Reklama

Reklama

Měsíční krev

(neoficiální název)
  • Velká Británie The Beast Must Die (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osm lidí bylo pozváno na víkend na ostrovní panství. Jeden z nich je vlkodlak. Uhodnete, který z nich to je? (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Boháč se rozhodne chytit vlkodlaka. Pokryje svůj pozemek kamerami a mikrofony a sezve do svého sídla několik lidí, přičemž jeden z nich má být tou správnou kořistí. Akční začátek docela ušel, herci také nebyli až tak špatní, ale vesměs se jednalo o nudu. Víc než polovina filmu se věnuje trdlování po baráku a žvanění na vlkodlačí témata. Jestli jsem to dobře pochopil, tak divák má za úkol hádat, kdo to asi může být. Jenže mě to vůbec nebavilo. Něco dít se začalo až po hodině, ale pokud jde o vizuál samotného vlkodlaka, tak to mě zklamalo. Tvůrci se maskami ani nenamáhali. Nicméně vlkodlačích hororů je jako šafránu a tohle bych si dokázal představit jako remake. 25% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Není to dobrý film. Ale je to skvělý film. Je to film, ve kterém se na začátku dozvíte, že skoro všichni zúčastnění jsou kanibalističtí sérioví vrahové a nikdo už se k té informaci v dalśích osmdesáti minutách nevrátí. Film, jehož morálně flexibilní protagonista si myslí, že je v úplně jiném žánru, v němž Peter Cushing (který měl imho toho morálně flexibilního protagonistu hrát místo Calvina Lockharta) je chodící encyklopedie vlkodlaků a kde vlkodlaka hraje velký černý pes. MWAH! Celé je to podané jako detektivka ve stylu Agathy Christie, včetně toho, že vám to docela efektivně předhodí jednu dvě volavky, a má to zvláštní gimmick, kdy se děj najednou zastaví a vy dostanete třicet vteřin na to, si promyslet, kde je bestie. A taky to má efektní scény se samopaly a explodujícími helikoptérami. Tohle prostě chcete. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý film, který bohužel doplácí na samotný vzhled. Prvních 50 minut je bez atmosféry a připomýná to, jak už bylo řečeno, seriály či akční filmy. Až po 50 minutě se dočkáme spíše hororu. Moc scén se samotným vlkodlakem nečekejte, ve finále jsem celkem čekal jak film dopadne a kdo je vlkodlak. Cushing podává jako obvykle dobrý výkon, nicméně se tu zas tak moc nepředvede. Zábavný průměrný béčko který nepotěší ale ani nezklame. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Takova story ala radoby Agatha Christie, aneb parta lidi uzavrenych na rozsahlem sidle, a majitel se snazi prijit na to, kdo je vlkodlak. Film Vam jakoby da indicie k odhaleni teto osoby, a vy to mate na konci uhodnout...no nevim. Film me vubec nebavil. Alespon ze tam byla krasna cernosska Marlene Clark. ;) ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Mne naopak hudba jako ze seriálu Profesionálové navnadila a vybízela tušit akcí nabitý vlkodlačí film. Výběr hlavních postav mi pak také vůbec nevadil, naopak, postava prachatého černocha-vlkodlakobijce mi přišla sympatická. Problém je v tom, že po čtvrt hodině je po veškeré akci, a tím pádem i jakékoli další zábavě. Vyprávění o původu vlkodlaků, konverzace mezi lidmi ve skupině, ale i pátrání po vlkodlakovi samotném jsou hodně nudné a unavující. Velká škoda, doufal jsem, že se studiu Amicus podařilo natočit na tehdejší dobu nevšední film s takovýmto tématem. Alternativní název uvedený na imdb pak přímo odkazuje k postavě, která se ve vlkodlaka přeměňuje. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama