Reklama

Reklama

Nora Roberts: Posedlost ohněm

(TV film)
  • Česko Modrý dým (více)

Vyšetrovateľku Reenu Haleovú celý život prenasleduje vrah-pyroman, zodpovedný za smrť jej blízkych.Preto má strach sa opäť zamilovať.Aby tomu zabránila, musí sa postaviť svojej minulosti a zistiť, kto má na svedomí požiar, ktorý sa stal jej nočnou morou. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

deedulka 

všechny recenze uživatele

Tentokrát spíše slabší odvar z filmů od Nory Roberts. Předvídatelný děj a ne moc záživné provedení, ani herecké obsazení mě v tomto případě nenadchlo. Když už v televizi neběží nic jiného, tak se u toho dá vydržet, ale nedá se říct, že bych u filmu seděla napjatá a čekala, co přijde v dalším okamžiku. Hodnocení 2 z 5. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dramatičnost se v tomto snímku ukrývá opravdu na každém kroku a tak když má specialistka na vyšetřování požárů udělat svoji zkoušku, začnou se ji prolínat vzpomínky z dětství, kdy jim vyhořela restaurace. Reenu fascinuje už od dětství oheň a chtěla se strašně stát detektivem odhalujícím vznik požáru a tak když za záhadných požárů umřeli její dva snoubenci, dala se do práce. Nyní se to opakuje znovu a nehrozí nebezpečí jí samotné, ale současnému příteli včetně její celé rodině. Rozuzlení je daleko horší než sama čekala..... ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi zápletka i zpracování, oproti některým jiným filmům ze série "Nora Roberts" se tenhle podle mě povedl, není to ani přespříliš romantické a cukrlaté ani přespříliš dramatické, takový zlatý střed. ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama