Reklama

Reklama

Šanghajský polibek

  • USA Shanghai Kiss
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Šílená teenagerka plná elánu Ady má dost odvahy na to, aby v autobuse oslovila smutného a životem ztrápeného čínského mladíka Liama. Z této nevinné konverzace se vyvine něco víc, tedy pro Ady, ta to bere jako "vážný vztah" a chce něco více než přátelství a tak se opovažuje Liama nazývat "svým klukem", jenže jemu se toto oslovení nelíbí a rozhodně si nemyslí, že s ní chodí, ale že jsou jen velmi dobří přátelé. Liam hledá povyražení a lásku všude jinde, Ady je pro něj jen ztřeštěné dítě, které ještě pořádně neví, co chce a co od života může očekávat. A tak to Liamovi jednoho dne všechno přeroste přes hlavu a rozhodne se odstěhovat pryč z Ameriky a to rovnou do Shanghaie. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Ondis 

všechny recenze uživatele

Číňan Liam, kterého skvěle zahrál Ken Leung (známý z "Lostů" jako Miles) hledá sám sebe, hledá svoji životní lásku, hledá místo pod sluncem, místo kde se bude cítit jako doma. Svoji o 12 let mladší partnerku Addy (Hayden) nechá na holičkách a vydá se do Shanghaie, kde si prožije románek s okouzlující Mickey a na Addy zapomíná. Přesto se v Shanghai neusadí a začíná si uvědomovat svoje city k Addy, a tak se vrací opět za ní do Ameriky. Lehce romantický snímek byl pro mě jen malým zpestřením všedního dne, absolutní průměr. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to fakt moc příjemnej film, nic zaběhlýho, nic předem nalajnovanýho a s výbornám Kenem Leungem, kterej sice neni tak charismatickej, jak tady každej píše, ale sem rozhodně skvěle sedne a hraje mu to velice dobře, totéže se dá říct o Hayden Panettiere, tu jsem při sledování Heroes nějak moc nemusel, ale tady je fakt výborná a docela sem si jí oblíbil. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová romantika se sympatickou trojicí před kamerou.Trochu bych ubrala na stopáži, né že by se jednotlivé scény vlekly, ale kdejaká mi připadala zbytečná. 90 minut by bylo na film o nule, která se snaží najít nejen své já, ale i své druhé já, tak akorát. Obal trochu klame, Hayden je z ústřední trojice na obrazovce zdaleka nejméně. 50% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli dost nesympatický a necharismatický americký Číňan, který kupodivu neumí čínský ani ň, nicméně díky čínské koprodukci ho to táhne zpět do domoviny svých rodičů. Nechápu, jak takovej týpek dokáže sbalit, nebo je sám sbalen takovými kundami a v podstatě všechny tři mu buď dají nebo chtějí dát během pár minut. Kor když víme, jak to mají tito asiaté s nádobíčkem že. Hayden je však krásná, sice trochu hloupoučká, ale dívá se na ní hezky. ()

muskcz 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která dokáže pozitivně naladit. Nečekal jsem od toho žádné zázraky, ale Hayden Panettiere zazářila a ani zmatený Američan Ken Leung, hledající vlastní identitu v ulicích Šanghaje, filmu neubírá na kvalitě. Jiskru tomu jistě dodává i příjemná hudba a pár výborných situačních vtípků. 80% "Wow. That was amazing! You know, I really believed you had genital herpes. Heh. ...Do you?!" ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama