Reklama

Reklama

Smrtící exploze

Trailer

Obsahy(1)

Při stavebních pracích poblíž jedné jeskyně, neopatrný dělník naruší v zemi žílu čistého lithia a svojí nepozorností jí vynese na povrch, kde lithium po kontaktu s vodou začne hořet a pustošit krajinu kolem sebe. Katastrofě se snaží zabránit seizmolog Jake Denning (Kevin Sorbo), který si chtěl i se svojí snoubenkou Karen užít již dlouho zaslouženou dovolenou. (videofil)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Ač mám katastrofické filmy rád, už jen z upoutávky jsem se zaradoval, že tento také sledovat nemusím, ba přímo nesmím (jen bych se vztekl, co to zase ze mne dělá "Mr. Hollywood" za tupce) a budu tak mít čas na práci ... ;-)
Každopádně myslím, že kdyby od scénáristy přes producenty a distributory až po ředitele televizních kanálů (neplatí jen na paní ředitelku Ungureanu) někdo chodil na střední školu a dával v ní aspoň trochu pozor, přestaly by se konečně za takovéto ...píp vyhazovat prachy. Prý žíla čistého lithia apod. kraviny, živě si představuji, jak to, co někdo vynese na povrch, poruší zákony zachování hmoty a energie a zpustoší to krajinu ...
Nedovedu si představit, co by se strhlo za peklo a kolik "jmen" bych dostal, kdybych natočil film o tom, jak se Shakespeare a Freddie Mercury zamilovali do Martiny Navrátilové a když se mezi nimi nemohla rozhodnout, domlátili se v souboji na polštáře k smrti (oba) ... řekl bych, že by to ani hvězdné obsazení nedokázalo vytrhnout.

Týjova, já snad fakt budu muset začít psát ... :-D 

klobouk12

klobouk12 (hodnocení, recenze)

Skočme do slámy, ta nás před tím ohněm ochrání! Ohněm, který nás už asi půhodiny pronásleduje....fyzika a chemie nebudou zrovna silné obory těch co to vymysleli :d

choze

choze (hodnocení, recenze)

Sorbo? Wynorski? Andrew Stevens? To bude ultimátní céčko...

Reklama

Reklama