Reklama

Reklama

Hříšná hudba

  • Austrálie Dirt Music (více)
Trailer 1

Filmová adaptace uznávaného románu Tima Wintona se odehrává v úžasné scenérii Západní Austrálie, která je svědkem vášnivého příběhu lásky a smutku. Georgie (Kelly Macdonaldová) uvízla ve vztahu bez lásky. Žije s legendárním místním rybářem Jimem Buckridgem (David Wenham). Zamiluje se do tajemného samotáře Lua, muže pronásledovaného tragickou minulostí (Garrett Hedlund), který se vzdal své hudebnické kariéry. Georgie zpočátku bojuje sama se sebou, ale vzájemná přitažlivost je oba přemůže a odhalí tajemství, která změní jejich životy. Když se Jim o jejich aféře dozví, Lu prchá s tím, že se už nevrátí a Georgie se pustí za ním, aby ho přivedla zpět. Všichni tři jsou vyčerpaní traumaty, ocitají se vzájemně svázaní a jsou nuceni čelit vnitřním konfliktům toho druhého. Každý z nás je zranitelný a jen láska má schopnost léčit ty nejhlubší rány. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašne depresívna záležitosť. Ak sa toto dielo stalo bestsellerom, tak to v Austrálii musí byť väčšina čitateľov nádejní samovrahovia. A to tu kedysi pôvodne mal hrať Heath Ledger a Rachel Weisz, film ale skončil v šuflíku a vytiahli potom toto. Postavy absolútne smutné, s temnými tajomstvami a hlavnú ženskú svrbí v rozkroku, tak nemá problém osrať muža aj deti a ísť za prvým hipsterom, ktorému ani pes dingo nechce olizovať päty. Asi takto je postavená táto romantická záležitosť, z ktorej sála dosť veľa negativity. ()

Reklama

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film bol natočený v Esperance a Perthe (Austrália). (Arsenal83)
  • Názov filmu a hudba k nemu mala stelesniť citát z románu: "Čokoľvek, čo by ste mohli hrať na verande. Viete, bez elektriny. Špinavá hudba." (Arsenal83)

Související novinky

Salt 2: Noyce nemá zájem

Salt 2: Noyce nemá zájem

24.12.2010

Špionážní akční thriller Salt byl relativně úspěšný a čím dál hlasitěji se mluví o pokračování. Evelyn Salt alias Angelina Jolie se ale bude muset poohlédnout po jiném režisérovi, protože Phillip… (více)

Reklama

Reklama