Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (442)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Neoriginálne (asi každý si spomenie na X-Men, Hrdinov a Jumpera) a očividne lacné, ale zároveň solídne natočené, s fajn hercami (z Dakoty je celkom charizmatická lolitka), vizuálne neopozerané a s niekoľkými nápaditými akčnými scénami (prestrelka dvoch telekineticky nadaných postáv). Skrátka a dobre, slušná zábava. Nenadchne, ale určite nenudí. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

První půlka slušný pilot k fajn akčnímu sci-fi seriálu, ta druhá sestřih následujících dvanácti dílů. Strašná škoda už jenom pro to, že McGuigan patří ve své generaci k největším talentům. Tak vymazlené vizuální laskominy (střih, kamera) má málokdo. Největším tahákem se tak zřejmě stane pouze fakt, že se jedná o splněný sen každého pedofila – Dakotě je patnáct, hraje třináctku a nevypadá ani na jedno. :) Jinak Chris roste s každým filmem, Camilla vypadá dost blbě a Djimon ty svoje drsné lovce už začíná brát trochu na setrvačník. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $31,811,527Tržby Celosvetovo $48,858,618Tržby za predaj DVD v USA $16,133,135 //počet predaných kusov 1,014,361║ No čakal som viac než nevýraznú zlátaninu, točiacu sa dejovo po celý čas na jednom mieste, škoda, celkovo prevažne ukričaná nuda. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podivný hybrid vykrádající xmeny, heroes, 4400... a všechny filmy s mutanty resp. "nějak" nadanými lidmi. Chris Evans nechává průměrný výkon a jeho postava je hrozně zaostalá (v podstatě nic moc neumí). Dakota fanning tady nezachraňuje nic ani opilá, ale bod pro autory. Camilla Belle má pěkný obličej, ale to je bohužel opravdu vše. Někdo viditelně našel nepoužitý scénář na nějakou novou ságu/seriál a pokusil se o přenést do filmu pomocí pestrobarevných obrazů HK a chvílemi silné infantilních záběrů (křiklouni hadr). Celé to mělo šanci, úvod působí fajn, ale vše je až příliš moc "předpovězené" (mimochodem nesmyslně:))) a hraje si to s myšlenkami a mytologií na několik dalších dílů, které nebudou. Ústřel, který mohl být mnohem lepší.... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Bourla .. Generalita tragédů!! PUSH nemá nakonec NIC, co bych potřeboval vidět znovu (a to i přes sličnou dvojici Camilla Belle & Dakota Fanning) resp. vůbec vidět. Příšerně laciné (vlastně se jen chodí po ulicích Hongkongu z lokace do lokace), bezobsažné, vágní sci-fi s nudnou zápletkou (hledá se kufřík) a partou nevyužitých herců, protože není moc na co si hrát. Myšlenkově ploché, prakticky bez akce, potenciálně nevyužité. Paul McGuigan tomu nedal nic výrazného, tedy kromě pár hezky nasnímaných barviček a poměrně civilní atmosféry; kořeněné slušnou hudbou. ___ První série seriálu Heroes (ke kterým by se dal námět nejvíce přirovnat) je stokrát lepší, nápaditější a výživnější = pokud je znáte, můžete dát s klidem od Push rovnou ruce pryč. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Aj ked sa tomuto zanru vyhybam oblukom, Push ma pritahoval takou silou, ze som nemohla oddolat. A som velmi rada, ze som neoddolala, pretoze som neuveritelne nadsena, ked ma dokaze nejaky film pozitivne prekvapit, potom ako ocakavam priemer. To, co sa mne pacilo a preco davam 4, je fantasticka hudba, skvela atmosfera, Dakota, Chris, humor a hlavne to, ze nie som poznacena serialmi typu Heroes ani 4400... Takze pre mna je pribeh a postavy velmi velmi originalne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Na tomto světě jsou neobyčejní lidé…. Ach jo. Pozorovatel, slídil – ten umí to a ten zas tohle. A všichni dohromady… . Tohle všechno už tu bylo a nutno dodat, že v mnohem zajímavějším podání. Dialogy typu ,,nevím proč, ale vím, že to vyjde“ dávají ději plynulost (podrobnosti jsou nám k ničemu) a všichni se tváří, jako by nešlo ani o život. Stejně tak ve finále někteří nezdržují a pro rychlý spád páchají sebevraždy. A D.Fanning? Budu raději, když zůstane mezi obyčejnými smrtelníky! Hodnocení je tak 2 a půl, ale zřejmě toužím být ,,postižen“ nadpřirozenými schopnostmi, tak dám 3*! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * Co uvidíme (možná) příště? Na tomto světě jsou neobyčejní lidé. ,,Nechtěli jsme být takový! Prostě jsme se narodili! Míjíme vás každý den na ulici a většina si nás ani nevšimne. Vše začalo Volbami 2009…“ Váš J.P. ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Film vypráví o skupině mladých Američanů, kteří jsou přesunuti do vyhnanství. Tito Američané mají telekinetické schopnosti a jsou také jasnovidci. Ukrývají se před USA vládou v Hongkongu. Musejí spojit síly a své dovednosti, aby se vymanili z chapadel oddílů americké armády..... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Neil Davidge: 1. "A Visit to Suzhou" - Jiang Xianwei ,2. "Bao Qian" - The Old Ceremony ,3. "China Funk" - South Rakkas Crew ,4. "Consequence" - The Notwist ,5. "Elevator China" - South Rakkas Crew ,6. "Everybody Ciao" - Daniele Benatie and Fernando Paterlini ,7. "Glow" - UNKLE ,8. "Rocket" - Working for Nuclear Free City ,9. "The Hop" - Radio Citizen ,10. "The Love of Boat Traachers" - Yin Xiangjie ,11. "What New York Used to Be" - The Kills ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

mě už to nebaví stále dokola opakovat, ale ano, opět převládly hormony a já jsem chtěla vědět, jestli to bude Chrisovi stejně slušet i ve filmu jako na obrázkách.. a jelikož mám "slabost" i pro Dakotu, nebylo o čem přemýšlet.. nadpřirozené schopnosti.. telekineze.. věštění budoucnosti.. to mi také nevadí, ráda se nechávám unášet tímto světem.. a nechala se :) Dakota opět zaválela :) jako puberťačka, která si kreslí své vize a má stále kecy na všechno a na všechny.. k tomu ještě ožralá :) bavila.. Chris byl nejen hezkej, i slušně hrál :) Camille to též slušelo i když vypadala hrozně.. a i když příběh byl v mnoha ohledech nesmyslný, bavila jsem se :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle me vcelku zklamalo a pritom to ze zacatku vypadalo docela solidne, i kdyz dalsi X-Meni se z hlediska schopnosti opravdu nekonaj. V rychlosti jsme seznameny, o co tu jde a pribeh se v docela slusnym tempu rozjede. Jenze nekdy v polovine jsem si uvedomil, ze vlastne furt cumim na to samy. Postavy neustale nad necim premejsli, s nekym mluvi nebo nekam jdou a jelikoz je dej zasazenej nekam do Hong Kongu, ve vysledku to vypada, jak kdyz se parta americanu mota na trhu a prodira stovkama asiatu. A ani to nevytrhne zaverecna bitka. Navic tu je docela useklej konec, sem tam je film trochu zmatenej nebo nedomyslenej a je zbytecne dlouhej. Nicmene herci jsou docela sympaticky, Evans me prijemne prekvapil, no a pak tu je Dakota. Ta ma vicemene stejnou roli jako vzdy, prechytrala, misty urvana holka, ktera si tady ale bohuzel hraje na velkou a o to je otravnejsi. Aspon, ze to vyvazuje tim, ze hraje docela obstojne. Proste potencial tu byl, par scen je slusnejch, ale to je tak vsechno. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud mne má paměť neklame, tak mne nikdy nehonil žádný čichač, vidič ani podobná havěť. Patrně proto jsem se zcela nedokázal orientovat v tom, kdo umí očuchávat kartáček na zuby, kdo ignorovat letící kulky, kdo vnucovat svou verzi minulosti a kdo pouze přenáší věci bez užití svých končetin. Když si v tom chaosu začali hrdinové uskutečňovat svůj přerafinovaný plán, tak jsem po zralé úvaze dospěl k názoru, že je to celé jenom hezké a pitomé pokoukání. A nebo jsem hezký a pitomý já, ale v tolik štěstí snad nemohu ani doufat. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Príliš zĺhavé, nenormálne ukecané, prázdne a prekombinované. Telekinetická akcia zaujímavá, ale je jej príliš málo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sci-fi z nedaleký budoucností působící takovým tim špinavým nefuturistickým dojmem mi vždycky imponovaly a tohle byl přesně ten druh, kterej by se mi měl líbit, na kterej sem se těšil a i na začátku jsem byl docela spokojenej, jenomže s postupem času to je stále nudnější a nudnější, i když posun v příběhu rozhodně je, ale chybí tomu jakejkoliv prvek, kterej by to rozhýbal a diváka vtáhnul do příběhu, chybí větší porce napětí a taky akce, u který to zamrzí o to víc, že postavy maj zajímavý schopnosti, který mohly být daleko víc a daleko efektněji využitý, navíc samotnej příběh mi přišel trošku zbytečně překombinovanej. Mělo to dobrej základ, ale nějak se z toho nakonec nevyklubalo nic víc než jen zajímavej nápad se slabším zpracovaním a dobrým hereckým zastoupením. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za Hongkong, druhou za obsazení. Scénář masivně vykrádá HEROES, je lehce zmatený a dost zdlouhavý a akcí se šetří (za zmínku stojí snad jen krátká originální přestřelka s levitujícími pistolemi). Chris Evans je ale fajn jako vždy, ožralá Dakota s bouchačkou v každé ruce taky, škoda jen, že Belle zazáří až na konci, ke kterému se propotácí nenalíčená a vykašlávající krev, tedy ne příliš sexy. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Hledat kufřík s injekční stříkačkou dvě hodiny? OMFG! Co McGuigan nažene v obstojném vizuálu, jenž čerpá poslední dolary z rozpočtu, to s přehledem ztratí při práci s PŘÍŠERNÝM scénářem, který je originální a zábavný ještě méně než novoroční prezidentské projevy. Evans je navíc po většinu času za strašnou lamu, Camille a Dakotě to moc nesluší (na make-up asi peníze nezbyly) a Djimon "bad-ass" Hounsou už toho moc nezachrání. Palec nahoru za solidní akční scény a vcelku svižný úvod, všechno ostatní je bezbřehá nuda, zasluhující si razantní zkrácení někam ke středometrážní stopáži. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Natahovaná vykrádačka Heroes, jejíž vlastní nápady sice nejsou úplně k zahození, ale ve výsledku tvoří nicotnou a značně nedotaženou menšinu. Základní dějová kostra navíc čím dál hlouběji pozbývá posledních zbytků vnitřní logiky (SPOILER: Obelstít osud několika papírky? WTF?). ()

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama