Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tatík se rozhodne pomoci synovi, který smočil svůj nevyvinutý úd v drogovém obchodu. A to jakýmkoliv způsobem. Film s velmi jednoduchou myšlenkou, který nám ukazuje, že sem tam rozházet do davu na diskotéce pár pilulek extáze je těžší zločin, než vystřílet kostel. Nevím, zda byl Dwayne Johnson ta správná volba v roli hlavního hrdiny a tvrdohlavého tatíka, ale nakonec jsem sám sebe přesvědčil, že mu to tam celkem sedlo. Ostatní kolem bylo jen takové divadýlko a nepodstatné křoví. Drama to bylo celkem solidní. Jen mi to všechno přišlo až moc přitažené za vlasy. Nicméně, příběh se zakládá na skutečné události, tedy tomu musím chtě nechtě uvěřit. Osobně si myslím, že film není zas tak špatný a vcelku i nadprůměr. Nedosahuje kvalit čtyřhvězdičkových, ale ani není tak špatný na ty tři. Tedy jsem se přiklonil k vyššímu hodnocení, ač se svým názorem zůstávám někde mezi. 70% ()

Claw 

všechny recenze uživatele

První polovina vyloženě nudí. Nejedná se o žádnou akční pecku a Rock je zde úplně normální chlap, táta od rodiny. Druhá polovina se pak ale příjemně rozjede a úplný závěr a finále je moc fajn. Právě protože si zde Dwayne nehraje na žádného zabijáka, je ve výsledku ten opravdový frajer... Čekal jsem mnohem více, ale i tak to beru, ok... Rock rullezz... /60%/ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NENECHÁM NIKOHO, ABY ŘÍDIL NÁŠ OSUD....“ /// Když se mlaďas místo po krk v extázi ocitne po krk v průseru, nezbejvá fotříkovi nic jinýho, než udělat dohodu. Příběh moc překvapení neukrejvá a filmařina? Tož rutina. Zdokumentování rodinnýho dramatu statečnýho taťky, naštěstí přináší v závěrečný půlhoďce chvilky napětí (protože mě fakt zajímá, jak to nakonec udělá), potěší i finální akcička. Zodpovědnější taťkové možná uroněj kroupu, ti agresivnější se třeba naserou a festivalovej divák se zamyslí, jestli se ten Rock třeba jednou nevobjeví v nějakým artovým bijáku… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Koukám jen na filmy inspirovaný skutečnejma událostma. 2.) Přemejšlím, jak říct rodině, že jsme v programu na ochranu svědků. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec to šlo. Jasně, nejde o žádný akční thriller, na celém filmu je vidět, že budget nedosahoval trilionů, prostě je to jen jakýsi lehce agitační prst, ukazující na, v očích tvůrců, divný zákon. Dwayne hraje, ostatní tam jsou taky a alespoň nějak to odsýpá. Rozhodně lepší Dwaynova role, než když si hrál na vílu Zuběnku (nebo co to tenkrát bylo...). ~ 2,5* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo by otec neurobil pre syna aby ho dostal von z väzenia, zničí drogový kartel. Keď len to. A teraz vážne. The Rock v tomto filme bol strašne zamrznutý, keď nikoho neudiera okolo seba tak to nieje on. Ale chvála bohu nablízku boli iný herci, ktorý to troska vyvážili S.Sarandon a hlavne B.Bratt ktorý bol veľmi dobrý. Podla mňa je to akčná jedno hubka, na ktorú si za par dni ani nespomeniem, že som ju videl. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)
  • Partner filmu Participant Media se specializuje na závažná sociální témata dneška. (Roman.Ticka)
  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama