Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (650)

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy zajímavé a filmy, které se snaží zajímavě vypadat, ačkoli jsou úplně o hovně. Jennifer's Body zoufale touží být tím prvním případem, ale bohužel je jen jedním velkým smradlavým.... Tvůrci se snaží být cool, ale co je to platné, když nemají příběh ani herce o které by se mohli opřít. Celé je to takový nepříjemný pokus o moderní horror/komedii, který je mi tak nesympatický, že to skoro až fyzicky bolí. Silně nedoporučuji žádnému pravověrnému fandovi nad 25 let. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Fenomen "film" ma jednu uzasnu vlastnost, kvoli ktoremu ho tak strasne milujem. "Koľko ľudí, toľko názorov" - Terentius... Preto si obcas hovorim, ze kritici maju naozaj velmi daleko od "beznych" sledovacov filmov :) A Jennifers Body je ten isty pripad. Clovek caka tragediu, doslovne a pocas filmu si povie: "Hm, boli ti ludia na tom istom filme ako prave ja pozeram?" Ano, Jennifers Body sa zda ako obycajna teen vyvrazdovacia jednohubka, ale omyl. Scenaristka Diablo Cody z neho urobila vyvrazdovacku trosku neobycajnu :) Velmi vtipnu, s kopcom hlasok, skvelym hudobnym doprovodom a hlavne pozor! Vo filme zomieraju aj kladne postavy... Teda vlastne len kladne :D Uvidite sexualne sceny a nie len medzi muzskym a zenskym pohlavim... Ale nebudem viac prezradzat, Secteno, podtrzeno, podla mna po Sorority Row dokonca este o kusok lepsia zalezitost, pri ktorej sa nudit nebudete. Teda aspon ti, ktori mate zmysel pre humor a viete film obcas brat ako zabavu a nie len ako hon za hviezdickami, skvelou kamerou, reziou, hereckymi vykonmi a bla bla bla bla... :) PS: Megan je sice kosticka na zahryznutie, ale vo filme dostala kopanec do zadku od nie mozno tak uzasne podmanivo sexy, ale o to herecky viac zdatnejsej a charizmatickejsej, Amandy Seyfried. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Božské Megan Fox není nikdy dost, a komu nestačila její přítomnost v Transformerech, tak si může dát nášup v podobě tohoto zajímavého hororu, kde si střihla hlavní roli pořádně namyšlené mrchy, která poté, co ji partička rockových hudebníků ve jménu slávy obětuje Satanovi, začne nemilosrdně vraždit všechny hochy ze střední, aby den ode dne a vraždu od vraždy byla krásnější a silnější, než kdykoliv předtím. Nutno podotknout, že tahle role může jejím příznivcům přivodit nemalý šok, protože Megan tu uvidíme zvracející litry podivné smradlavé hmoty, zapalující si zapalovačem jazyk, plavající nahou v jezeře, nevyhne se lesbické scéně a samozřejmě vraždící a požírající lidské maso! Ona tu na sebe strhává veškerou pozornost a Amanda Seyfried, která tu hraje roli její nejlepší a mnohem ošklivější kamarádky, vedle ní nemá nejmenší šanci, i když je herecky zjevně lépe vybavena. Ze zbytku hereckého ansáblu zaujme ještě Adam Brody v roli zpěváka rockové kapely. Je to drsný horor s příměsí drsného humoru a dost se ve filmografii Megan Fox vymyká. Já jsem si už dlouho přál vidět ji v nějakém hororu a povedlo se. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Já se nejdřív setkala s fandomem a teprve až potom s filmem samotným, a nevím, no. Buďto to ve mně vyvolalo příliš vysoká očekávání, nebo bych film příliš neocenila i bez toho. Druhou možnost by podporoval fakt, že nemám ráda, když ve filmech trpí nevinní. Pokud má být film o sexualizaci ženských těl (filmovým průmyslem), proč Jennifer útočí na chlapce, kteří se k ní chovají buďto neutrálně, nebo dokonce s respektem? Mám dojem, že autorky chtěly něco jako Americké psycho feat. Clueless, ale do těchto vod se dle mého mínění nedobrodily ani náhodou. -"I don't like boxing movies." ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Diablo Cody dokáže klasické schéma vyvražďovacího hororu ozvláštnit spoustou báječně drzých hlášek a strastmi dívčího dospívání, bohužel příběh samotný je příliš průhledný a nedočkáme se žádného překvapení, takže v druhé polovině film trochu stagnuje a dochází mu úvodní svěžest. Megan Fox je v titulní roli přesně taková, jakou byste ji podle plakátů čekali (takže hodně, hodně sexy), ale já mám už od Mamma Mia slabost pro velké oči Amandy Seyfried (když si sundá ty hrozné brýle). 70% P.S. Jinak fakt nechápu, že film tak krutě propadl. Kde udělali soudruzi z USA chybu? ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Pro roli hudebníka Nikolaie byly zvažováni Peter Wentz a Joel Madden. (TomikZlesa)
  • Reklamní materiály byly uvolněny už 15 měsíců před datem uvedení filmu do kin. Prvním byl plakát s Megan Fox (Jennifer), jak si olizuje kapající krev ze svých rtů, uvedený na konferenci Comic-Con v San Diegu v červenci 2008. (TomikZlesa)

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama