Reklama

Reklama

VOD (1)

Gangsterský boss Ged Brennan a jeho zločinecký gang sa ocitne v ohrození. Ak chce Ged prežiť a pomstiť sa zradcom tak vo vlastných radoch, ako aj konkurenčnému gangu, musí vymyslieť dokonalý plán.
Ged Brennan je skúsený zločinecký boss, ktorý sa živí prepadávaním nákladných áut a vykrádaním ich tovaru. Tentoraz však lupiči vyšli naprázdno – kamión bol prázdny. Ged nemá z toho dobrú náladu Gedov hnev si odnáša jeho rodina, predovšetkým manželka. Ich malý syn netuší, čím sa otec živí. Keď ho odváža do drahej súkromnej školy chlapec chce, aby ho ocko vzal do svojej „roboty". Ged rozmýšľa nad ukončením zločineckého života a rád by začal legitímne podnikať. Na financovanie však potrebuje urobiť ešte jednu veľkú lúpež. Naplno sa spolieha na svoj tím, ale netuší, že jeden z jeho chlapcov sa chce osamostatniť a preniknúť do obchodu s drogami, ktorému sa Ged vyhýba ako čert krížu. Muž, ktorému Ged dôveroval, a zapredal sa srbskej mafii, tak ohrozí jeho finálnu lúpež. Zradený Ged musí vziať do hrsti všetok svoj rozum, využiť všetky svoje skúsenosti a prijať pomoc svojho bývalého konkurenta Frannera... (TV JOJ)

(více)

Recenze (21)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hóóóódně špinává gangsterka, která na sobě dokazuje, že nás Ritchie nenaučil o britském podsvětí všechno. A hlavně nám neukázal všechnu tu rozkošnou brutalitu na sto způsobů. The Crew je bez servítek temnější a syrovější variantou obdobných ostrovních snímků (Vaughn, Ritchie). Bohužel jednotlivé scény májí hrozný výkyvový koeficient na škále zábavnosti. Radikálnější prostříhání a menší zkrácení (některé zbytečné montáže by mohly pryč) by jinak pomohlo k vzniku rozjeté adrenalinové modly. 60 % ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

V 25% jsem už nemohl, začal jsem posouvat v ději. V 35% mi z toho bylo blbě a přemýšlel jsem, že by nebylo od věci použít staré zásoby nukleárních zbraní na každou jednu postavu, které se tu dosud mihla. Ve 41% filmu stopnuto. Smazáno. Tfujtajxl. Nevidím jediný důvod, proč se na ten póvl dívat. A ještě to má mít dvě hodiny. Tfujtajxl^2. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy si říkáte, že se v The Crew nic moc zajímavého neděje přijde scéna, která vás dokonale usadí. The Crew na to sice na první pohled skutečně nevypadá, ale v mnohém jde ještě o kousek dál, než si běžné britské gangster filmy "dovolí". Nejde o kdovíjak zábavný film, protože The Crew se asi ani bavit nesnaží. Snaží se totiž asi spíš podat vcelku reálné a nepříliš veselé svědectví o životě v britském podsvětí. To se mu daří a i přes několik trochu nudnějších momentů jde o docela působivý snímek. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Další přírůstek do rodiny britských gangsterek ze zlodějského podsvětí. Obecně by se tyto filmy daly rozdělit na stylové komediální jízdy (např. filmy Guye Ritchieho) a na ty reálnější, drsnější (např. Clubbed). The Crew zůstalo někde na půli cesty - očividně se inspiruje "Ritchieovkami", ale postrádá jejich šmrnc, zábavnost a třeba i dobrou práci s hudbou (ta je zde poměrně nevýrazná vzhledem k žánru). Na druhou stranu ale reálně film také nevyznívá - nemáte pocit, že by se to takhle mohlo stát, ani dílo ničím nešokuje. Takže slabší průměr - slabé 3*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Syrová, místy až brutální gangsterka z anglického podsvětí, svým stylem navazující na Rise of the footsoldier. Realistické podání, slušné tempo a výborně zvládnuté i po herecké stránce. Snad jen srbský mafián na mě působil poněkud jako karikatura, což ale není poprvé, kdy jsou gangsteři z východu ztvárněni podobným způsobem, což moc nechápu a také se tam na moje gusto trochu moc ječelo. Ale budiž. 85% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama