Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (442)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, je to tu samá kritika, ale mě nápad s měniči, viděči, hýbači, nutiči, mazači a kdo ví kým vším ještě chytil od první chvíle a nepustil, tohle je přesně můj šálek kávy. K tomu Dakota, na kterou nedám dopustit ( a tady mě dostala její scéna alá ožralá třináctka je v lihu kvůli tomu, že zrovna pracuje, tak jí nerušte :-) ) a hlavně nutiči byli dle mého využiti parádně a ostatní alespoň hodně dobře. Nebýt nášupu nelogičností v druhé půlce, dám bez váhání za čtyři, takhle je to jen hodně podařená a svižná jízda pro lidi, kterým se to stejně jako mě líbí tolik, že jsou ochotni při sledování ubrat na přemýšlení a rýpání do děje a jen si to užívat. Pro mě je to pecka a dvojku bych si dala sakra líbit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Sci-fi prvok o ľuďoch s nadprirodzenými schopnosťami je už tak neskutočne prevarený, že vážne nie je zapotreby vymýšlať jeho nové variácie. Na to je tu už dosť komiksov a ich adaptácii. Nehovoriac o seriáloch. Tvorcovia si mysleli, že stačí takýto príbeh zasadiť do exotického prostredia, obsadiť ho teenagermi a post teenagermi a automaticky to zafunguje. Na tých teenagerov možno, takže je vlastne všetko v poriadku. Prečo ale na mňa fungovala napr. taká Kronika? ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Film hodně tápe, čím chce vlastně být. Banální zápletce o nadlidské droze, po které všichni pasou, nic nepomůže, na ambiciozní scifi to nemá odpovídající rozpočet a na akční film je to málo akční. Bezesporu je tedy největším pozitivem neokoukané herecké obsazení, které film vytahuje z hlubin nudy a dodává mu osobitý styl. I tak je film poměrně nevýrazně natočen a neobsahuje nic světoborného. Je však možné, že v rukou hravějšího režiséra než je Paul McGuigan, by byl film podstatně zábavnější. Takhle je to jen průměrný propadák. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sci-fi z nedaleký budoucností působící takovým tim špinavým nefuturistickým dojmem mi vždycky imponovaly a tohle byl přesně ten druh, kterej by se mi měl líbit, na kterej sem se těšil a i na začátku jsem byl docela spokojenej, jenomže s postupem času to je stále nudnější a nudnější, i když posun v příběhu rozhodně je, ale chybí tomu jakejkoliv prvek, kterej by to rozhýbal a diváka vtáhnul do příběhu, chybí větší porce napětí a taky akce, u který to zamrzí o to víc, že postavy maj zajímavý schopnosti, který mohly být daleko víc a daleko efektněji využitý, navíc samotnej příběh mi přišel trošku zbytečně překombinovanej. Mělo to dobrej základ, ale nějak se z toho nakonec nevyklubalo nic víc než jen zajímavej nápad se slabším zpracovaním a dobrým hereckým zastoupením. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se nenudila a prostředí Hong Kongu byl dobrý nápad, kam děj umístit. Scénář se snaží navodit určitou mystickou atmosféru, ale v příběhu je tolik děr, že nakonec všechno funguje jen tak napůl. Každá postava dává tušit, že má své zajímavé pozadí, ale ve skutečnosti se o něm divák vůbec nic nedozví. Maximálně ho čekají sem tam flashbacky, které ale opět nic moc neosvětlí. Z herců jsem taky nijak odvařená nebyla. Dakota Fanning se jasně snaží vymanit z dětských rolí, ale že bych ji postavu osamocené Cassie nějak zvlášť věřila, se říct nedá. Film, který hodně rychle vyšumí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Oblečení a vzhled své postavy si Dakota Fanning určila sama. Některé oblečení, které ve filmu oblékla, bylo dokonce její vlastní. (ArsenalEagle)
  • Ve Španělsku, a také v Chile, má tento film název Heroes. (FilmFan24)

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama