Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (650)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Originální námět a scénář plný do očí bijících glos klasických teen hororů, který bohužel není dotažen do úplného důsledku a chybí mu výraznější tah na bránu (film se skutečně rozjede až v úplném finále). Přesto potěší a místy opravdu pobaví. Tupost teenagerů, kteří si nedokáží rozsvítit ani ve vlastní kuchyni, je zde skutečně dovedená am absurdum a velice potěší také hraní si s divákem a fa(u)ckování jeho očekávání věcmi, které by opravdu nečekal :) (robotická ruka ředitele školy a sestra hrající na klavír? Fuck yeah!). Megan Fox dokazuje, že je opravdu jen hezká tvářička, která umí rozepnout výstřih, hereckého talentu ale příliš nepobrala. Zato Amanda Seyfried je skutečně skvostná! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné jak jsem se bál. Scénář byl rozhodně zajímavý a svým vykrádačsky mixujícím způsobem originální (chápejte to tak, že tyhle ingredience dohromady ještě nikdy nikdo nesmíchal). Po herecké stránce taky celkem slušné (dokonce i Megan ze sebe něco vymáčkla) a nebýt utahané režie, možná bych šel i o hvězdu výš. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Bylo by jistě chybou, kdyby se z těla Megan Fox nevybušil nějaký ten dolar, dokud je ještě v nejlepších letech. Stejně tomu bylo u Elishy Cuthbert a od té doby mnoho chlapců doufá, že budou mít za sousedku podobnou holku od vedle. Jenže tato patlanina nesahá onanovacímu kultu ani po kotníky. Není to vtipné, není to sexy. Pouze se to plácá na okraji brakového žánru a předhazuje pár trapných efektů, kterých jsme už viděli tisíce. Jedna speciální scéna pro pány to nezachrání. Cílem se tak stává vylízaný teenager. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, a jak koukám kolem, tak budu asi výjimka, že jsem si film sehnal ne kvůli Megan, ale spíše kvůli Amandě. Ne, že bych chtěl Megan herecky podceňovat (koneckonců, filmová historie nás často přesvědčuje o tom, že i ti, co vypadali, že neumějí do pěti počítat, nakonec můžou prorazit) ale jestli ona získá nějakou cenu (nepočítám MTV Awards a jim podobné) nebo zahraje roli tak, aby to bylo hodně, hodně dobré, tak já se stanu příštím prezidentem USA. :-) Amanda Seyfried nám naopak dokazuje, že nemusí zpívat, ani se culit, ani vypadat nějak sexy, aby hravě přehrála hlavní představitelku. _______ Jennifer's Body (nebo česká varianta "Bacha, kouše!" (pro ty, kdo si to nepamatují, tohle byl oficiální název, když se ještě plánovalo, že by tento film šel do kino distribuce) je typickým příkladem průměrného snímku. Záměrně neříkám hororu, protože o tom tu nemůže být řeč. A proč? Když jsou všechny hororové scény nacpány do traileru (vyjma jedna lekačky, kterou měla na svědomí vrána) a film vás ničím nepřekvapí, tak je něco špatně. Další věc, co mi moc nepasovala, byla hudba. V některých místech byla zbytečně rocková (nevím, jak to jinak napsat, rock mám rád, ale tady to bylo nevhodně dané, fakt že jo). Naopak co mě potěšilo, byly vodopády a narážka na Hannu Montanu. Kdyby to někdy přešlo více do komediální linky, tak bych možná přihodil nějakou hvězdu, takhle ale pochybuju, že si to ještě někdy pustím. Ale když je večer a vy se hodně nudíte, tak proč ne? Jednou… ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Film postavený na Megan Fox nemůže dopadnout dobře. Jako ozdoba Transformers se možná hodí, ale hlavní role jí spíše škodí. Naopak Amanda Seyfried mě opět překvapila a dokazuje mi, že zvládne zahrát téměř různé role. Vůbec se mi ale nelíbila hudba k filmu. Měla jsem pocit, že směřuje film úplně jinam než bylo v plánu. To mi značně znepříjemnilo sledování. Režie také není prvotřídní..proto 2,5*. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kde Jennifer (Megan Fox) popisuje, co se stalo po požáru hospody, je na zdi plakát k filmu Evil Dead (1981), jehož hlavním tématem je také postupné vyvraždění skupiny mladých lidi démonem. (PB2)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 96. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama