Willy Fog 20.000 mil pod mořem (TV film)

• Španělsko

Willy Fog 20.000 leguas de viaje submarino

Willy Fog 20.000 Leagues Under the Sea

Animovaný / Dobrodružný / Rodinný

Španělsko / Tchaj-wan, 1995, 75 min

• igi B.

Dětský Verne s pajduláčky... :-) Zviřátka jsou roztomilá, jak je známe ze seriálu no a o nic víc tu snad ani nejde... Dle tvrzení distributora filmu na dvd prý "plné napětí a vynikajících filmových efektů..." Inu... :o))) - - - - - (poprvé viděno 15.2.2008 na dvd, komentář zde jako první - 15.2.2008)(15.2.2008)

Posledné, čo som ešte zhltol ako vyťaženie z originálneho seriálu. Ako decko.(25.12.2008)

• Němi

V porovnání s původní a geniální "Cestou kolem světa" je toto a Cesta do středu Země (oboje součástí druhé řady seriálu v delší nesetříhané verzi) křišťálově čistý odpad, ale i když se mi to už jako malému nelíbilo, pro ty úplně nejmenší to asi kouzlo mít bude (je to barevné a hýbe se to). Hvězdičku dávám za přítomnost mých dětských hrdinů, ač lobotomizovaných...(31.12.2009)

S původní Cestou kolem světa za 80 dní to nemá moc společného, ale komu zůstal šarmantní Willy Fog idolem až do dospělých let, rád si jeho dobrodružství připomene. Navíc je to sestřih několikadílného seriálu. DVD prodávají v Levných knihách.(25.10.2009)

Rád jsem toto dílko sledoval jako malý. Nyní jsem vyrostl a jsem (snad) chytřejší. 55%(31.12.2009)

Velmi pěkné zpracování klasiky od Julese Verna pro oko dětského diváka.(18.2.2008)

Oblíbená pohádka dětství(17.12.2011)