Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (442)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně bídná variace na televizní Heroes, která vypadá snad ještě laciněji než televizní předobraz. Námět je totiž jak přes kopírák, jenom ten příběh je mnohem blbější. Zvlášť ke konci to už vůbec nedává smysl a samý ty čachry okolo mazání paměti a nepravejch vzpomínek byly úplně na palici. Paul McGuigan navíc docela zklamal a nedokázal tomu dát nic. Celý je to nudný, akční scény nemají tempo a občas jsou nechtěně směšný. A herci jsou úspěšní tak napůl. Chris Evans je sympaťák a Dakota Fanning překvapivě velmi dobrá, ale záporáci jsou všichni hodně zoufalí (chudák Hounsou) a Camillu Belle bych už před kameru radši nikdy nepouštěl. Jak ta mi pila krev to snad ani není možný. Bída a sci-fi z hodně béčkovejch vod. Ale když už nic, tak nám to aspoň dalo alespoň první scénu ve kterých Dakota Fanning chlastá a nebo drží v ruce bouchačky. Ach jo, ten čas ale letí... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pri mnohych filmoch dokazem pochopit nizke hodnotenia aj pri tych filmoch, ktorim ja davam vyssie, ale pri tomto filme mi je to skor zahada. Vobec mi to neprislo nudne, nasli sa tam mozno kratke nudne chvilky, ale tych bolo malo. Pacil sa mi namet o pokusoch na ludoch, ktori mali nejake zvlastne schopnosti a preto na nich robili od konca 2. svetovej vojny rozne pokusy. Niektori videli do buducnosti, ini vedeli hybat predmetmi, dalsi vedeli zase vnuknut neexistujuce myslienky inym ludom, ktori tomu automaticky uverili. Ze to pripomina POCIATOK (2010) ? Ano, mozno je to skopirovane z inych filmov, aj ked Pociatok bol natoceny o rok neskor, ale tento bol zase iny a kedze sa podla Dakoty Fanning mohla menit i buducnost podla toho, ako prave zmenili sucasnost, tak prave to je to, co mam na tychto filmoch najradsej. Scena z lietajucimi pistolmi v restauracii nemala chybu. Je pravda, ze Christopher Nolan by sa so scenarom a s filmom pohral omnoho dokladnejsie, ale aj tento film sa mi pacil. ________ Colin Ford - (Malý Nick) +++ Joel Gretsch - (Nickov otec) +++ Chris Evans - (Nick Gant) +++ Djimon Hounsou - (Henry Carver) +++ Dakota Fanning - (Cassie Holmes) +++ Camilla Belle - (Kira Hudson) +++ Neil Jackson - (Victor Budarin) +++ Hudba: Neil Davidge +++ ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Neil Davidge: 1. "A Visit to Suzhou" - Jiang Xianwei ,2. "Bao Qian" - The Old Ceremony ,3. "China Funk" - South Rakkas Crew ,4. "Consequence" - The Notwist ,5. "Elevator China" - South Rakkas Crew ,6. "Everybody Ciao" - Daniele Benatie and Fernando Paterlini ,7. "Glow" - UNKLE ,8. "Rocket" - Working for Nuclear Free City ,9. "The Hop" - Radio Citizen ,10. "The Love of Boat Traachers" - Yin Xiangjie ,11. "What New York Used to Be" - The Kills ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Na tomto světě jsou neobyčejní lidé…. Ach jo. Pozorovatel, slídil – ten umí to a ten zas tohle. A všichni dohromady… . Tohle všechno už tu bylo a nutno dodat, že v mnohem zajímavějším podání. Dialogy typu ,,nevím proč, ale vím, že to vyjde“ dávají ději plynulost (podrobnosti jsou nám k ničemu) a všichni se tváří, jako by nešlo ani o život. Stejně tak ve finále někteří nezdržují a pro rychlý spád páchají sebevraždy. A D.Fanning? Budu raději, když zůstane mezi obyčejnými smrtelníky! Hodnocení je tak 2 a půl, ale zřejmě toužím být ,,postižen“ nadpřirozenými schopnostmi, tak dám 3*! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * Co uvidíme (možná) příště? Na tomto světě jsou neobyčejní lidé. ,,Nechtěli jsme být takový! Prostě jsme se narodili! Míjíme vás každý den na ulici a většina si nás ani nevšimne. Vše začalo Volbami 2009…“ Váš J.P. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Byť originálny, inovačný? Áno, ale nie za každú cenu. Originálny námet bol totiž premrhaný príliš veľkou motiváciou zo strany režiséra. Aj keď je možno Paul McGuigan veľmi kvalitný režisér, mal by ostať pri komornejších filmoch. Tieto hi-tech vychytávky a iné veci, ktoré svojou originalitou robia film cool, totiž vie zvládnuť len malý počet režisérov tak, aby zanechali dobrý dojem. Veľa vecí mi však utkvelo v pamäti, niekde totiž múza kopla tvorcov naozaj silno, inokedy ale naopak vôbec takými to momentami sa to počas filmu striedalo stále. 3koda, že tie menej kvalitné prevažovali. A ani herci sa veľmi nepredviedli. 65%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Oblečení a vzhled své postavy si Dakota Fanning určila sama. Některé oblečení, které ve filmu oblékla, bylo dokonce její vlastní. (ArsenalEagle)
  • Myšlenka vládní agentury kontrolující lidi se speciálními schopnostmi za účelem vojenského využití je inspirována skutečnými experimenty americké vlády, konkrétně projektem Stargate. (HellFire)

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama