Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (650)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vlastně velice slabé, hloupé a hodně pod očekávání - a to jsem zdaleka nepožadoval útok na sošky Oscarů... Nejvýraznější pozitivní věc na jinak rozpačitém filmu je v Megan Fox: na té holce jde v režii Kusamové vidět, jak ji bavilo udělat ze sebe sexy mrchu požírající nadržené chlapy. Jen ať už jí agenti povolí ukázat onu "my tit!", a budeme všichni spokojení, že. Snímek mne rozhodně nenudil, ale jinak jsou dojmy bohužel špatné. Počínaje žánrovým gulášem, přes silně nepřesvědčivé herce a napůl parodické scény, které mají být k smíchu ale jsou spíše trapné, a konče dvojitým natahovaným koncem. Za pop-punkový soundtrack ovšem v mém případě oba palce nahoru :-). ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nezáživné, nudné a tak trocha trápne. Scény, kde Megan "plachtí" vzduchom a kúše ľudí o sto šesť mali údajne za účel diváka vystrašiť. Mali, ale nevystrašili. Image zlej kočičky sedí, no predsa si na to dievča nejak nemôžem zvyknúť. Celučkú stopáž len čakám, kedy už odštartujú (záverečné) titulky. Veľký potenciál, slabé využitie. Jennifer's Body mohla byť slušne podaná, hororová komédia do dažďa, no ostala len príliš zdĺhavá fraška. A hlášky? Prosím vás, zopár kvalitných dialógov na zasmiatie a vy ich hneď idete vychvaľovať až do neba.. Niečo mi však hovorí, že neznámi herci a neotrelý režisér by z filmu spravili kultovú záležitosť. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +slušná hororová atmosféra, Amanda Seyfried, Megan Fox, příběh -občas podivné, navíc je to na hranici vkusu/// Poutavá obálka, poutavé obsazení, vzrušující trailery a hororový námět pro teeanagery. Tedy jinak řečeno správně namixované prvky po nichž skočí nejeden uhrovitý divák. Z mé strany tu však byly obavy, jestli to tvůrci nepřeženou a jestli mě to bude ještě bavit. Naštěstí to vidím kladně. Je to zajímavé, dobře se na to (na ně) kouká. Jsou tu povedené lekačky. K dokonalosti sice chybí ještě dost: mohlo to být lépe natočené, uvěřitelněji zahrané postavy, pikantnější záběry...to vše ale třebas bude v naznačeném pokračování./// Celkem 71%/// ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Hmmm čeho se dospívající člověk bojí nejvíc? Dívek… Nečekaně svěží svižná hororová komedie, která si zahrává s žánrovými klišé, ale je škoda, že nevytváří nová. Diablo Cody vzdává hold svým oblíbeným šestákovým hororům z osmdesátých let, a scénář vyvažuje jak humornou stránkou, tak i temnějšími podtóny. Vcelku originální zápletce o zrození démona se nedá upřít ne příliš obstojná režie, neboť film v rukou Karyn Kusama až příliš často ztrácí tah na branku. Nepočítám-li jistou podobnost s podobně laděnou hříčkou nazvanou Teeth, která se od Jennifer´s body prakticky moc neliší. Je škoda, že všichni budou hodnotit a komentovat zejména výkon Megan Fox, ale po většinu filmu jí zastínila Amanda Seyfried, kvůli které se na Jennifer´s body kouknu kdykoliv a rád. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Diablo Cody sa pokúsila napísať niečo ako "Vreskot pre nové tisícročie". Pokiaľ ide o šťavnaté dialógy a haldy popkultúrnych odkazov, celkom to funguje. Pokiaľ ide o celkovú výstavbu (sľubnej) zápletky a hru s žánrovými klišé, tam na Williamsona nemá. Film je celkom slušne natočený, Megan Fox do úlohy "nadržanej krvilačnej kravy" perfektne pasuje (všetci vieme, prečo ;-)) a celkovo je to solídna zábava, no už po niekoľkých hodinách začne zážitok vyprchávať a matnieť. Napriek tomu vravím, že je to v dobe pokračovaní Saw, 3D blábolov typu Nezvratný osud 4 a monotónnych remakov od Platinum Dunes spolu s Drag Me to Hell jeden z tých lepších hororov roka. S tým pravdaže ide ruku v ruke aj vlažný komerčný ohlas - publikum, ktoré urobí megahit z megašitu Piatok trinásteho, nemôže oceniť túto sofistikovanejšiu žánrovú hru. 7/10 a dlhé váhanie ohľadom štvrtej hviezdičky. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Reklamní materiály byly uvolněny už 15 měsíců před datem uvedení filmu do kin. Prvním byl plakát s Megan Fox (Jennifer), jak si olizuje kapající krev ze svých rtů, uvedený na konferenci Comic-Con v San Diegu v červenci 2008. (TomikZlesa)
  • Pro roli hudebníka Nikolaie byly zvažováni Peter Wentz a Joel Madden. (TomikZlesa)
  • „Mým nejoblíbenějším filmem je asi Jennifer's Body. Byla jsem tam v posteli s Megan Fox a řeknu pravdu, když se spojili naše jazyky, bylo to opravdu sexy. Myslím, že nám to docela vyšlo. Líbáme se podobně," prozradila Amanda Seyfried. (Sufferer)

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama