Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (650)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jennifer's Body přináší poměrně vydařenou hororově - zábavnou záležitost v hlavní roli s dvěma nejkrásnějšíma kočkama, jaké se za poslední léta ve filmu objevily. V diskuzích se hojně spekuluje o tom, která z holek je více "Hot." Jestli Megan či Amanda. Já myslím, že je to přesně tak, jak se o tomto srovnávání vyjádřil jeden uživatel na IMDB. Megan je sexy jak sviňa, smyslná, až dráždivá, v tomto případě ďábelsky, démonicky sexy. Amanda je oproti ní s tou svou andělskou, nevinnou, světlou tváří ve výrazném kontrastu, a coby "šedá myška" s brýlemi zde má zastávat jakýsi "vedlejší doplněk" své "kámošky" Jennifer, která je populárnější, krásnější a sebevědomější. Pánové i dámy si zajisté užijí úchvatnou lesbickou scénu mezi Megan a Amandou:) Celkově je film sice možná průměrný, s častým klišé, ale na nic si nehraje, nebere se vážně a prostor pro humornou a hororovou stránku je akorát vyvážený. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Je síce príjemné, že je hlavná hrdinka stvárnená práve Megan Fox a zrejme aj to malo byť dosť silné lákadlo na tento film ale to je asi tak všetko čo sa dá na to povedať. Je pravdou, že horory v poslednej dobe strácajú na atmosfére ale každopádne Jennifers body je film, ktorý diváka dostáva do stavu absolútnej nudy. Ak by som to mohol definovať tak jedno klišé strieda druhé, o gore scénach radšej pomlčím aj keď je to miestami aj trošku krvavé. Teenagerská vyvraždovačka už dávno nebola taká nezáživná, starý dobrý Vreskot, dokonca aj Tajomstvo minulého leta je oproti tomu vrchol v hororovom žánre. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Kiss With a Fist - Florence and the Machine ,2. New Perspective - Panic At the Disco ,3. Teenagers - Hayley Williams ,4. New in Town - Little Boots ,5. Finishing School - Dashboard Confessional ,6. Through the Trees - Low Shoulder ,7. Time - Cute Is What We Aim For ,8. I Can See Clearly - Screeching Weasel ,9. Chew Me Up - Cobra Starship ,10. Toxic Valentine - All Time Low ,11. I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend - Black Kids ,12. Death - White Lies ,13. Celestial Crown - The Sword ,14. Little Lover's So Polite - Silversun Pickups ,15. Ready for the Floor - Lissy Trullie , ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Vlastně se ani nedivím, že Jennifer's Body propadlo. Představuje totiž naprostý protipól nejen k trapně uhlazenému a zoufale bezzubému Stmívání, ale i k úspěšným neinvenčním hororovým remakům. Karyn Kusama a Diablo Cody si berou na paškál dospívání, americké maloměsto i strašidelné historky, tato témata ovšem zajímavě kombinují a hlavně si z nich bez servítek utahují. Jennifer's Body bych proto ocejchoval jako sympaticky černou a drzou komedii - hlubší dojem ve mně nezanechala, během těch 102 minut jsem se ale nudit nestihl. Kladné body samozřejmě za Megan, Amandu, Wikipedii, Hannah Montanu a RHPS :-) 70% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Šeptanda (záměrně?) lhala a konečný výsledek je fajn holčičí dobrodružství, u kterého se chlap nemusí nutně stydět za vlastní koule, byť je nad míru jasné, že Diablo Cody si nějaké ty mindráky skrz papír a své hrdinky jistojistě léčí. Když za kamerou navíc stojí ženská a hlavní hrdinku hraje asi nejvíc hot prdelka mojí generace, lze to buď slavnostně shodit z útesu věčného zatracení, a nebo přistoupit na pravidla hry, která si žádá optiku nadržených středoškolaček. O to kousání do krku tady jde ze všeho nejmíň. PS: Netradiční soundtrack pasuje. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • V rámci přípravy na roli Jennifer nevycházela Megan Fox příliš na slunce. (Geriel)
  • Reklamní materiály byly uvolněny už 15 měsíců před datem uvedení filmu do kin. Prvním byl plakát s Megan Fox (Jennifer), jak si olizuje kapající krev ze svých rtů, uvedený na konferenci Comic-Con v San Diegu v červenci 2008. (TomikZlesa)
  • Prvotní scénář filmu pronikl na internet už začátkem roku 2008. (TomikZlesa)

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama