Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Rosnička

Komedie
USA, 2009, 90 min

Režie: Blayne Weaver
Hrají: Tricia O´Kelley, Patrick J. Adams, Mark Harmon, Kaitlin Olson, Jon Cryer, Jane Lynch, Blair Underwood, Enrico Colantoni, Meredith Roberts

komentáře
galerie
videa
 ve filmotéce

Obsah:

Sylvie, která dělá ranní předpovědi počasí v televizi v Seattlu, zjistí, že jí podvedl přítel a udělá mu scénu během vysílání, následkem čehož je vyhozena. Okolnosti ji donutí nastěhovat se k mladšímu bratrovi a začít nový život. Když se snaží vyrovnat se s faktem, že ve svých 35 letech je nezaměstnaná, bez partnera i kvalitního bydlení, zjistí, že je až po uši zamilovaná do mladšího muže – nejlepšího kamaráda svého bratra.   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
všechny komentáře uživatele dezorz ***

Rosnicka zo Seattlu? To nedopadne dobre.

profil / všechny komentáře uživatele Dragoni ***

Trošku jsem se bál, že film bude podobný Miss Conception. Weather Girl je takovou lehčí ukecanější, trošku sprostější . . spíše romantickou-komedií, která má díky skvělým hercům i něco do sebe a není, až zas tak nudná, jak zde někteří píšou. Některé scény jsou zdlouhavější a ukecanější, a díky dlouhým dialogům a některým otravným scénám za 3. Klasická americká blboučká romantická-komedie s tisíckrát ohranou zápletkou zabalená do nového hávu, která stačí pro pobavení po náročném dni . . nic víc nic míň. 55 %

profil / všechny komentáře uživatele Toto **

Chýbal tu už len Charlie Sheen, aby bolo osadenstvo z "Two and a Half Men" kompletné.

profil / všechny komentáře uživatele Just.m3 **

V žánru romantických komedií jde spíše o průměr. Bohužel jsem se při sledování nudil. Povídání tam bylo na můj vkus až moc. Chyběla mi také ta jiskra mezi hlavními představiteli.

profil / všechny komentáře uživatele made1 ****

Ano, pravdou je, že to není žádná "hahaha" komedie a pokud nejste holka kolem třicítky či spíš krátce po ní, není tak lehké se do ní vžít, ale já musím říct, že jsem si to užila, a snad ne jen právě proto.

profil / všechny komentáře uživatele Pavlinenka *

Celkem nudný a ničím nezajimavý film.

všechny komentáře uživatele Blazis34 **

Film Weather Girl byl pro mě spíše podprůměrný. Očekávaný děj, žádná velká zápletka ani komedie. I herecké výkony byly dost nevýrazné, stejně jako obsazení filmu. Pro mě, takový neviditelný film, na který pro pár dnech zapomenu, že jsem viděl.

profil / všechny komentáře uživatele pee-jay ***

Neuvěřitelně ukecaná--- 2300 titulků na 85 minut filmu--- přímočará až (s)prostá, skoro komedie. A dává to Hallmark. Tož asi tak...

profil / všechny komentáře uživatele yatan *

Aj ked film zacal trapnym americkym "let's everybody hear" a dalej sa uberal cez afektovane americke dialogy a emocie ktore film niesli v duchu - dalsia z trapnych velmi silno americkych limonad, postupne som sa vzil do koze Weather Girl a hovoril som si ze film neni az tak prizemny ako sa na prvy pohlad zdal. Koniec ma ale vyviedol z prijemneho prekvapenia a uviedol spat do reality americkych vlezdoprdelkovych sraciciek..skoda. 3/10

Hodnocení uživatelů:
Blizzard **