Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (147)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Nejbližší novela Trestního řádu prostě musí obsahovat trestný čin Týrání filmem! "1. Kdo natočí nebo se bude podílet na produkci takovéto sračky, kterou záměrně označí jako thriller, nebo kdo k takovému činu zneužije bezbrannosti jiného, bude potrestán odnětím svobody na 25 let až doživotí. 2. Trestem smrti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 zvlášť surovým nebo trýznivým způsobem." Doufám, že už někdo pro pana Jareckého mydlí provaz! Smrtící nuda dostala nový rozměr! Za to, že jsem špatně vysál obývák a nezvedl na hajzlu prkýnko a chtěl jsem se udobřovat, jsem si něco takového opravdu nezasloužil! Naštěstí i má Drahá je soudná a uznala, že to přehnala a příště prý zvolí přiměřenější trest! K tomu, že jsem si do krve okousal nehty a jen tak z dlouhé chvíle oškrábal významnou část zdi nad sedačkou, jsem navíc musel přihlížet trestuhodnému plýtvání skvělým panem Goslingem a hodinu čtyřicet zvracet nad "krásou" spidermanovy dívky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je to především herecký výkon Ryana a Kirsten, který tenhle film dělají jakž takž koukatelným. Hlavně Ryan umí pracovat se svejma postavama naprosto fantasticky a občas jsem z něj neměl příjemný pocit. Chování Kate jsem těžce nechápal, neumím si představit, že bych zůstal s partnerem (kou), kdyby mě chytla za vlasy a odvlekla mě z návštěvy u rodiny, která by nota bena ještě ke všemu nijak nereagovala. To se pak to napětí buduje docela těžko. Nevěděl jsem, že se něco takového skutečně stalo, ale pokud je to tak, jak je ve filmu vykrelseno tak je až směšný, že se to dosud nevyšetřilo. Líbí se mě jak různé společnosti po celým světě musí řídit zákony, které vytvořili zločinci a mafiansko - mocenské skupiny viz Česká republika, já když si nezapnu pás, mám popotahovačky, kamarád Pavla Béma a dalších gaunerů, může přeject ženskou a policie ho pustí, nedivím se, že i tady to dopadlo tak jak dopadlo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst v roce 2010 tvrdila, že na tomhle filmu nejvíc dřela. Bylo to vidět. Bylo to taky ale to jediný, co na tom filmu bylo vidět. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $582,024Tržby Celosvetovo $1,689,000║ dobré obsadenie, herci sa snažia ale v neschopnej statickej chladnej réžii to moc nefunguje /45%/ ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle dřív, nikdy nekouknu na o tři řády lepší Jinx, na druhou stranu ale nevidět prvně Jinx, věděla bych, jestli to na nejzákladnější úrovni samo o sobě fakt nedává smysl, jak se mi zdá. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Škoda, ale byla jsem zklamaná. Mám sice ráda filmy podle skutečných událostí, ale jsem vůči nim tak trochu skeptická. Myslím si, že ten námět mohl být daleko zajímavěji zpracovaný. Rozhodně jsem od něj očekávala daleko vyšší úroveň. Ani Ryan Gosling a vynikající Kirsten Dunst nezachránili můj vlažný dojem z celého filmu. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Jo, i Ryan Gosling může hrát ve slátanině. Ale člověk mu to nemůže mít za zlé, on si prostě jen chtěl zahrát ujetýho chlápka, co se převlíká do ženských šatů. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tady se Jarecki teprve rozkoukával. Mistrovskou partii sehrál až se skutečným Durstem v pozdějším dokumentu. Podařilo se mu typově přesně obsadit několik vedlejších rolí. Gosling sem však úplně nepasuje, protože je to pořád ten sympaťák a idol žen, jenže Durst by měl být především podivín. Film navíc svaluje až příliš viny na jeho otce, který byl jistě velké hovado, ale za svoje činy by měl být v první řadě odpovědný každý sám. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Film All Good Things popisuje výklad skutečných událostí z let 1971-2003. Pojednává o klíčových momentech, které předcházeli zmizení "Katie Marks" v roce 1982 a tomu, co následovalo. Katie, hraná Kirsten Dunst, se vlivem manželství s "Davidem Marksem" (Ryan Gosling), mění z mladé dívky se zářivou budoucností v trosku, která naprosto zbytečně prodělala potrat a onu zářnou budoucnost jí nezajistilo ani přijetí na medicínu. All Good Things je syrové, realistické, nepříjemné drama s vynikajícími hereckými výkony. Hlavní dvojici skvěle sekunduje veterán Frank Langella. Jako jediný problém bych viděla samotný název filmu, který primárně odkazuje pouze k dějové marginálii obchodu se zdravou výživou. Jinak v kontextu filmografie Kirsten Dunst navazuje na obdobně existenciální dramata, jako byly v minulosti Muž, který zabil, Těhotná v patnácti nebo Matka noc. Toť vše. Kirsten se tímto filmem vrátila do hry a plynule navázala v Melancholii, aby oslnila na vyšších a vyšších metách. A to se jí daří. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už podle prvních ohlasů jsem nečekal nic extra, ale že to bude až tak špatné… to jsem ani já nečekal. All Good Things začíná skvěle, prvních dvacet minut jsem si myslel, že konečně po dlouhé době uvidím dobrý "based on true story" film. Ale potom to začalo upadat a poslední půlhodinu jsem jen tupě zíral na obrazovku doufaje, že ta nuda už brzo skončí. Přitom potenciál (minimálně herecký) to mělo. Kirsten je skvělá herečka a tady se konečně i trochu odhalila, Ryan je taky dobrý herec, ale co naplat, když příběh je nudný a všechny zvraty, co se filmu stanou, očekáváte už dobrou půlhodinu předem? Zkrátka a dobře, tohle si umím představit na obrazovce TV Barrandov, která se specializuje na filmy "based on true story" a bohužel, kvalitou to taky zapadá k těmto snímkům (mluvím o kvalitě filmu, ne herců, kterých je na tohle jednoduše škoda. Zvláště Kirsten). 40 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když někdo usne patnáct minut před koncem, o nic moc zásadního nepřijde.. Někdy vážně až týrání diváka dost nezáživným příběhem, kterého sráží mimo jiné minimum napětí. Vyjma tria Gosling-Dunst-Langella není prakticky nic, čeho by se mohl divák chytnout. Z lásky jako trám zbylo jen torzo, tvůrci nijak zvlášť budované odcizení prostě přijde mezi nás i ústřední pár, posilují ho hrdinovy známky schizofrenie, samomluvy a posléze výjevy, kdy chytne svou milou za pačesy a prostě ji vytáhne z oslavy. Jestli to bylo nebo nebylo dle skutečné události, je divákovi i s ohledem na impotentní atmosféru, docela jedno, pohromadě to nedrží a jen se tu slušně plýtvá talentem výše zmíněné trojice. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, který neví, čím chce být. Mohl oslnit jako slušný dramatický příběh, mohl zaujmout jako povedený mysteriózní snímek, a nebo se pokusit drnkat na napnuté nervy jako solidní thriller... Jenomže přišli pejsek s kočičkou a řekli si, že zkusí všechno smíchat dohromady. A tuhle pohádku známe všichni moc dobře. První hodinka je ve společnosti Dunstové (KONEČNĚ ukázala prsa :-), dívčina!) a Goslinga příjemnou podívanou, jenomže pak se v dálce ozvou první tóny znělky Akt X a "příběh" jde do kopru, stejně jako atmosféra. A podle skutečné události? Pche, věčná škoda... Díval jsem se kvůli hercům, nic jsem nečekal, a stejně to ještě teď nepobírám, jak mě to ke konci rozhodilo - vždyť romantické drama o nemocném člověku lze natočit i bez prvků tajemna a vykonstruovaného napětí! Ale i tak obstojné tři hvězdy. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený film má jeden veľký problém a ním je otvorený koniec. R. Gosling hrá výborne, ale záver mu akosi zväzuje ruky a nemal priestor na to, aby to naplno rozbalil. Trochu škoda, film to mal našliapnuté dobre, záver však vyšumel do prázdna a tak sa film zaradil do kategórie priemerných filmov, ktoré stačí vidieť len raz. 60%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Co tím chtěl básník vlastně říci? Bylo mě až skoro trapně, když jsem zjistil, že určité role prostě Gosling zahrát nezvládne. Tady mu navíc podráží nohy hodně zvláštní příběh, ve kterém nakonec zase tolik nezaujme ani slibovaná topless scéna Kirsten Dunst. 40% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

2 verbal: a já, odkud tu zubatou znám? Jinak souhlasím, ale snad proto, že odpad si nechávám pro opravdé perly, třeba filmy s Drníčkem Lulanem Srajdou nebo veledíla Čuráje Sráčkubiska, dám tomu jednu hvězdu:-)) ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Jestli si chcete zkazit večer a zažít nekonečnou nudu, doporučuji si pustit tenhle snímek. Nezajímavé už od začátku a každou minutou horší. Koukat se na mastnou Kirsten, které nikdy nepřijdu na chuť a plýtvání talentu Ryana v sukni a paruce, je bolestivá ztráta času. Divím se sama sobě, že jsem dokoukala takový zbytečný film, který si hraje na něco, co není. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pozor, možný spoiler ! : Chlapíkovi od smrti svojej máti jebe v palici, chová sa ako kokot, jeho žena to nevydrží, zmizne , navždy ( na konci sa ani nedozviete prečo, začo, kde a načo ??! ) , bla bla bla, ble ble ble,no a kedˇ konečne potom príde ten koniec, zistíte, že vlastne sa nič prevratné nestalo, len oni z toho urobili bu bu bu ! P.S.Jednu hviezdičku udeľujem za herecké výkony. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Film "podle skutecne udalosti", kde je polovina jen snuskou nejakych fabulaci? I kdybych si sebevic mohla myslet, ze takhle to ve skutecnosti bylo, tak nemam zadny dukaz. Scenarista ma asi rad konspiracni teorie a pana Moora, ze. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Mne osobne to prišlo minimálne zaujímavé... tak nejak to ubehlo a ústredná dvojica ma vôbec nenudila. 6/10 Z toho čo sa dnes točí?! slušný priemer. ()

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama