Reklama

Reklama

Dokonalý únik

  • USA A Perfect Getaway (více)
Trailer

VOD (1)

Cliff (Steve Zahn) a Cydney (Milla Jovovich) jsou mladý pár dobrodruhů, který tráví své líbánky na cestách po nejkrásnějších a nejodlehlejších plážích na Havaji. Při cestách po divokých, opuštěných stezkách si připadají jako v ráji. Když se ale setkají se skupinkou vyděšených turistů, kteří probírají děsivou vraždu jiného páru, začínají přemýšlet o tom, zda by se neměli raději vrátit.
S jistým váháním se připojí k dalším dvěma párům – Nickovi (Timothy Olyphant) s Ginou (Kiele Sanchez) a Kaleovi (Chris Hemsworth) s Cleo (Marley Shelton) – a záhy se situace začne vyhrocovat. Daleko od civilizace a záchrany začíná každý působit jako hrozba a nikdo neví, komu vlastně může věřit. Začíná brutální boj o přežití a z ráje na zemi se stává opravdové peklo. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Melodie na mobilním telefonu Giny (Kiele Sanchez) je oblíbená americká píseň z období války Severu proti Jihu „Dixie“, známa též jako „I Wish I Was in Dixie“ nebo „Dixie's Land“. (Lumberjack)
  • Podle slov Nicka, sloužil v Iráku jako "American Jedi", což je vskutku slangový výraz pro elitní jednotky typu "Delta", které "oficiálně" neexistují. (c.tucker)
  • Hlavní záporná postava používá ve filmu ojedinělou krátkou verzi pistole Colt 1911 tzv. 1911 Compact ráže .45 na sedm nábojů. Schválně si spočítejte výstřely ve filmu, má-li k dispozici jen 2 zásobníky. (c.tucker)
  • Režisér v mnoha rozhovorech prohlásil, že vedl dlouhé spory se studiem, aby film dostal rating R namísto PG-13. (viperblade)
  • Režiséra Davida Twohyho příběh napadl během dovolené na Havaji. Kvůli vysokým daním se ale tvůrcům na tyto ostrovy nechtělo, takže si museli vypomoci exteriéry Portorika a digitální triky. (Money_too)

Související novinky

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

02.11.2009

Díky Dokonalému úniku máme Millu čerstvě zapsanou jako „holku, která má občas štěstí na zábavný film“. Uvidíme, jak se jí bude dařit dál. V pátek má v USA premiéru její sci-fi horor The Fourth Kind,… (více)

Thor bude drtit kosti

Thor bude drtit kosti

02.06.2009

Komiksová adaptace Thor, kterou pro studio Marvel natočí Kenneth Branagh, začíná nabírat konkrétní tvary. Na scénáři už pracují původně televizní tvůrci Ashley Miller a Zack Stentz (Terminátor:… (více)

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Olyphantovy krvavé líbánky

Olyphantovy krvavé líbánky

20.01.2008

Scenárista a režisér David Twohy má slabost pro holohlavé kluky. Proslavil Vina Diesela v Černočerné tmě (a téměř pohřbil jeho kariéru v Riddickovi: Kronice temna) a teď se zakoukal do Hitmana.… (více)

Reklama

Reklama