Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policie nasadí jednoho ze svých nejlepších mužů, černocha Jacka Cartera, do akce proti překupníkovi kradených aut. Jack má za úkol proniknout prostřednictvím bílého zlodějíčka aut Archieho Mosese až k bossovi překupnického gangu Coltonovi. Jack si brzy získá Archieho důvěru a ke Coltonovi se dostane. O něco později, zcela náhodou, se však Jackova identita prozradí a v následující přestřelce je policista vážně zraněn. Je to ale nezmar, po dlouhém léčení se vrátí zpět ke své práci. Úkolem číslo jedna je dopravit Archieho k soudu, kde má svědčit proti Coltonovi. Problémy nastanou hned na letišti, když eskortu přepadne Coltonova banda. V průběhu dalšího děje jedna komplikace stíhá druhou a situace nutí Jacka i Archieho, aby táhli za jeden provaz. Jaksi nepozorovaně se z nich vlastně stanou parťáci, kteří si vzájemně chrání krk před pronásledovateli (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (113)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Poněkud divná komedie z žánru buddy movies, i když se pořád snaží klamat tělem a hrát to na nevěrohodné přestřelky, ujeté vtípky a strašlivě nebezpečnou detektivní zápletku. Není to úplná ztráta času, ale peníze bych nedal ani za půjčení VHS... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Neprávem opovrhovaný film, který sice nehýří geniálními zvraty a inovativním scénářem, ale nabízí slušnou dávku akce a především několik skutečně povedených hlášek, vydařených gagů (zcela nejlepší je návštěva chalupy pro zamilované) a skvěle sehrané ústřední duo... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Věřím, že jediný tahák na tento film bude Adam Sandler, a pro pár příznivců černých komedií, dost možná ještě Damon Wayens, ale jak řikám, byl jsem zvědavý, jak bude vypadat film se Sandlerem, ještě předtim, než se dočká svého vrcholu a co jiného jsem mohl čekat, než to, že si zahraje pěkně od podlahy dementa tak řádného, jak se Sandlerovi patří, tedy částečně, z druhé linie hraje postavu policajta, který ale dokáže zajímavé kousky, jen je nedokáže v tomto filmu dost dobře zužitkovat. Ty zkušenosti například v Click jsou znát. Tahle komedie mi ale nepřišla vůbec vtipná, zábavná a už vůbec ne akční, což je zásadní problém, to všecko by splňovat měla. Spíše mě od začátku do konce neskutečně nudila a to i přesto že se v ní objevuje herec, kterého mám hodně rád. Škoda, ale aspoň jsem se poučil, že na jeho starší filmy radši nemám šahat. Stačilo mi to ve Vodonošovi. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

* za Sandlera, * za Damona a * za Sandlera ve sprše zpívajícího si "Osobního strážce",-) Dal bych i čtvrtou hvězdičku za to, že jsem se celkem slušně bavil, ale nemůžu, je-likož Sandler už natočil o dost lepší komedie. I tak se ale jedná o kvalitní zábavu u které se určitě skvěle pobavíte tak, jako já._______________Tohle jsem původně napsal a pak stiskl potvrdit Hodnotit/Komentovat, ale jakmile jsem to udělal, stránka se aktualizovala a film měl z původního procentuálního hodnocení 61, hodnocení 60. A tohle já nechci. Tohle si tento film ode mne nezaslouží. Zvedám na 4 **** ,-)) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Sranda , Sranda , Sranda..........Soundtrack Elmer Bernstein: 1. Champagne - Salt-N-Pepa ,2. Plant A Seed - Mr. Cheeks And Freaky Tah (Lost Boyz) ,3. Where I'm From (Don't Fight The Clean Mix II) - Passion ,4. Tha 2 of Us - DTTX Of Lighter Shade Of Brown ,5. Until The Day - Nonchalant ,6. How Could You - K-Ci & Jojo Of Jodeci ,7. I Wanna Know Your Name - Tasha ,8. Where Are You - Rahsaan Patterson ,9. Chocolate (Cuties And Condoms) - Cydal ,10. Tha Show - Wreckx-N-Effect ,11. Tres Delinquentes - Delinquent Habits ,12. Reverend Black Grape (The Crystal Method Edit) - Black Grape , ()

