Reklama

Reklama

Jack and Diane

Trailer

Obsahy(1)

Jack (Riley Keough) a Diane (Juno Temple) jsou dvě dospívající lesbičky, které se jednoho dne potkají v New Yorku a stráví spolu noc vášnivým líbáním. Okouzlující nevinnost Diane začne rychle otevírat jinak silně uzavřené srdce Jack. Když ale Jack zjistí, že Diane za týden odjíždí ze země, nastanou problémy. Diane tak musí nejen bojovat o udržení jejich lásky, ale navíc se musí vypořádat s tajemstvím, že jí nově probuzená sexuální touha občas promění ve vlkodlaka. (dresi)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (15)

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Hlúpy pokus zviezť sa na popularite typu "Twilight" s prístupom typu "Let the Right One In" a namiesto romantického hororu do toho napratať lesbickú drámu. Jedna nesympatická pribrzdená opacha sa stratí v New Yorku a v obchode stretne druhú nesympatickú lesbickú opachu, ktorá si ju odchytí, aby sa mohli so záujmom oblizovať, či na seba civieť ako hojdacie koníky. Rozbieha sa ich otravná love story a to, že jedna z nich v sebe ukrýva potlačené vlkodlačie pudy je už iba vrcholom nezmyslov, ktoré tento nudný film ponúka. Možno že sa dámskemu publiku, prípadne aspoň lesbickým diváčkam páčiť bude, no môj názor je, že ide o úplnú kravinu. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Až když jsem si přečetla po shlédnutí snímku obsah, pochopila jsem, proč jsem si tenhle film stáhla. Bylo to kvůli vlkodlakům a bylo to už dávno, tak jsem to zapomněla. Takže při sledování Jack and Diane jsem si pořád lámala hlavu nad tím, co to je za potvoru, která se sem tam objeví v zrcadle nebo ve snu. Asi jsem omezená, ale nedošlo mi to, a obdivuji ty, kteří to dokázali poznat bez nápovědy v podobě obsahu. Ale oprostila jsem se od téhle malinké nedokonalosti a když vynechám ty scény s nechutnými vlasy motajícími se kolem srdce, které mimochodem mohli vynechat i tvůrci, bylo by to k užitku, tak je tohle jeden z nejkrásnějších romantických filmů, co jsem kdy viděla. Jack mě prostě dostala, byla nádherná a dokonalá. Ano, chlapi tady budou vyzdvihovat Juno Temple, protože je roztomilá, což je asi pravda, ale Riley Keough by pro mě byla důvodem, proč si film pustit ještě jednou. Vůbec mi nevadilo to nekonečné scházení a rozcházení, právě naopak. Připadalo mi to mnohem reálnější než spousta jiných filmů. Nevím jak vy, ale já jsem taky na začátku vztahu opatrná a neskáču hned do postele, jak to bývá ve spoustě snímků. Takže za tohle tleskám. Co říct závěrem? Snad jen to, že těch témat tam bylo trošku moc, takže bych rozhodně vynechala všechny pasáže s vlkodlakem. Nejlepší pak byla Riley a song Only You. Prosííím, sestříhejte to někdo znovu, ať můžu dát pět hvězdiček!!! ()

Reklama

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Film, který by nejraději řešil všechny sociální problémy a přitom se nedokáže pořádně poprat ani s tím hlavním... Film, který by se líbil především milovníkům tvorby Davida Lynche, jelikož ani zde nedává vůbec nic smysl... Film tak nudný a nezáživný, že jsem se již v 18. minutě musela ptát, když už bude konečně konec... Takhle prostě ne! ()

nichts 

všechny recenze uživatele

Velmi povedenej romantickej film - dialogy vypadaj skoro inprovizovaně jak jsou živý :), se skvěle padnoucim soundtrackem (úžasný je, že každej song má svůj in-film reprák kde ho někdo konkrétní pouští) a bez uleptanýho happyendu. Kamera je místy tak klidná až se mi z toho zbíhaj sliny: Jeden záběr - Jack jde po ulici - sledujeme jej přez vozovku - vejde do baru - stále záběr přez vozovku, - nějaká interakce za výlohou s holkou v obchodě, polibek, vymění si láhev, zmizí do zázemí - stále přez vozovku a záběr sjede do stínu auta - nový záběr nová scéna vzadu v obchodě. <3 To, že je to horor si za metaforu sexuální touhy připsal distributor, jinak to nejde vysvětlit. ()

Meike 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť mě tenhle film nenadchnul. Doufala, jsem, že to bude alespoň horor, ale bohužel se nic takového nekonalo. Nechápu proč do toho cpali toho vlkodlaka (no jestli se tomu ovšem dá říkat vlkodlak), protože jsem nezaregistrovala alespoň nějakou zmínku o něm. Takže příběh nic moc a "vlkodlak", tak ten byl vážně hroznej. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Juno bruslí a líbá holky

Juno bruslí a líbá holky

18.01.2008

Komedie ze života Juno vesele sbírá nadšené recenze, filmové ceny i miliony dolarů a o její hlavní představitelce, dvacetileté Ellen Page, se čím dál hlasitěji mluví jako o obrovském hereckém talentu… (více)

Reklama

Reklama