Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (442)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle me vcelku zklamalo a pritom to ze zacatku vypadalo docela solidne, i kdyz dalsi X-Meni se z hlediska schopnosti opravdu nekonaj. V rychlosti jsme seznameny, o co tu jde a pribeh se v docela slusnym tempu rozjede. Jenze nekdy v polovine jsem si uvedomil, ze vlastne furt cumim na to samy. Postavy neustale nad necim premejsli, s nekym mluvi nebo nekam jdou a jelikoz je dej zasazenej nekam do Hong Kongu, ve vysledku to vypada, jak kdyz se parta americanu mota na trhu a prodira stovkama asiatu. A ani to nevytrhne zaverecna bitka. Navic tu je docela useklej konec, sem tam je film trochu zmatenej nebo nedomyslenej a je zbytecne dlouhej. Nicmene herci jsou docela sympaticky, Evans me prijemne prekvapil, no a pak tu je Dakota. Ta ma vicemene stejnou roli jako vzdy, prechytrala, misty urvana holka, ktera si tady ale bohuzel hraje na velkou a o to je otravnejsi. Aspon, ze to vyvazuje tim, ze hraje docela obstojne. Proste potencial tu byl, par scen je slusnejch, ale to je tak vsechno. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Na tuty neokoukaná, nápaditá zábava, no uznejte..."ŘVOUNI"...ty jsou pořádně ostrý, hudba...šťavnatě řízná, výběr lokací...výrazově pestrej a herecký obsazení...nic proti nikomu, jen taková Dakota Fanning, to ještě nedávno neopeřený holátko už má za sebou ledacos a tady předvedla, že umí bravurně vystrkovat svý drápky. :)) Jednoznačně je tohle "super-palba" ve svým žánru. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se nenudila a prostředí Hong Kongu byl dobrý nápad, kam děj umístit. Scénář se snaží navodit určitou mystickou atmosféru, ale v příběhu je tolik děr, že nakonec všechno funguje jen tak napůl. Každá postava dává tušit, že má své zajímavé pozadí, ale ve skutečnosti se o něm divák vůbec nic nedozví. Maximálně ho čekají sem tam flashbacky, které ale opět nic moc neosvětlí. Z herců jsem taky nijak odvařená nebyla. Dakota Fanning se jasně snaží vymanit z dětských rolí, ale že bych ji postavu osamocené Cassie nějak zvlášť věřila, se říct nedá. Film, který hodně rychle vyšumí. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

No nebyl to žádný úchvatný, ani dechberoucí akční film, který by mě ohromil, ale celkem průměrné sci - fi se zajímavou zápletkou a rozhodně to sršelo nápadivostí a originalitou ažaž. Takže já bych tenhle film rozhodně nezatracovala, ani nevychvalovala.... Protože si myslim, že z takového žánru se dá vytlouct víc a že Camilla Belle mi tam absolutně nesedla, oproti tomu byla Dakota Fanning teda úžasná, navíc super vlasy :) tady je z ní pěkná rebelka - pozorovatelka :) Asi bych dala i vyšší hodnocení, ale některé momenty byly zdlouhavé, ale suma sumárum, se mi hrozně líbil konec, který jako plán - neplán byl vlastně do puntíku promyšlený a to se mi na tom líbilo asi nejvíc.... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud mne má paměť neklame, tak mne nikdy nehonil žádný čichač, vidič ani podobná havěť. Patrně proto jsem se zcela nedokázal orientovat v tom, kdo umí očuchávat kartáček na zuby, kdo ignorovat letící kulky, kdo vnucovat svou verzi minulosti a kdo pouze přenáší věci bez užití svých končetin. Když si v tom chaosu začali hrdinové uskutečňovat svůj přerafinovaný plán, tak jsem po zralé úvaze dospěl k názoru, že je to celé jenom hezké a pitomé pokoukání. A nebo jsem hezký a pitomý já, ale v tolik štěstí snad nemohu ani doufat. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Aby se štáb vypořádal s neustálým ruchem Hong Kongu, natáčela se většina scén na první pokus, kamery byly schovány v autech a točilo se skrze díry ve zdech. (HellFire)
  • Ve Španělsku, a také v Chile, má tento film název Heroes. (FilmFan24)

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama