Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (650)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Kiss With a Fist - Florence and the Machine ,2. New Perspective - Panic At the Disco ,3. Teenagers - Hayley Williams ,4. New in Town - Little Boots ,5. Finishing School - Dashboard Confessional ,6. Through the Trees - Low Shoulder ,7. Time - Cute Is What We Aim For ,8. I Can See Clearly - Screeching Weasel ,9. Chew Me Up - Cobra Starship ,10. Toxic Valentine - All Time Low ,11. I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend - Black Kids ,12. Death - White Lies ,13. Celestial Crown - The Sword ,14. Little Lover's So Polite - Silversun Pickups ,15. Ready for the Floor - Lissy Trullie , ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Myslím tím, že je ďábel. Ne žádná středoškolská mrcha." Jennifer zachutnalo klučičí maso a Needy nehodlá nečinně přihlížet rozkousání svého mazlíčka. Tak to je tak zhruba všechno, o co tu jde. Horůrek je to tedy spíše podprůměrný, scénář patrně vyhrál tvůrčí soutěž v nějakém momentálně zaostalém ústavu, ale přítomnost jedné žravé tmavovlásky donutila můj nízký pud k tomu, abych přihodil k hodnocení jednu nepříliš oblečenou hvězdu. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dve drsné dámy Hollywoodu (boxerka a striptérka) sa rozhodli, že budú popovo vtipné a úprimné mentorky (ideálne vrámci jedného záberu). Čo je zaručený repelent ľubovoľného (v tomto prípade kráľovsky jalového scénara). Prázdne ako Homerove brucho, mordy off screen a Emo chlapci môžu vytiahnúť žiletky a začat šúchať zápalku. Prepadák. 40% ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Bez Megan (s jistých zcela pochopitelných důvodů) a Amandy (z jiných zcela pochopitelných důvodů) o dvě hvězdy méně. Snaží se to tvářit tak strašně cool a současně, až je to naprosto nudné, nezáživné a strojené/(t)o(d)porné. Opravdu, někdy jsem žasl, co jsou schopny některé postavy vypustit z úst.. Cody asi nebude zcela normální žena, že ano... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Diablo Cody sa pokúsila napísať niečo ako "Vreskot pre nové tisícročie". Pokiaľ ide o šťavnaté dialógy a haldy popkultúrnych odkazov, celkom to funguje. Pokiaľ ide o celkovú výstavbu (sľubnej) zápletky a hru s žánrovými klišé, tam na Williamsona nemá. Film je celkom slušne natočený, Megan Fox do úlohy "nadržanej krvilačnej kravy" perfektne pasuje (všetci vieme, prečo ;-)) a celkovo je to solídna zábava, no už po niekoľkých hodinách začne zážitok vyprchávať a matnieť. Napriek tomu vravím, že je to v dobe pokračovaní Saw, 3D blábolov typu Nezvratný osud 4 a monotónnych remakov od Platinum Dunes spolu s Drag Me to Hell jeden z tých lepších hororov roka. S tým pravdaže ide ruku v ruke aj vlažný komerčný ohlas - publikum, ktoré urobí megahit z megašitu Piatok trinásteho, nemôže oceniť túto sofistikovanejšiu žánrovú hru. 7/10 a dlhé váhanie ohľadom štvrtej hviezdičky. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • „Mým nejoblíbenějším filmem je asi Jennifer's Body. Byla jsem tam v posteli s Megan Fox a řeknu pravdu, když se spojili naše jazyky, bylo to opravdu sexy. Myslím, že nám to docela vyšlo. Líbáme se podobně," prozradila Amanda Seyfried. (Sufferer)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 96. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama