Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jak jsem viděl, že to je film dle skutečných událostí, jsem se bál, že to dopadne stejně debilně jako Empire state, nebo že to bude zklamání jako Pot a krev. Naštěstí zápletka byla celkem originální a napětí vůbec nechybělo. Sice je akce jen na konci filmu. ale celý film je napínavý a vtáhne vás to do děje. S herců mě tu nikdo moc nezaujal, Johnson je teď skoro všude..snad jen ten Barry Pepper a Shane z Walking dead mě zaujali svou rolí, soundtrack mohl být taky lepší, ty housle mě docela srali. Jinak film hodnotím spíše kladně, bavilo mě to, bylo to napínavý a ke konci ta honička a přestřelky neměli chybu! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Z tohtoročných neblockbusterových akčňákov The Last Stand, Parker či Bullet to the Head ma po dejovej stránke práve Snitch príjemne prekvapil. Je ťažké si predstaviť “Herculesa” Dwaynea v solídnej úlohe milujúceho otca ale práve Stitch dokazuje že to ide a Johnson na to má. K tomu dobré obsadenie a nemôže vadiť ani to, že hlavný šéf obávaného drogového kartelu má prezývku “Krtko”. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Průměrný scénář brání práskající Skále být něčím víc. Mizerné poselství o zneužitelných dírách v zákonech a taťkovské snaze boje za starou rodinu (za cenu riskování života té nové) má štěstí, že ji napsal sám život, protože tohle by jinak divák nezbaštil. Co mě ale potěšilo je výborné herecké obsazení. The Rock je příjemně obyčejný, vyděšený, nejednou dostane na budku a ryje hubou v hlíně. Pravý opak je nedoktnutelných borců, co vymlátí se zavřenýma očima a jednou tou jeho robustní pazourou, deset dalších borců. Jeho parťák (starý známý Shane z ŽIVÝCH MRTVOL) Jon Bernthal je rovněž výborný a jeho nejednoznačná postava je skoro to nejlepší na celém filmu, ještě spolu s fousatým Barry Pepperem. Závěrečné pošťuchování v kamiónu je skvěle natočené a režisérovy bych se nebál svěřit něco většího. ()

castor 

všechny recenze uživatele

I když scénář neumí moc překvapit, postavě zoufalého otce dokážeme „hravě“ uvěřit. Když má navíc tvář a zarputilost Dwayna Johnsona, může to být hodně fajn. Výsledek přesto nakonec není nějak jednoznačný. Johnson tentokrát spíš před kulkami utíká, než aby se postavil do cesty mexickému drogovému kartelu. Tu a tam jednu schytá, protože tenhle Johnson sází spíš na realistickou rovinu. Bývalá wrestlingová hvězda má problém. Respektive její syn z prvního manželství převzal zásilku, která ho může poslat do vězení na desetiletí. Řešení? Nezlomný otec musí dostat před soud nebezpečné drogové dealery. Co mě na Práskači bavilo, byla jistá nenucenost. Nepotřebujeme příliš indicií k tomu, abychom z návštěvy otce v kriminále poznali, že synka musí chtě nechtě dostat na svobodu, nepotřebujeme dlouho na to, abychom vytušili, jak nedobrovolný parťák/zaměstnanec s drogovou minulostí riskuje, autority záporáků jsou cítit, aniž bychom potřebovali nějakým samoúčelným násilím demonstrovat jejích sílu. Režisér Ric Roman Waugh prostě dostal příležitost vyprávět poměrně zajímavý příběh s atraktivními charaktery a svou práci odvedl solidně, takže vážně škoda, že scénář se vyvíjí přesně tak, jak od prvních minut předpokládáme!! 65% ()

Claw 

všechny recenze uživatele

První polovina vyloženě nudí. Nejedná se o žádnou akční pecku a Rock je zde úplně normální chlap, táta od rodiny. Druhá polovina se pak ale příjemně rozjede a úplný závěr a finále je moc fajn. Právě protože si zde Dwayne nehraje na žádného zabijáka, je ve výsledku ten opravdový frajer... Čekal jsem mnohem více, ale i tak to beru, ok... Rock rullezz... /60%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)
  • Partner filmu Participant Media se specializuje na závažná sociální témata dneška. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama