Don's Plum Bar

Don's Plum

Don's Plum Bar

USA / Dánsko / Švédsko, 2001, 89 min

• kleopatra

Hovadina tvářící se jako těžce nezávislé umění.(10.7.2004)

• KevSpa

Kdyby v tom nehráli DiCaprio a Maguire, tak se na tenhle "skvost" nedá koukat ani minutu. Film, který je naprosto o ničem, v němž postavy neprojdou vůbec žádným vývojem, není ani trochu zábavný, ani zajímavý. Až na ty herce.(21.8.2002)

• Anthony

I takto se dají točit filmy. Pár mladých herců si sedne ke stolu a režisér řekne: "Tak se o něčem bavte". Natočeno za tři dny a Leo a Tobey by na ty tři dny dnes rádi zapomněli (viz soudní líčení, kterým zamezili distribuci v USA). Sice to bylo z větší části o ničem, ale pár chvil mi dokonce přišlo zajímavých.(17.7.2003)

• AngelAngie

Film plný známých tváří, když ještě neměli dveře do světa dokořán otevřeny se opravdu tváří jako nezávislé umění, které by člověka chtělo zaujmout, bohužel je to hrozná nuda a jestli je film, který by zvládl natočit snad každý, tak je to tenhle.(14.10.2008)

• Oskar

Ano, jistěže se dá natočit film za pár dolarů a na černobílou surovinu. Ale proč? 30 %(20.8.2004)

• movie

Ale opravdu jen za Maguira a Lea...Humáč!(3.9.2002)

Mně se to líbilo. Vždyť takhle nějak podobně tráví dnešní "dorost" svůj volný čas. Sice se tam nic moc nedělo, ale i přesto tento snímek upoutal mou pozornost. Myslím, že je dost podceňovaný, podobně jako Ken Park. Neříkám, že je to nějaký filmařský skvost, ale i tak si myslím, že určitý potenciál v něm je.(10.7.2006)

• WANDRWALL

Ne v každém baru se lidi cítí jako doma. Záleží na kamarádech. A tihle milovníci barů se prostě obecně nechytli a diváckou veřejnost nezaujali.(29.9.2010)

• Webb

(Kinovýdělky v ČR: 80 264 Kč, počet diváků v ČR: 611)(23.12.2008)

• Chrustyn

Film ve kterém se sejde několik přátel v baru a povídají si. A co hůř povídají si o ničem. Nuda, nuda, nuda.(16.6.2007)

• sta

Skutečně nevím, pročměl někdo potřebu tento film realizovat. Umělé rádoby hlášky o popkultuře vyzněly v tomto snímku tak komicky a nesmyslně, že génius Kevina Smithe v mých očích nabyl gigantických rozměrů. Opravdu nevím, co měla hláška: "Nirvana byla jako vydechnutí! Víš, co tím myslím?!" znamenat. To asi věděl jen scénárista.(13.11.2003)

• Gary

Dvě hvězdičky snad jen za to, že to bylo krátké, kvůli soucitu k Maguireovi a DiCapriovi a abych tomuhle "bájnému" projektu zvýšil procentuální část na CSFD. Jinak sračka bez děje, jakých bych natočil stovky.(8.12.2003)

• MartinNDL

Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, kurva, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, vole, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, sex, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, hovno, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla - TAK TO BYL SCÉNÁŘ TOHOHLE FILMU - docela o ničem, ne?(24.12.2005)

• anusha

sami pekni ludia(4.3.2009)

• Hortenzia

no to by som teda chcela vedieť o čom to bolo,lebo ja som na to po celú dobu ako som na to čumela bez možnosti vypnúť to (kino) neprišla(24.3.2008)

Je to iba obyčajné pobehovanie, popíjanie a harašenie na plátne, ale skvelé v tom, že každý hraje pravdepodobne sám seba.(28.8.2011)

Tobey: ,,Čau Leo" ......Leo: ,,Ahooj Tobey, jak to šlape?"....Tobey: ,,Ale jo, dá se to, co ty?" ...... Leo:,, To víš, ti zkurvení akademici mě zase nenominovali za Rváčův deník, klasika."....,,Tobey: No jo, zmrdi. Ty, nechtěl bys semnou natočit takový filmeček? Bude tam ještě Kev, no víš, Connolly!" ......,, Leo: Coooo? ty jo ,nemám moc času,víš? Ozval se mi Cameron, něco prej s Titanicem nebo co!".... Tobey: ,, Neboj ,to je otázka pár hodin, sednem ke stolu, budem se bavit o hovnech a hotovo, šichta." Leo:,, Ty vole, kurva, budem se bavit aspoň o kurvách a šukání? " ....Tobey: ,,No přesně, to je ono! Pak až to za nějakých 5-6 let vyjde, tak to dáme k soudu, abychom tomu udělali nějakou reklamu!" ....Leo: .,,Super, to zní jako plán!" ....Tobey: ,,Tak jo, tak zítra v Dons Plum Baru!" .....Leo:,, A co scénář?" ....Tobey: .,Na ten sere pes!"(27.1.2011)

Nic závratného..natočit filmy o lidech, který celej večer sedí v hospodě a je postavenej na dialogu, musí mít jeden základní přepoklad - kvalitní scénář..ten tady rozhodně chybí..taková typická akce party teenagerů - holka uteče s pláčem, dva se spolu málem vychrápou a dva borci se málem poperou..nakonec všichni spokojeně za úsvitu odchází..(9.9.2007)

Kto tento film nepochopil, pravdepodobne asi nikdy nesedel v bare.(23.11.2008)

• Berry

To kvůli DCapriovi a Maguireovi.... Ale stejně, když o tom tak přemýšlím, tak ani ti dva nic nepředvedli, a tak 89 minut hledíte na to, jak parta vylízaných kamarádů diskutuje o životě (samozřejmě úplně nezajímavým způsobem)...(30.4.2005)