tron 

všechny recenze uživatele

Aj vďaka 81-minútovej stopáži, pôsobí film zbesilo, ku koncu až absurdne. Určite to nie je vážny triler, skôr sitkom s akčnými vsuvkami á la John Woo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako celek by byl film asi jen na ty 3*, jenze je tu par tak vostrejch scen, ze proste musim dat vic. Sandler sice nehraje moc extra, ale obcas aspon hodi nakej neuveritelnej skleb. To Damon hraje daleko lip. Jinak pribeh je sice stary znamy tema, ale pojaty celkem originalne, prestrelky jsou natoceny fakt perfektne, v jednom kuse nekdo hlaskuje a obcas tu je fakt nakej brutalni vtipek. Navic je film hodne sprostej, sem tam krvavej a hodne kratkej, takze sem se celou dobu dobre bavil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Málem ses nechal zastřelit. - To bylo ode mě hezký, že jo?" Kdybych měl nejlepšího kamaráda, se kterým bychom páchali lumpárny, tak by mne trošku mrzelo, kdyby mne zatkl. Proto rozumím tomu, že Archieho štve Jackova skromně zamlčená policejní placka a dokonce chápu i to, že Archieho kulka v Jackově hlavě taky přátelství moc nepřidá. Jsem prostě neuvěřitelně empatický. Navíc mám rád sandlerovský humor, ale tentokrát jeho střílené srandičky ne vždy zasáhnou černý střed terče a kriminální zápletka funguje pouze jako pozadí pro vtipné situace. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkévě jsou rozhodně lepší komedie, ale některý scény v tomhle filmu fakt neměly chybu. Hlavní dvojice Damon Wayans a Adam Sandler, která v podstatě dělá tenhle film je tady dostatatečně kvalitní aby nekazili dojem ze zábavných scén, ale něco navíc tady nepředvádí, James Caan je tady zase jen na chvilku, možná by si zasloužil trochu víc prostoru, ale v komedii by stejně asi moc nezářil a příběh sice neni nějak zvlášť ohranej, ale stupiditu nezapře, takže za těch několik fakt povedených scének a že to dokáže celkem zabavit si to zaslouží 3*, ale víc už ne ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Damon Wayans docela vtipně hláškuje v buddy movie, nemusí to nutně znamenat dalšího Posledního skauta. Chybějící faktor typu Shane Black zapříčiňuje rozdíl o hloubce Ďáblovy propasti (235 stop), neboť o scénáři se dá říct všechno, jen ne to, že je "bulletproof“. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mizivá porcia otrepaného humoru, neznesiteľne naivná zápletka, malá dávka adrenalínu v podobe znesiteľnej akcie a veľmi, veľmi dobrá, kratučká minutáž, len vďaka ktorej nejdem s hodnotením ešte nižšie. 45%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

I pri 75 minutach zabavy som sa slusne bavil a to uznavam, ze tam bolo par scenaristickych chyb, ako trebars vypnutie motora lietadla vo vzduchu, nasledne zastavenie tocenia vrtul a hladke pristatie, ale ja som tu nehladal chyby, ale zabavu a duo Sandler - Wayans fungovalo. Sandlerov spev v sprche I Will Always Love You od Whitney Houston liezol Wayansovi rovnako na nervy, ako Whoopy Goldberg liezol na nervy spev Patricka Swayzeho v DUCHOVI (1990) alebo retardovany Sandler a jeho ,,Disneylaaand" a na tychto a mnohych dalsich dialogoch som sa nasmial a preto davam 4 hviezdicky, aj ked chapem, ze pre mnohych uzivatelov to bola jednoducho blbost. No a aby som nezabudol na Jamesa Caana, aj on si zahral svojho zaporaka s chutou a vdaka jeho pritomnosti ma film bavil o to viac... 05.05.2010 _______ Adam Sandler - (Moses) +++ Damon Wayans - (Keats) +++ James Caan - (Colton) +++ Jeep Swenson - (Bledsoe) +++ Bill Nunn - (Finch) +++ Larry McCoy - (Det. Sulliman) +++ Allen Covert - (Det. Jones) +++ Xander Berkeley - (Gentry) +++ Hudba: Elmer Bernstein +++ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se původně nechtěl dívat, vždyť z těch tří žánrů, které jsou u filmu uvedeny, mě oslovuje jen komedie, zbylé dva žánry absolutně nesnáším. Avšak když už jsem v tu dobu byl u televize a nic jiného nikde neběželo, tak jsem dal filmu šanci už jen kvůli tomu zajímavému názvu. A musím říci, že jsem byl příjemně překvapený. Hodně rychle jsem se do toho zakoukal a bavilo mě to po celou dobu. Adam Sandler je zde kladným záporákem, což od něj vyžadovalo mnoho hereckého umu, ale on to dokázal tak dobře, že jsem o něm ani na okamžik nepochyboval a jeho roli jsem mu bez výhrad věřil. Jeho spoluhráč, Damon Wayans, zase dokázal věrohodně ztvárnit kámoše, ze kterého se vyklube polda, aby se nakonec zase vrátil do role kámoše. Tenhle film, to zkrátka byl zážitek, na který zřejmě hned tak nezapomenu, bylo zde taky pár úžasných scének a hlášek, například když Adam Sandler popisoval Damonu Wayansovi, jak se mu pomstí za to, že ho nenechal v klidu vymočit, nebo když na konci byla ukázána filmová Sandlerova matka. Zkrátka já se dobře bavil a užil jsem si to, což v pohodě vystačí na nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pořádně ujetá, ztřeštěná komedie o sympatickém policistovi, který má v hlavě pod čelem kovovou destičku po nedávné operaci. Zní to hodně šíleně, ale nikdy bych si nepomyslel, jaká to může být zábava. Aniž bych to navíc tenkrát věděl, sledoval jsem začínající kariéru slibného Adama Sandlera, který Wayansovi zdatně sekundoval. Shlédnout, zapomenout? Na takhle šílený scénář asi jen tak ne, celých 13 let si to pamatuji jako včera :o) - čistý průměr. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na komedii možná až zbytečně drsné a kromě jedné motelové scény totálně nesměšné. Sandler nepředvádí nic čemu by se dala říkat legrace a jako buddy movie spíše naivní. 40% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Fajn komédia. Už dlho som sa tak pri filme nezasmial a samozrejme na tom má zásluhu Adam Sandler. Damon Wayans bol ale tiež skvelý a to hlavne preto, že tu bola konečne zmena a černochovi už nemlela toľko huba ako napríklad Chrisovi Tuckerovi alebo Martinovi Lawrenceovi. Akcia na komédiu tiež slušná a hudba úchvatná. Chválim a určite odporúčam ľudom, ktorí milujú americké komédie a čierny humor. niektoré veci boli fakt veľmi vtipné no a celkovo na mňa film dosť veľmi zapôsobil. ()

Reklama

Reklama