Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Diskuze

cuish

cuish (hodnocení, recenze)

Proč nejlepší filmy dávaj tak pozdě pak jdu spat po dvanácté a ráno nevztanu :D

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

To je možné, protože třeba i u TF 2 si na akci hodně lidí stěžovalo, konkrétně tedy na špatnou kameru a chaotický střih a já s tím neměl žádný problém a měl jsem jasný přehled o tom, co se na plátně děje. U A-Teamu mi ale opravdu nepřišlo, že by měl být nějaký problém právě ve střihu či chaotické kameře...

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Jakkob

střih, na ačkovou produkci byl hrozně zlý, neskutečně chaotický a rychlý a člověk z akce viděl velké nic :) Ale tak, asi máš lepší vnímání nebo co

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Něčeho takového si nejsem vědom, mě se akce max. líbila a já si ji plnými doušky užíval. Nic, kvůli čemu bych ji snad měl nazývat tragickou, sem po celou dobu projekce nezaznamenal...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Jakkob

Akce ja naprosto tragická, což je u takového filmu docela špatná věc. Naštěstí vše ostatní je velmi pěkné

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Přiznám se že A-Team pro mě byla tak nějak sázka do loterie - původní seriál neznám a o filmu jsem nevěděl zhola nic. Snad jedině to, že se netěší velké oblibě a popularitě. Yep, čekal jsem spíše průser než spokojenost... Oč větší ale bylo moje překvapení, když se A-Team od samého začátku slušně rozjel a moji pozornost si udržel až do samého konce. Vůbec jsem nechápal onu nespokojenost a narážky na nepřehlednou akci, či jakékoli jiné výtky - já se bavil luxusně. Akce je báječně nadsázková a hodně, opravdu HODNĚ zábavná, herecké obsazení vynikající a i příběh mě mile překvapil tím, že se nedal dopředu tak snadno prohlédnout. Já sem byl u mnoha děj. zvratů fakt překvapen.. :) Yep, tohle byla skvělá akční jízda a já na ni rozhodně nedám dopustit - dávám 5*.. ;)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Spiker01: taková ta nejlepší :D tak to ti asi nikdo nepomůže. Aspon kdybys napsal, kde hrála.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Zeptám se na kravinu, ale když jsem viděl tento film kdysi v kině, zaujala mě tam jedna písnička. Taková ta nejlepší, ale už si sakra nemůžu vzpomenout, co to bylo, pomůžete mi někdo? 

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Mal som tú možnosť včera vidieť, a musím povedať, že ma to bavilo :-) dobrý akčný film s humornými prvkami a gagmi...

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Jo, překvapilo mě to. Ale je tam příliš scén s Jessicou Biel navíc. Ale ta přidaná scéna ve skladišti je pěkná a je škoda, že nebyla v původní verzi.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Už mi pomaly začínajú vadiť tie reči o filmoch v štýle osemdesiatok. Ved´ toto nemalo s nimi spoločné takmer nič. Nebolo to zlé, dalo sa na tom zabaviť, ale omnoho viac som mal pocit, že sa pozerám na nejakú komediálnejšiu verziu Mission Impossible, hlavne trojky a podobných filmov ako na akčný film v štýle osemdesiatych rokov.

MAX33

MAX33 (hodnocení, recenze)

Prvotřídní akce. Velice dobře jsem se bavil a seděl a kochal se touto akcí. Občas zmatené scény vyrovnávají oni 4 hrdinové, kteří tvoří perfektní partu. Jsem nadšen.

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

divak84: Pokud jsi kickass ani watchmen neviděl kvůli tomu, jak vypadají plakáty, nemáme se o čem bavit. ujišťuju tě, že podobnost je čistě záměrná a uvědomělá a superhrdinskou látku zpracovává z úplně jiných úhlů a kvalitněji, právě díky pohrávání si se stanovenými pravidly. Mě by u a-teamu ani nenapadlo vytáhnout kick-ass, nevidím tam žádnou velkou souvislost, která by stála za srovnání, ale když jsi napsal "ať si lidi strčí do prd-ele kick ass" a přitom jsi ho ani neviděl, tak mi to nedalo. A pokud ti mám odpovědět - ano, v porovnání s kick-assem má a-team slabou dynamičnost, slabé akční scény a velice blbou kameru. Ale to ty nemůžeš porovnat, když jsi to neviděl :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

hmm v opravdu velkém počtu filmů se stává z teenegera bez schopností superhrdina, který ovšem vlastně ani superhrdina není, protoze dostává neustále nehorázně přes držku, nemluvě o dalších faktorech výjimečnosti.. zato filmů, kde je nějaký team žoldáků SPOILER podveden a pak se mstí a snaží se o nápravu, je podle mně hodně.. Rozhodně Kick-Ass mnohem stylovější, a překvapivější než tohle. (Nemluvím, že je A-team špatný, opravdu Neeson a celý tým je skvěle sehraný a často i zábavný, ale na Kick-Ass to nemá - i v těch akčních scénách, ani zdaleka)

divak84

divak84 (hodnocení, recenze)

sonnak: když jsem viděl první plakát pro kick ass i třeba pro watchmen , hend jsem viděl dřívější postavy jako např batman apod... kdo to nevidí, jeho problem .. řekni mi že a-team nemá gradaci ..... řekni mi že a-team nemá dynamočnost....... řekni mi že a-team nemá dobre akční sceny...... blbou kameru má jen při dvou sekvencích,,, kick as neplanuju shlednout takže nehodnotím. na kick ass sem naražel kvůli zmínce o okoukanosti a-team, který naopak nabízí zajimavou zapletku, solidní zvrat. co nabízí kick ass, ? podle obsahu další teenager je okopávan a stane se zněj supr trur hrdina v kostymu ? to už jsem někde viděl ....

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

V porovnání s kick-assem nemůže a-team vyjít jako vítěz. já a-team miluju, ale tenhle film je prostě průměr, hlavně kvůli tý kameře. Naopak akčním scénám v kick-assu, i přes svižnej střih, nechybí dynamičnost a parádní gradace (nemluvě o tom, že kick-ass je kvalitnější po všech stránkách). a jestli se jedná o vykrádačku nemá vůbec cenu se bavit, je to jasná "homage".

divak84

divak84 (hodnocení, recenze)

sartorius: přesně vystihnuté. ty přepaleně nesmyslné scény však působili dobře a celý ten kolos šlapal velmi dobře, proto se u těch scen nechyta člověk za vlasy a neříká si "kurva to je ale číčovina" protože prostě nemá prostor ke kritice když se tak dobře u toho filmu baví.
jaspy: wtf ?? co dneska není ohrané ??? o každem akčním filmu mužeš říct že je ohraný.. podívej se na mě. ja nikd a-team serial nesledoval, ani sem nevěděl o čem to je, jenom sem věděl že to sou 4 postavičky. ten film má naopak všecko co posledním blockbusterům chybělo akčnost obalená perfektně pasujícím humorem. at si lidi strčí do e transformery,kick ass,spidemana a podobné hovna. řekni v čem a-team zkopíroval jiný blockbuster tak jako kick ass snad všecky ostatní komiksy v kostýmech

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

Skvělá jízda. Takhle mají vypadat akčňáky. Zábavné, přehnané, nesmyslné. Pro mě mnohem lepší než Losers a Salt (z akčních filmů, které jsem viděl v poslední době).

jaspy

jaspy (hodnocení, recenze)

Nemůžu říct, že by to byl špatný film, ale nijak moc jsem se u měj nebavil. Bylo to už takový ohraný téma...

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama