Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech průměrná, ale na jedno podívání docela stravitelná romantická komedie. Nápad je to celkem dobrej, ale příběhově by to chtělo ještě hodně doštelovat, protože tam je fakt několik hodně logickejch děr, hlavně co se týče těch duchů. Mark Waters ovšem umí přetavit každej nápad minimálně ve film, který příjemně odsýpá a rychle uteče, takže si člověk ty nelogičnosti ani nepřipustí a zde se ani moc dalšího dělat nedalo. Matthew McConnaughey hraje to co vždycky, Jennifer Garner nemá pro jistotu co hrát a Michael Douglas se marně snaží dělat sprostý vtipy. Žádnej zázrak to není,ale na jeden pěkně strávený večer s holkou to docela postačí.50% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Ghosts of Girlfriends Past je vlastne Christmas Carol. Miesto Ebenezera Scroogeho tu máme Connora Meada, charakter je rovnaký, príbeh v podstate tiež. Zásadný rozdiel je v tom, že kvalite "Vianočnej koledy" prispieva geniálna vizuálna stránka podporená 3D animáciou, kvalitu "bejvalek" nevylepší ani odstavená "šedá mozgová". ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Meťjů Mäkkonohý je týpek, kterému se dá tenhle životní přístup docela věřit. Přestože mně tyhle romantický ptákoviny o tom, jak se z prasete stane něžná duše, moc nebaví, tohle mi z nějakého důvodu nevadilo. Asi to bude tím, že první půlka, kde Michael Douglas zasvěcuje Mäkkonohého do světa užívání si bez závazků je místy i vtipná. V té druhé se z toho stane klasická rom-kom, takže tam nic moc zábavného není. Celkově 50 %, což je na rom-kom sakrementský úspěch. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Matthew Mcconaughey je velkej borec a tahle poloha nebeského klátiče mu vždycky seděla celkem přesvědčivě. Tahle komedie hladce zapadla v jeho bohaté kinematografii, ale řekl bych, že je to jedna z těch lepších. A Michael Douglas je vyloženě boží a vyvažuje mou nenávist k Jennifer Garner. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nápad zpracovat Dickensovu Vánoční koledu jako napravení promiskuitního sobce nebyl sám o sobě vůbec špatný, dokonce i některé momenty fungovaly tak jak měly, jenže tomu všemu těžce dával na frak děsivý McConaughey, zástup vedlejších figurek potácejících se často na hranici parodie, a dlouhá řada nezvládnutých scén, bezradných a často bolestivě selhávajících nejen v pointách. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Film bol natočený prevažne v Ipswich v Massachusetts. (Greenpeacak)
  • Zpracováno dle knihy Charlese Dickense "Vánoční koleda". (D3VIL)
  • Christa B. Allen, která hraje dospívající Jenny (Jennifer Garner), si zahrála mladší verzi postavy Jennifer Garner už ve filmu Přes noc třicítkou (2004). (HappySmile)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama