Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy neberte mladé stopařky - mohou být životu nebezpečné!  Pavel (M. Dadák) má smůlu na ženské a může si za to sám. Je neprůbojný a nesmělý. Žije víc ve své fantazii než ve světě. Jediné místo, kde se nebojí ženu oslovit je za volantem auta. A tak jezdí po kraji a bere stopařky. Tady je pánem situace - suverénní mladý muž s bohatou fantazií. Teď už jen zbývá si vybrat tu pravou. Jenže stopování nemusí být nebezpečné jen pro dívky na cestách, ale za zcela specifických okolností i pro ty, kteří je berou. A Pavel byl přece vždycky smolař... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit zdejším hodnocením. 3, nebo dokonce 4 hvězdičky??? Co to lidi berete, že bych to taky zkusil? Neuvěřitelná slátanina (nebojím se napsat sračka), která se chce vydávat za komedii s poučením. Blábol, žvást, neuvěřitelné dialogy, a Dalibor Janda jako bonus. Proboha, to snad ne! A to vše za naše peníze z konc. poplatků. 0% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +výběr herců, scénář, písničky -přál bych si jiný závěr/// "Ty krávo, tak to je hustý" Tento film dali společně v jeden večer ještě s filmem Kukačky. Ten jsem viděl a tento jsem si nahrál. A v tuto chvíli (po zhlédnutí i tohoto snímku) smekám: oba filmy jsou perfektní, tento možná o něco slabší, ale je neuvěřitelné kolik se dá napráskat do tak malé stopáže. Herci jsou výborní a musím říct že i Martha Issová u mě stoupá. Po seriálu Hop nebo trop je to její další role, která mi sedla. A nebo je to možná také tím, že je všude, takže si na ni už zvykám. Škoda že hlavní hrdina tohoto snímku je takový trdlo, ale pokud bych se do podobné situace dostal, jednal bych asi taky zkratkovitě./// Celkem 84%/// ()

Reklama

Nick321

všechny recenze uživatele

Z tohoto příběhu vyplývá hned několik "nikdy". 1) Nikdy nezkoušej hledat holku přes stopování , 2) nejdůležitější bod- zejména nikdy slepici jakou ztvárnila Martha Issová, 3) nikdy si při seznamování nevymýšlej, 4) nikdy se nezapomeň stopařky před nástupem do auta zeptat kam jede, aby se z ní nevyklubala šlapka co Ti po 100 metrech začne vyhrožovat pasákem Ivanem 5) nikdy nezapomeň zkontrolovat stav benzínu, táta na to s*re. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Kde jsi? Kde jsi? Celou noc, kde jsi?" Konečně tuzemská původní televizní záležitost, která si na nic nehraje a stojí zato si ji v programu stopnout. I ten Dalibor Jandů do toho sedne. Na druhou stranu, když ji neuvidíte, tak se rozhodně nekoná žádná tragédie. Prostě příjemná oddechovka na nedělní večer s naprosto výborným závěrem (od momentu kdy Issová začne cíleně stříhat do jisté podoby, tak je to za 5*). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na televizní poměry příjemná komedie s prvky dramatu a místy drhnoucími dialogy. Kadeřnice, která hojně využívá jízdy stopem, nastoupí k nesmělému řidiči tramvaje, kterému se vození stopařek ve finále dvakrát nevyplatí. Několik povedených scén, nečekaná pointa a výkon Marthy Issové směle ženou historku syna Olgy Sommerové k nadprůměru. Škoda jen po celou dobu přehrávajícího divadelníka Matěje Dadáka!! 60%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Liberci a okolí. (rakovnik)

Reklama

Reklama