočia a ona furt bola mladá kočka. Asi to bolo tými rekvizitami, účesmi ... neviem. A prosím vás, také vIdly akými boli obchodní partneri Sala, to akože kde vyhrabali ??! Ničmenej to bol jeden veľmi pútavý a nádherne vyrozprávaný príbeh, ktorý rýchlo odsýpal, s prekrásnou hlavnou hrdinkou v útoku ! ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Čekal (chtěl) sem nějakou depku,třeba ve stylu Bílého Oleandru.Místo toho sem se díval na nějakou moderní Angeliku,která potkává jednoho pičuse za druhým.Ti sou z ní samozřejmě hned hotoví a tak pojebe piráta,sultána,krále a bůhví co ještě,jenom s tím rozdílem,že ve finále na ni čeká de Peyrac tak leda v zrcadle.V podstatě jen opakování toho samého dokola,že to vypadá jako pět (nebo čtyry?) v jednom a začne to být hodně,ale hodně otravné,až nesnesitelné (a kor když někteří sou na dělo od prvního okamžiku-Friend,Vartan)!Film pak místo dvou hodin trvá snad dva roky a člověk už se jen modlí at' už jdou všichni do prdele.Kromě (zvláštně) hezké a talentované Jessicy Chastain tu totálně není co vyzvedávat.2aPůl ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama