Reklama

Reklama

Epizody(13)

Mladý Ládík Smolík je sice malý génius, ale ve škole je poněkud líný. Takže i když zrovna začínají prázdniny, kvůli špatným známkám dostane domácí vězení! Jenže nebyl by to geniální Ládínek, aby si nedokázal poradit. Z harampádí, které má po ruce, sestrojí nafukovací vesmírnou loď, pojmenuje ji Gulliver 5 a tajně vyráží za dobrodružstvím. Na cestách ho provází pes Zorro, kterého Ládínek pro jistotu naučil mluvit. Společně objevují podivuhodné planety, kde roboti zotročili lidstvo, nad vším vládne hudba, všechno se odehrává jako v detektivce nebo kde je všechno pod vodou… Zatímco si někde lítá, Smolíkovi si říkají, co tam to ten Ládík zase vyvádí, a vždycky je napadne to samé: co by? Vždyť má domácí vězení a je zavřený u sebe v pokoji. (TV Prima)

(více)

Diskuze

MegSimpson

MegSimpson (hodnocení, recenze)

stOKYi

Nejsme jediný kdo přejmenovávají postavy. Třeba v Německu se Aladár nazývá jako Adolar. Německý název zní Familie Metzger, italsky La Famiglia Mezil a tak dále

Hollywoodman

Hollywoodman (hodnocení, recenze)

Já to nechápu.Proč Smolíkovi (Všechny série), když jsou tak oblíbení, mají tak málo epizod?A to je tady 215.nejlepší seriál!A dohromady jsem napočítal, že mají jen přesně 39.epizod!A ještě jsem se k tomu tak těšil na novou 4.sérii, která se měla vysílat od roku 2006!A ještě k tomu to musela pokazit ta mizerná hospodářská krize!A i když už pomalu končí, tak i stejně po 4.sérii Smolíků ani pes neštěkne!Měla prý mít název: Smolíkovi a počítač.

Meteor777

Meteor777 (hodnocení, recenze)

Minule som si kúpil DVD. A nemilo ma prekvapil "nový" slovenský dabing. Ved Pavla to je jedine Magda Paveleková!!!(a nikto iný!)

MegSimpson

MegSimpson (hodnocení, recenze)

stOKYi : Mézga se v češtině překládá jako smůla. Proto Smolíkovi...... Jenom nechápu, proč z Pauly udělali Gábi, mohla to být Pavla.

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

stOKYi : Protože "Miazgovci" či "Mézga" zní v Češtině neskutečně blbě, stejně jako "Aladár". To je jméno spíš pro člena vesmírné flotily Aštara Šerana než pro malého kluka.

stOKYi

stOKYi (hodnocení, recenze)

Jednej veci nerozumiem.. Preči Česi premenuvávajú všetkých hlavných hrdinov ako je to napríklad aj tu v Miazgovcoch. Pre príklad spomeniem aj Káčerovo.

na příspěvěk reagoval MegSimpson

Reklama

Reklama