Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(86)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

koci 

všechny recenze uživatele

Může se zdát, že Venture Bros. je krapet zmatečný seriál, někomu třeba bude připadat nevyladěný, ve skutečnosti jde však o jedno z nejoriginálnějších psaní na scéně animáků, které se každou epizodou obrušuje a ve čtvrté sérii už jenom září a okouzluje... Autoři Doc Hammer a Jackson Publick (Christopher McCulloch) jsou sehraní jako málokdo, svkěle vás pobaví např. v audiokomentářích k jednotlivým epizodám. The Venture Bros. nevídaně dekonstruují mnohé žánry (hrdinský, dobrodružný, akční, komixový...) a také strukturu dramatu nebo výstavbu jednotlivých scén. Brilantně kombinují fantaskní animovaný svět s realismem tuposti našeho světa. Hlavním tématem jejich seriálu je NEÚSPĚCH, který připravuje živnou půdou vělké části vtipů. A další ctností výtečných scénářů je nulová tolerance pro status quo, postavy umírají a nové přicházejí, příběhové linie se stále vyvíjejí svým vlastním tempem... Go Team Venture! ()

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto dohromady nějakých 20 dílů z různých řad, jelikož už první dva díly 1. série mě moc nenadchli. Koukal jsem na to jen kvůli tomu že tento seriál dal vzniku dnešním sériím na Adultswimu jako R'n'M a dalším. Absolutně nechápu hodnocení tohoto seriálu, jelikož je to bezcharakterní, bez špetky humoru avšak co je nejhorší, EXTRÉMNÍ NUDA! A že já šel do tohoto seriálu s tím, že je to starší, nebude to tolik vtipný, kdo vý jaký technický zázrak to taky nebude, bude si to více dávat na čas, ale alespoň se těším na pár hozených vtípků a odkazy na různé další seriály a filmy. Kromě parodie na šátkaře Kena ze scooby-doo jsem za těch 20 něco dílů nepostřehnul takřka nic. Scénář je tak jednoduchý, že bych jeho obecenstvo tipoval tak na 5+.. což by nešlo jelikož tam máte v několika dílech vyvalený kozačky Dr. Mrs. The Monarch a Molotovnice Chujostíračky. Nevím co je na tomto seriálu tak boží že tu má 83%. Buď diváci jsou ze 70. let minulého století, nebo u každého dílu konstantně fetují nějaký matroš který je zbaví 83% smyslů.. Pokud by jste byl někdo tak ochotný a napsal mi do zpráv, proč je tento seriál dobrý a zábavný, prosím udělejte to. Avšak nebudu marnit více jak 400 minut u něčeho, co je extrémní parodická nuda bez parodie.. Myslím že těch 20 dílů byla slušná šance tomuto zvratku.. To bych už radši koukal na tu vypatlaninu Scooby-Doo jelikož jsem si jistý, že i u toho bych se bavil více.. Pamatujete si tu někdo na seriál Daria? o šest let mladší seriál jak tento, a je to 1000x zábavnější a vti.. chtěl jsem napsat vtipnější, avšak i kdyby jste tuto násobilku vedli přes 500 ciferné číslo, stejně by jste se nedostali k číslu přibližující se k alespoň číslu 1.. Až "tak zábavný" tento seriál je.. Dávám jednu * za jedinou věc co na tomto seriálu nebyla úplná bezduchá sračka. visuál.. bohužel.. A to jsem si myslel že nikdy nepřijde den, kdy by na seriálu pro mě byl nejlepší visuál.. kill me.. Vlastně nemusíte, o to už se postaral tento seriál, který lze definovat výrazem: "Random scenes generator" a seriál se jmenuje "The Venture Bros." JEN proto, protože autoři nevěděli jak to pojmenovat. PS. Bratři Venturovi jsou v seriálu vedlejší postavy :). PPS. Fakt si nedělám p*del ()

Reklama

TrevisoCZ 

všechny recenze uživatele

Titulní hrdinové, dva náctiletí kluci, jsou nejméně zajímavé postavy z celého seriálu, záměrně. Kolem nich se, ale dějí neuvěřitelné věci, které se točí kolem jejich otce vynálezce Dr. Ventura, jeho nepřemožitelné bodyguarda Brocka Samsona a jejich nepřátel (především Monarch) a mnohých dalších. Zpočátku to působí jako zábavná parodie na staré animované americké seriály pro děti s řadou popkulturních odkazů. Postupně všechny postavy získávají překvapivou hloubku, kromě titulních hrdinů, záměrně. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Proto-verze Ricka a Mortyho s tou výhodou, že se nezahnala do rohu nezáměrným nastavením kritizovaných aspektů jako cool v takové míře, že se kolem seriálu srotila toxická fanbase, která na něm oslavuje to, co se tvůrci pokouší kritizovat. A pak scenáristi musí vymýšlet složité kličky jak idealizování pubertálního nihilismu přetrhnout, ale zároveň si nerozbořit fanbase, která teď něco očekává a chce. Venture Bros. se tomu dokázali vyhnout proto, že to je velmi transparentně seriál o nekončícím selhávání především maskulinních stereotypů a "Rick", tedy Venture senior, tu ani na okamžik není obdivuhodný. Je pro mě překvapení, že to začalo v roce 2004, takže to je o pomalu víc než generaci animáků napřed a ostatní adult animace se na tenhle level dostala někdy před pěti lety - v době, kdy se Venture Bros. stihli vyvinout v o další kus svébytnější a komplexnější věc. Je bizarní, jak málo se o tom seriálu ví nejen u nás, ale i v US - čekal bych teď jeho renesanci, ne zrušení, ale na druhou stranu je to opravdu komerčně nevděčné a v mnoha ohledech nevstřícné a nekonzistentní - u seriálu je nepraktické, když se tak moc proměňuje a vyvíjí, protože diváci očekávají primárně stabilitu a status quo. Venture Bros. Jednak vznikali s dost velkými rozestupy, jednak se od původního konceptu dost posunuli... Škoda, že jsem ten seriál objevil až kvůli jeho zrušení, kdy se o něm najednou začalo mluvit a najednou lidem došlo, jaký klenot tu celou dobu byl. I když Ricka a Mortyho pořád miluju, existence Venture Bros., o které zrovna tvůrci R+M musí vědět, mi trochu kalí vstřícnost, kterou cítím k tomu, kam se zahnali s postavou Ricka, když tu existuje seriál, který stejnou výzvu zvládl mnohem lépe. V jiných ohledech sice Venture Bros. nejsou tak dotažení - nemají tak chytlavé gagy, nemají tak hustou kadenci vtipů, jednotlivé epizody mají slabší strukturu a dořečenost. Ale když si vezmu, že tenhle seriál vznikal v minimálním týmu a s mnohem méně prostředky neumožňující stejnou doladěnost a preciznost, tak musím obdivovat, co těch pár lidí "na koleně" zvládli. ()

T2

všechny recenze uživatele

__The Venture Bros.: 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,157,342 //počet predaných kusov 46,667║ __The Venture Bros.: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,341,492 //počet predaných kusov 101,804║ __The Venture Bros.: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,100,142 //počet predaných kusov 110,592 ()

Zajímavosti (5)

  • Rodiny Venture a Orpheu žijí v ulici 1297 Venture Compound West. (Karlsberger)
  • Celé jméno Hanka Venture je Henry Allen Venture. (Karlsberger)
  • Některé postavy jsou inspirované seriálem Johny Quest(od r. 1964) . (Karlsberger)

Reklama

Reklama