Danger! 50,000 Zombies!
Krátkometrážní / Komedie / Horor
Velká Británie, 2004, 25 min
Hrají:
Nick Frost, Simon PeggObsah
Krátky "dokument", v ktorom vás profesionálny lovec zombíkov poučí, ako sa zombíkom vyhnúť a ako ich zabiť. (ethos)
Kulmon
Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/view_play_list?p=4E2F4E527AB54C79&playnext=1&playnext_from=PL&v=ZnNIs4YKtZM(3.5.2009)
Kusko.t2
Vysoké hodnotenie na IMDb ma po projekcii veľmi prekvapilo (k 1.2.08 – 85%). Ja som ochotný dať tejto dokumentárne ladenej “zábavke” o problematike zombies, v ktorej Nick Frost a jeho prizvaný poradca na nemŕtvych - Dr. Russel Fell, rozoberajú zásady správania v prípade ak zombie vo vašej blízkosti túži práve po vašom ľudskom mäse, ledva 20%. Danger! 50,000 Zombies! sa nepriamo viaže k seriálu Danger! 50,000 Volts! z roku 2002, ktorý si Nick Frost týmto kraťasom pripomenul.(2.2.2008)
Deimos
YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +Nick Frost a Simon Pegg, názorné ukázky -mělo to být akčnější/// Jestliže máte nakoukáno zombie filmů, budete se bavit. Nadruhou stranu se taky nedozvíte nic nového. Takže je to rovnice buď a nebo (něco mezi tím). Ale jo bavilo mě to a je to zajímavé. Teď už si se zombíky zaručeně poradím./// Celkem 53%///(15.12.2008)
LiVentura
Zombíkům příliš nepodléhám, ale to, co stvořil pan Pegg se svou bandou kolem tohoto "žánru", je tolik originální a "fundované"... Prostě suchá anglická humoristika se vším všudy, co našinci z Čech rozhodně bude imponovat.!!! :-)))(28.1.2010)
mysiak
Poučné ako sa brániť proti útoku zombie...two men show, ktorá zabaví a ponaučí o tom čo s nimi urobiť...Pegg a Froste proste rulez!(5.7.2010)
Terva
V tomto roce asi "povinost." 1 - http://www.youtube.com/watch?v=ZnNIs4YKtZM&playnext=1&list=PL4E2F4E527AB54C79&index=4 2 - http://www.youtube.com/watch?v=ZKABcFtDLDU&feature=related 3 - http://www.youtube.com/watch?v=CbnxcMtkf0M&feature=related 4 - http://www.youtube.com/watch?v=tPlUNHbkrz4&feature=related 5 - http://www.youtube.com/watch?v=SCMgT6VK5vU&feature=related 6 - http://www.youtube.com/watch?v=oQqaJMWNvFM&feature=related atd....atd..(24.7.2009)
Danny F.
Nic extra to tedy není a poučení jsme až dost z toho co nám filmový svět přináší. 10%(5.7.2010)
Splasher
Jednoduchá říkanka k zapomatování od Dr. Fella :Talk low, walk slow - no was it other way around ? ... anyway get indoors and hmm, this part i havent thought through."(1.11.2009)
Euqil
Dá se vidět na youtube(27.9.2008)
bolf!k
Ne všemu jsem rozuměl, což je velká škoda :((22.8.2009)
BigKarel2
těžko hodnotit....když neumim anglicky....(16.2.2010)
Thovt
chlapci si vyhráli, ale je mi jasný, že se při natáčení bavili mnohem víc, než se u tohodle kraťasu baví běžnej divák(24.9.2010)