Reklama

Reklama

Tajemství domu Usherů

(TV film)
  • USA House of Usher

Obsahy(1)

Mnoho jich přijelo, ale jen někteří přežili.
Sexy horror na motivy povídky E. A. Poe Mladý Victor přijíždí navštívit svého dávného přítele Rodericka Ushera, do jeho rodinného sídla. Victor má z domu podivné pocity a časem odhaluje děsivé tajemství, které drží celý rod Usherů naživu. Rázem se ocitá ve smrtelném nebezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

freddy 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co od tohoto hororu čekat, zvlášť když jsem viděl, jak špatné hodnocení tady má, ale chtěl jsem mu dát šanci a nakonec to z mého pohledu zase tak špatně nevyznívá, bylo to koukatelné, koukat se na mladé sympatické polonahé chlapy mi vůbec nevadilo, a nakonec to i netrvalo tak dlouho, aby mě to stihlo otrávit. A musím říci, že atmosféra tu také nějaká byla, takže já zde nevidím důvod proč tento film hodnotit jakkoliv špatně. Samozřejmě to žádný výkvět filmografie není, to jsem zase až moc soudný než abych tvrdil, jak geniální film jsem viděl, ale z mého pohledu to ani není zase tak špatné. Je však pravdou, že film má hodně laciný look a herecké výkony jsou takové nějaké všelijaké, ale nakonec z toho vzniklo něco, na co se dalo v klidu podívat, a to je asi to hlavní. Neznám původní povídku od pana Poea, neznám ani žádnou z filmových verzí, ale musím říci, že po tomto filmu bych si tu povídku skoro i docela rád přečetl, tak uvidíme, jestli se k tomu dokopu. Pokud tedy mám své výsledné dojmy z filmu závěrem nějak shrnout, tak konstatuji, že tenhle film mohl zřejmě dopadnout i o něco hůř, je to zkrátka takový dalo by se říci mírný podprůměr, který stálo za to vidět už jen ze zvědavosti. Nakonec ho hodnotím myslím si docela spravedlivě dvěma hvězdami. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Film je celkově hodně dobrý, bohužel je ale docela špatně natočený a scénář by napsalo líp i malé dítě. Každopádně mě se film opravdu líbil. Herecké výkony nebyly nijak hrozné a příběh byl vynikající. Opravdu mě ale moc mrzí ten příšerný scénář, mohl to být opravdu dobrý film, kterému bych moc ráda dala třeba i pět hvězdiček, ale bohužel, pokud je příšerný scénář, film, herci ani nic jiného už to nedokážou zachránit. Je to velká škoda, hlavní hrdinové jsou mi velmi sympatičtí a fakt, že jsou gayové, dělá film ještě lepším. Každopádně to není tak hrozný film, aby si zasloužil pouze 15% a já si ho s radostí, i když s přivřenýma ušima, pustím klidně znovu. ()

Reklama

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl ledacos, ale toto je moc. Pokud nejste gay, v žádném případě si film nepouštějte! Těšil jsem se na nějakou novou verzi známého hororu E. A. Poa. No kurnik! Scény líbajících se, vyholených, navoněných chlapců nejen na ústa, opravdu nemusím. Jakože hororová atmosféra je tragická, děsil jsem se spíš další ošahávačky rozverných jinochů. Nemám nic proti gayům, ani novým pojetím klasiky. Ale takto teda ne, hošani! ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to dalo, brouzdal jsem u toho internetem. Protože přímý kontakt jen s filmem by mě asi zabil:-) A ty homo scény... no moc jich tam není, ale na můj vkus jich tam je požehnaně. Pokud chcete vidět nevídané, tak se podívejte, jelikož tohle se opravdu jen tak nevidí:-D A změnil bych zaškatulkování filmu na gay-erotický/romantický/horor. PS: Protože žánr "horor" je velmi zavádějící, je to horor asi jako tříkolka je auto.. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

S odpady šetřím, jelikož se vždy pokouším na filmu najít alespoň jednu hvězdičku, když už ne pět. Tenhle film je ovšem naprostý otřes. Nehodnotím, pro jakou cílovou skupinu je určen, to není podstatné. Důležité je, že v něm není ke koukání nic. Děsivé tajemství - pcha! Poe se obrací v hrobě! Žádná atmosféra, žádné proudy krve, žádný sex, prostě vyhozené peníze...nu, na další své podobné filmy (Bratrsvo a spol) mě David DeCoteau už nenachytá. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Zánik domu Usherů" Edgara Allana Poa. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama