Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (147)

ELduderino 

všechny recenze uživatele

Dát tomuto filmu " odpad" je naprostý nesmysl! Má nesporné kvality, jakými jsou například skvělý Ryan Gosling(nemůžu se dočkat " Blue Valentine), proměna z idylického ztvárnění na poněkud temnější drama. Jen mi to přišlo takové nedotažené. Film má od všecho trochu a ani v jednom aspektu nejde do hloubky. To je opravdová škoda. Jinak jsem se ovšem nenudil ani vteřinu, ale k dokonalému filmu stále mnoho schází. Možná by to chtělo zkušenějšího režiséra. Těžké hodnocení, 4* je moc, 3 * je zase málo. Takže klasických 3 a půl. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Film All Good Things popisuje výklad skutečných událostí z let 1971-2003. Pojednává o klíčových momentech, které předcházeli zmizení "Katie Marks" v roce 1982 a tomu, co následovalo. Katie, hraná Kirsten Dunst, se vlivem manželství s "Davidem Marksem" (Ryan Gosling), mění z mladé dívky se zářivou budoucností v trosku, která naprosto zbytečně prodělala potrat a onu zářnou budoucnost jí nezajistilo ani přijetí na medicínu. All Good Things je syrové, realistické, nepříjemné drama s vynikajícími hereckými výkony. Hlavní dvojici skvěle sekunduje veterán Frank Langella. Jako jediný problém bych viděla samotný název filmu, který primárně odkazuje pouze k dějové marginálii obchodu se zdravou výživou. Jinak v kontextu filmografie Kirsten Dunst navazuje na obdobně existenciální dramata, jako byly v minulosti Muž, který zabil, Těhotná v patnácti nebo Matka noc. Toť vše. Kirsten se tímto filmem vrátila do hry a plynule navázala v Melancholii, aby oslnila na vyšších a vyšších metách. A to se jí daří. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tady se Jarecki teprve rozkoukával. Mistrovskou partii sehrál až se skutečným Durstem v pozdějším dokumentu. Podařilo se mu typově přesně obsadit několik vedlejších rolí. Gosling sem však úplně nepasuje, protože je to pořád ten sympaťák a idol žen, jenže Durst by měl být především podivín. Film navíc svaluje až příliš viny na jeho otce, který byl jistě velké hovado, ale za svoje činy by měl být v první řadě odpovědný každý sám. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už podle prvních ohlasů jsem nečekal nic extra, ale že to bude až tak špatné… to jsem ani já nečekal. All Good Things začíná skvěle, prvních dvacet minut jsem si myslel, že konečně po dlouhé době uvidím dobrý "based on true story" film. Ale potom to začalo upadat a poslední půlhodinu jsem jen tupě zíral na obrazovku doufaje, že ta nuda už brzo skončí. Přitom potenciál (minimálně herecký) to mělo. Kirsten je skvělá herečka a tady se konečně i trochu odhalila, Ryan je taky dobrý herec, ale co naplat, když příběh je nudný a všechny zvraty, co se filmu stanou, očekáváte už dobrou půlhodinu předem? Zkrátka a dobře, tohle si umím představit na obrazovce TV Barrandov, která se specializuje na filmy "based on true story" a bohužel, kvalitou to taky zapadá k těmto snímkům (mluvím o kvalitě filmu, ne herců, kterých je na tohle jednoduše škoda. Zvláště Kirsten). 40 %. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pozor, možný spoiler ! : Chlapíkovi od smrti svojej máti jebe v palici, chová sa ako kokot, jeho žena to nevydrží, zmizne , navždy ( na konci sa ani nedozviete prečo, začo, kde a načo ??! ) , bla bla bla, ble ble ble,no a kedˇ konečne potom príde ten koniec, zistíte, že vlastne sa nič prevratné nestalo, len oni z toho urobili bu bu bu ! P.S.Jednu hviezdičku udeľujem za herecké výkony. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst zde hraje postavu Katie Marksové, jež je založena na osobě Kathleen Dunstové. (Karlos80)
  • V show Jimmyho Fallona prozradila Kirsten Dunstová, že osoba, na níž je založena postava Davida Markse, se přijela podívat na plac a z povzdálí sledovala natáčení. (Geriel)
  • Kirsten Dunst natočila film krátko po tom, čo sa vrátila z rehabilitácie, kde sa liečila z depresie. (U_S_O)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama