Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

Terva 

všechny recenze uživatele

Inspirováno skutečným příběhem. CHYBA VE FILMU - V 54 minutě otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu. V popředí je vidět velká paleta obalená červeným plátnem ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle........... Obyčejný příběh se špatnou akcí a divným dějem. Jediné co je povedené je hudební doprovod. CITÁT - V týhle době je těžký vydělat prachy............ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Johnson nehází s jiskrou v oku vtípky, nevystavuje svůj biceps o průměru stehna Melissy McCarthy a v bitce se jako první seznamuje se zemí? Ano, je to tak. Je z něj jen zoufalá krysa v kanalizačním systému Federal drug policy of the US. V tomto ohledu poměrně vzácný film, který sráží akcí roztřesená kamera a Waughův lítý boj s vlastním klišovitým scénářem. Vysnil jsem si seriál, kdy poldy z protidrogového operující v terénu budou hrát tento Barry Pepper a McConaughey z první řady True Detective.. ()

Reklama

Zeebonk odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, sračka, sračka a ještě jednou sračka. Taková sračka, která vám rozrazí zadní vrátka a navzdory přímým rozkazům prýští nohavicemi na sedačku spolujezdce i čelní sklo. Taková sračka, že s hysterickým brekotem prosíte boha, aby vám vrátil ty dvě předlouhé hodiny zpět a na kolenou přísaháte, že je strávíte odříkáváním otčenášů a mrskáním se ostnatým drátem přes lopatky. Taková sračka, že třískáte hlavou o zeď, abyste ji vypudili z paměti, žmolky mozku pleskají na podlahu, husté gejzíry krve létají vzduchem, ale ona se vás drží jako tasemnice v tenkém střevě. Ale dost už. The Rock s výrazivem ztopořeného dvoumetrového penisu, scénář z pera šimpanze po hypoxii mozku a za kamerou pacholek s parkinsonem a masturbačním tikem v pravém loktě. Zkrátka něco tak špatného, hloupého a nudného jsem neviděl od svého výkonu na běžecké dráze v roce 2010, tak neříkejte, že jsem vás nevaroval. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keď sa človek chystá na nový film Dwayna Johnsona, najskôr očakáva aspoň šestnásť ľudí zmlátených do bezvedomia a počet vystrieľaných nábojov, ktorý pôjde do trojciferných čísel. Práskač ale vo svojich upútavkách jasne naznačil, že tentoraz to bude iné a Johnson chce vsádzať skôr na dramatickú a realistickú rovinu ako na akciu. Pre niekoho to bol šok, pre iného milé prekvapenie, avšak tvorcovia sa skrátka rozhodli urobiť z bývalej wrestlingovej hviezdy obyčajného človeka. A nakoniec to nebol vôbec zlý nápad. Tento film pripomína Kontraband. V oboch prípadoch uvedú hlavných hrdinov do výstredných a nepredstaviteľných situácií ich vlastní príbuzní. V oboch filmoch hrajú veľké hviezdy (tu Dwayne "The Rock" Johnson, tam Mark Wahlberg). Ak ste film Kontraband videli, tak teraz už určite do značnej miery viete, čo od Práskača očakávať. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jak jsem viděl, že to je film dle skutečných událostí, jsem se bál, že to dopadne stejně debilně jako Empire state, nebo že to bude zklamání jako Pot a krev. Naštěstí zápletka byla celkem originální a napětí vůbec nechybělo. Sice je akce jen na konci filmu. ale celý film je napínavý a vtáhne vás to do děje. S herců mě tu nikdo moc nezaujal, Johnson je teď skoro všude..snad jen ten Barry Pepper a Shane z Walking dead mě zaujali svou rolí, soundtrack mohl být taky lepší, ty housle mě docela srali. Jinak film hodnotím spíše kladně, bavilo mě to, bylo to napínavý a ke konci ta honička a přestřelky neměli chybu! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Partner filmu Participant Media se specializuje na závažná sociální témata dneška. (Roman.Ticka)
  • Film je založený na skutočnom príbehu Jamesa Settembrina, ktorý pomáhal odhaľovať obchodníkov s drogami, aby jeho synovi skrátili dĺžku trestu vo väzení. (Astonko)
  • Natáčanie filmu trvalo 35 dní a prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama