Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

David a Peter unesú dcéru jedného mafiána. Ako to už býva zvykom, za prepustením milovanej osoby stojí finančná odmena. Tento večer však dopadne úplne inak ako si obaja predstavovali. Nie len že si nevybrali najvhodnejšiu adeptku na výkupné, no ani miesto úkrytu pred mafiánskymi zabijakmi nie je až tak bezpečné ako by očakávali. Myslím, že každý z nás má navždy v pamäti zarytý, kultový horor "Texasky masaker motorovou pílou". Pokiaľ by ste radi videli niečo podobné ( samozrejme, že mu po hororovej stránke nemôže nijak konkurovať! ), tento snímok by mohol byť vhodnou voľbou. Prvú hodinu síce žiadna sláva, ale potom kvalita snímku rapídne stúpne po všetkých stránkach. Ako hororovej, tak humornej - 60%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

The Cottage mi docela sednul, přestože o příběhu jsem neměl absolutně žádnýho tucha. No a byl jsem mile překvapenej, v co se to nakonec zvrhlo. Film totiž zpočátku chytře mlží: skoro celou první polovinu si to hraje na černou krimi komedii o jednom nepovedenym únosu, přičemž jen nepatrně naznačuje, že by to nemusela bejt zas taková sranda, jak by se v týhle rozehraný partii mohlo zdát. No a skutečně - s první obětí, tahající za sebou vlastní vnitřnosti, jdou srandičky stranou (ale jen trošku) a postavy začnou padat jako kuželky. Že s krumpáčem se dá nadělat bordel, to se ví obecně, ale užitečná dokáže bejt i obyčejná lopata. Horší je to ale se zjištěním, že Pinhead tu má jenom malinkej štěk a ta (bohem nebo chirurgem) obdařená blondýna nakonec ty svoje výstavní cecky vůbec neukáže. To trošku nasralo, ale filmeček je to pořád fajn. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco zábavnější, trochu styl "Tucker a Dale vs. Zlo", ale přesto jsou zde scény, které krásně staví na hlavu slasher jako jeden z nejzprofanovanějších hororových žánrů. Navíc je to úžasně drsné a je zde gore, za které by se nemusel stydět žádný hororový snímek. Zábava, ale mohlo by to být ještě lepší. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Na začiatku vidíme dvoch ultra zločincov, ktorý unesú dcéru milionára a požadujú výkupné. Tak ju zatiahnu na opustenú chatu. A Potom sa k ním pridá tretí do partie a dvaja z nich a hneď zistíte, ktorých mám na mysli sú najsrandovnejší a tým pádom aj najtupší záporaci, akých som mohol v horore vidieť. V tomto filme je irónia, satira i čierny humor a neskutočne im to tu spolu pristalo a bolo to krásne vyvážené . Tu je presne znázornené, že keď chcete spraviť nejaký zločin, tak si najmite ľudí nato schopných a nie párik debilných idiotov, ako to bolo v tomto prípade. Je to veľmi zábavná záležitosť. Čo sa zdalo len ako šialená komediálna žánrov-ka, tak ako prišli na tu farmu, to začalo mať aj gore efektnosť .Tá zohavená kreatúra podobná Leatherfaceovi bol parádny impulz a nakopol film do slušného adrenalínu. Ako paródia to bolo veľmi slušné, ale nezaostávalo to ani ako klasický vyvraždovák. Začalo to ako trápna napodobenina Scary Movie, ale potom to dalo také góre, že hádam aj pach krvi by bol spokojný, lebo ja som bol. A ten drsný záver, ďakujem Bohu, že sú takéto filmy. Veľmi svieža a vtipná slasher komédia s dosť ukecanou blondínkou s vycibreným slovníkom. Aj keď sa to rozbiehalo pomaly, svoj účel to dokonale splnilo. Je to komédia, je to slasher, má to ohyzdného záporáka a aj vypatlané obete, presne to čo čakáte a aj dostanete. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělej horor, kterej v sobě skloubil thriller o únosu, horor se zdegenerovaným řezníkem a britskou černohumornou komedii. Fakt výborná zábava, pořád se tam něco děje, v první půli je to spíš taková komedie, kdy tam Sarkis a Shearsmith pořád něco kazí, až mi bylo skoro trapně za ně, jak jim to furt nejde a nejde a když tam ještě následně vlítnul Andrew, tak to byl dvojitej kurvící masakr, ten snad neudělal vůbec nic správně, druhá půlka je zase hororová, spousta krve, gore efektů, skvělý originální zabíjení, hlavně ta lopata na tu blondýnu byla naprosto brutální a totálně skvěle sednoucí a celkově to byla krvavá jízda. Krom toho se tady ukázalo, že je velká škoda, že Andy Sarkis moc nehraje, protože tady je fakt úžasnej ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama