Šest příběhů, šest známých herců a celebrit, šest tváří současné Ameriky, to nabízí pozoruhodný minicyklus půltuctu krátkých filmů. V prvním segmentu pojmenovaném Street of Pain se setkáte s populárním komikem Stevem Carellem v úloze muže, který se po letech hodlá pomstít za nehodu, jež se mu v dětství stala při hraní dodgeballu. V druhém pak s Alisen Downovou, jež se po nezdařeném pokusu o sebevraždu snaží ve filmové mikropovídce The Little Things nalézt nový smysl života. V části třetí jménem LA Knights přináleží prim nejznámější blondýnce současnosti Paris Hiltonové, která zde dost příznačně hraje bohatou dědičku, jež jednoho dne přijde o všechno poté, co je vykraden její účet v bance. Paul Walker a Scot Caan jsou hlavními představiteli dílu čtvrtého, nazvaného Life Make Sense When You Are Famous, kde představují oblíbenou hereckou hvězdu a obyčejného muže, které svede dohromady dopravní nehoda. V Club Soda, jenž je pátou součástí cyklu, zase James Gandolfini přichází coby tajuplný muž s nadpřirozenými schopnostmi, jehož úkolem je napravit malého zloděje. A nakonec v šestém a poslední úseku Member se objevuje Josh Hartnett jako vychytralý floutek, který během cesty po nočním Los Angeles přemítá o tom, jak nejlépe přechytračit svoji pojišťovnu. (oficiální text distributora)
kleopatra
Šest příběhů, šest slepých patron, ne úplně bez nápadu, ale zpracovaných tak svorně netýkavě, že to při jejich rozmanitosti zaráží. Čekala jsem na storku s Hartnettem, byla příšerná, ostatní jen nudné nebo hloupé (s Paris Hilton na čele), u posledního příběhu s Ioanem Gruffuddem už jsem nebyla ve stavu to posoudit. Varuju před tímhle podivným slepencem, jinak si myju ruce.(22.5.2009)
bassator
6. 2. 2011 - 40%(18.5.2011)
Hillock
1. příběh- Klub Soda: *. 2. příběh- Ulice bolesti: **. 3. příběh- Člen: odpad! 4. příběh- Život tě proslaví: **. 5. příběh- Rytíři z L. A.: *. 6. příběh- Maličkosti: **.(11.3.2011)
Stegman
Jako celek hrozné. Byla by ale chyba šmahem odmítnout všechny příběhy. Ten s Carellem (2. v pořadí) si to totiž nezaslouží. 1.(Gandolfini) *; 2.(Carell) *****; 3.(Hartnett) odpad!; 4.(S.Caan) *; 5.(Hilton) **; 6.(Gruffudd) ***.(25.6.2009)