Future Sport (TV film)
Akční / Sci-Fi / Thriller
USA, 1998, 91 min
Ernest R. DickersonHudba:
Stewart CopelandObsah
V roce 2025 už organizovaný sport jako zábava neexistuje. Společnost se baví hrou zvanou Futuresport, který je drsnou kombinací amerického fotbalu a baseballu. V té době je jejím nejlepším hráčem Tre Ramzey. Tre a jeho učitel Fixx se dostávají díky sázce do krvavého zápasu, ve kterém hráči musí přežít, když chtějí vyhrát... (oficiální text distributora)
Tom Hardy
Je to hovadina, ale pořád o stupínek zábavnější, než nový Rollerball. Zdaleka nejvíc jsem se nasmál u triků - jejich kvalita mě fakt odbourala. Je to vážně děsná hovadina, ale tak špatná, až je to lepší, než kdejaká komedie...(22.7.2003)
Djkoma
Nechápu jak něco podobného může mít na triku W.Snipes. Nevim proč neřekl:"Tohle nenatočíme bude to blbost!!!" a měl by pravdu. Bohužel to neřekl. Kdyby tento film měl aspoň pořádnou dávku sebeironie a občas by se "superman faraon" zasmál byla by to slušná komedie. Jak na to tak koukám, Jean Reno má svůj Rollerball a Wesley Snipes Future sport. Kluci si nemají co vyčítat.(1.7.2004)
ScreamJay
Ernie zas ukázal, že na to má. Kluk je to šikovná a ještě před svým hororovým dobrodružstvím v bláznovině Bones zaplul do vod sci-fi. Celková vize budoucnosti v jeho podání připomíná nějakou počítačovou střílečku z osmadevadesátého, roku požehnaného vzniku tohoto dílka. Když bych u těch PCček zůstal, grafika sestav a zápasů je poměrně ucházející ala série NHL či FIFA, ovšem zápasy samotné, to je jako 3D řežba na starý 486ce, zásek, error a šlupky po koberci. Scény a struktura celkově spíš připomíná ty nekonečné variace na akční sci-fi seriály jimiž nás zásobují naše televizní stanice. Hudba velmi slušná, dobře vybroušená industriální rytmika a celkově asi největší plus na týhle mazanině. Dean Cain namísto poletování v pláštěnce čapnul prkno a alespoň poletuje kolem jako nezdolný manekýn, kterému konkuruje Wesley Snipes (jak toho sem dostali, to mi nedochází) s prima účesem, ale nechutně dobráckou povahou. Snaha o úderný hlášky jde v niveč, stejně jako zážitek z tohohle blbnutí před kamerou. Tudíž dávám 1 hvězdičku za grafiku a hudbu a už vůbec se mě neptejte, kterak ti umělci s rozpočtem našponovaným jak o tři čísla menší spodky skloubili virtuálno s realitou (nechci totiž napálit odpad, když už sem jednou omylem dal 2 hvězdičky:)).(15.4.2005)
klerik
Blbôstka, ktorá ma ohromne pobavila (narozdile od ROLLERBALLu). Lacné, patetické, ale už herci napovedajú, čo treba čakať. Snipes je celkom dobrý "bonus". No hej, to sme potom celé leto hrali futbal s tenisovou loptičkou... Kde sú tie časy...(6.6.2006)
Davies182
O tomhle filmu jsem s kamarádem prokecal ve školní lavici několik dlouhých hodin. Tenkrát se mi hodně líbil střih a celkový efekt toho sportovního klání. Je ale zřejmé, že jde o tuctové "sportovní sci-fi" s mizernými hereckými výkony.(11.3.2009)
balba
odpad!Drsný akční sci-fi thriller , který nemá hlavu ani patu.(9.12.2006)
korbitch22
odpad!o hohohoho.chyba jak hrom.myslim to že to natočily!!!!co to má jako bejt???mozkovej klystýr????(20.8.2008)
Decker
Dam dve hvezdy za par dobrych scen a dialogu. Celkove to vsak je nepovedeny becko, ktery opravdu muzete v klidu prehlednout, ktere bohuzel ani Wesley Snipes nezachranil nebo alespon neokorenil necim dobrym. Skoda.(6.12.2004)
Andersis
Kde se tu vzal Wesley Snipes? Hudba je odpudivá, triky jsou odpudivé, výkony herců jsou odpudivé, celý film je odpudivý.(24.7.2008)
otík
Film, který si hraje na tvrďáka a přitom je to doslova sračka. Zcela mizerný děj a hlavně absolutně divného Wesley Snipes nezachrání ani seriálový "Superman", který toho hereckého umění taky moc nepobral.(20.9.2006)
tomeek
Osudy Supermana v době, kdy Lois je už pod drnem, proto se baví ježděním na čemsi kdesi.(15.6.2007)
Mike.mk1
Nechápu co v téhle kravině dělá Wesley Snipes, a ta hra co tam hrají je příšerná. Jestli je to kombinace baseballu a amerického fotbalu jak je tu psáno tak lepší ani být nemůže.(7.12.2007)
peto12
Tento film ma dosť zaujal. Sci-fi o športe, kde si tu menšiu úlohu zahral Wesley Snipes. Dean to tiež dobre zahral.(15.7.2011)
Hapretor
odpad!Future shit! Kouknul jsem se na to jen kvůli Wesley Šnapsovi. Ale ta jeho role tady? Děs! To nemáš soudnost, vole?!(4.5.2011)
Sonick
Je to karavina. Ale aby to končilo v odpadu? Kde to sakra sme? Vždyť ten příběh neni až tak špatnej. A u zápasů future sportu jsem se celkem bavil. Podle mě je to jeden z lepších TV filmů co dávaj na Nově od 11.(11.1.2008)
dustur
odpad!Ja osobne mam rad Wesleyho Snipesa!!!Ale do tohto diela nemusel skocit!!!!!To to je blbost!!!!!Este aj Inferno od Van Dammea je lepsi film nez tento humus!!!!(9.7.2007)