Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 275)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ja som počas filmu sľúbila, že budem musieť dať 4* už len za to, že som sa hlavne počas prvej polovice filmu bohato nasmiala :-) Len prvých pár minút ma vystrašil teatrálny príhovor Liama Neesona, keď ma priateľ upozornil "je to komédia". Tak som sa trochu uvoľnila a čakala, čo film prinesie. Mal pravdu - väčšiu časť filmu som mala pocit, že humor prevažuje nad akciou. Čo asi nie je celkom presné - ale prečo vlastne v žánrovom zaradení komédia vôbec nie je?! P.S.: Ešte v titulkoch ma naplašilo obsadenie, lebo Bradleyho Coopera ani Jessicu Biel nemusím... ale Bradley to nakoniec zvládol celkom dobre ;-) ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Čas, Lynchi. Dejte mi minutu a jsem dobrý. Když budu mít hodinu, budu skvělý. Dejte mi šest měsíců a jsem nepřekonatelný.“ Tak předně, měl jsem jistá očekávání. Čekal jsem stylovou akci, spoustu „cool“ scén, hlášky, nadhled a sympaťáky, kterým budu moct fandit. A přesně to jsem také dostal. Byla to opravdu jízda, která mě ani na moment nepřestala bavit. A nutno dodat, že místy vládla šílenost ruku v ruce se správně uhozenými nápady. Vzdušné hrátky, akce s dodávkou, žonglování s kontejnery, celá pasáž s tankem…prostě jsem jen vypnul mozek a přiblble se usmíval. Jasně, některé scény byly vyhnány až na samou hranici únosnosti (myslím tím mojí tolerance blbosti akčních sekvencí), pár z nich ji i překročily, ale s tím už jsem tak nějak počítal (za překvapivě nejslabší beru přestřelené „elektrošoky“). Celkově dávám solidní 4*, krásně jsem se u téhle „hovadiny“ odreagoval. „Nikdo neumí takový nemrznoucí marinády jako ty, Murdocku. Ale minule jsem po ní měl trochu křeče.“ - „Jen jsi částečně ochrnul. Ber to jako chlap.“ ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nehorázné béčko. Nehorázná kravina. A nehorázná zábava. Sice ne na poli akce, které je pramálo a navíc je děsivě znepřehledněná zběsilým střihem, ale jakmile se to po těžkopádném úvodu najde na poli buddy komedie plné přepísknutých scén ve stylu "nejlepší 3D efekt ever" či "čtyři v tanku a let", tak... Tak se lze buďto naštvaně zvednout a jít domů s prupovídkami o debilním Hollywoodu či zůstat sedět a bezelstně se klukovsky bezmyšlenkovitě bavit. A aspoň je to zábavné chtěně, přiznávám, že jsem to čekal spíše z ranku "tak špatné až je to geniální". ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Svoje druhy ve zbrani nikdy nezklamu. Statečně předvedu světu, že jsem voják z nejvybranějších. Rázně se utkám s nepřáteli mé země. A BUDU BOJOVAT JAK JEN BUDU MOCI...... Jako každej tým (akční), má i A-Team problémy. S důvěrou šéfů, s vnitřními záležitostmi, ale hlavně se zrádci vlasti, kteří mají ještě tu drzost ušít na ně boudu. Úvodní 20ti minutovka plná bláznivé akce nedá prostor ke spekulacím ani mezi příznivci komorních snímků, že tady budou odlehčený i titulky. Letecká akce, slaňování, výbuchy a spousta více či méně šílených nápadů jde velmi často na vrub příběhu. Ale co, většinu času se na tenhle ,,mančaft“, od kterýho by se každá .......no to je jedno – mohla učit, jak ochránit svoji nevinnost dobře dívá, protože i já mám rád, když plány nakonec vyjdou. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem pravidelným návštěvníkem leteckých dnů. 2.) Pochopím, proč si nechat poslat do vězení kubánskej doutník napuštěnej 5 ml tetrodotoxinu. 3.) Zjistím, jak vypadá maximální 3D efekt. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film se naprosto vůbec nebere vážně a na takovým Neesonovi je vidět jak si tuhle cvokjízdu užívá. Naprosto vyníkající byla třeba scéna s 3D promítáním a akční sekvence taky patřily do ligy mistrů, tady stojí za zmíňku ta ve švýcarský bance, fakt ňám. Jenže co je to všechno platný, když samotný finále je jak dvouhodinový proslov koktajícho maďara. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Když v blázinci nařizuje Murdock (Sharlto Copley) pacientovi Howardu Littlovi (Stefan Arngrim), aby všem ostatním rozdal barevné 3D brýle, naprosto křiklavě se prolínají záběry, kdy Howard má a zase nemá brýle na očích. Jedná se o tak evidentní chybu, až se vnucuje myšlenka, jestli nejde o záměr. Podobně je tomu i při následném útěku, kdy se změní prostřelená pneumatika Hummeru z levé na pravou. Mimo to je tento typ vozu vybaven tzv. run-flat pneumatikami, které jsou specificky dimenzovány pro udržení funkčnosti po prostřelení. (Mr. Filuta)
  • První film Joea Carnahana, označený ratingem PG-13. Všechny předchozí měly certifikaci R. Zároveň je to také režisérův první film, ve kterém se neobjevil Ray Liotta. (Othello)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama