Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amberle, Wil a Eretria po dlouhé pouti konečně přicházejí k hledanému Úkrytišti. Nový král Ander se mezitím v paláci musí vypořádat se spiknutím, které proti němu připravují vlastní vojáci... (TV Prima)

Recenze (2)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9. a předposlední díl 1.série. Amberle a Eritrea s Wilem najdou v říši dříve náležící lidem, nyní v Divočině, tolik hledané Útočiště. Poté, co se jim podaří obejít trolly, a co se Půlelf omluví Tulačce za vše, co jí napověděl v Utopii, se dostanou do situace, kdy neví, kam dál. Jenomže znamení, jež se nachází též na Eritriině rameni, jim zde můžwe pomoci. Objevuje se i všude po zdech, a když se dívce tetování rozšíří, utvoří tolik potřebnou mapu k cíli. V něm se ale nachází dvě sestry, dvě strážkyně Ohně, jimž se je podaří proti sobě poštvat. Princezna a Eritrea by se už málem zabily, Tulaččina krev ale pomůže sestry odzbrojit. Krvavý oheň již žhne, ale spotřebovává Eritriinu krev. Amberle se do něj vydává se svým semenem, a mizí v neznámu. A co je ještě více šokující a smutné, Eritrea umírá, a Wil zůstává zcela sám s mrtvou kamarádkou v náručí. Nový král má potíže s Radou. Na zamezení puče domluví se skřety spojenectví. Jenže je pozdě. Ačkoliv se spojí, Ellcrys pouští poslední list. Nyní je jedno, jestli se kdy naučí Allanonův učeň bojovat vůči Dagdamorově ovlivňování. Vůdce démonů je svobodný. 100 procent. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V deváté epizodě opět přibylo teplého střevního produktu,v příběhu už nefunguje vůbec nic,zoufalé pokusy o vybudování napětí jsou k smíchu a někdy ani to ne.No nevadí,ještě přežít jeden díl a pustím si něco pořádného. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama