Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (650)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem takovou šílenost, je to sympaticky (v rámci možností) zvrhlá černá teenagerovská komedie, napadá mě mix HOTTIE AND THE NOTTIE a TEETH. Zápletka je celkem prostá: Dvě BFF-ky, outsiderka Needy a sexbomba Jennifer, spadnou do démonických sraček. 'Prototypní" Megan Fox mi nikdy nepřišla zajímavá, nepobírám tu mánii kolem ní, ale tady do tý role sedla dokonale. No jinak, krom její sympatické herecké partnerky tu máme povedený hlášky, humor (emo pohřeb, obětování panny bez panny,...), super soundtrack, a přitom celkově to není takový béčko jak bych si myslel. Nechápu ty hodnocení 2* a méně (snad spíš předsudky?), mně se to líbilo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +slušná hororová atmosféra, Amanda Seyfried, Megan Fox, příběh -občas podivné, navíc je to na hranici vkusu/// Poutavá obálka, poutavé obsazení, vzrušující trailery a hororový námět pro teeanagery. Tedy jinak řečeno správně namixované prvky po nichž skočí nejeden uhrovitý divák. Z mé strany tu však byly obavy, jestli to tvůrci nepřeženou a jestli mě to bude ještě bavit. Naštěstí to vidím kladně. Je to zajímavé, dobře se na to (na ně) kouká. Jsou tu povedené lekačky. K dokonalosti sice chybí ještě dost: mohlo to být lépe natočené, uvěřitelněji zahrané postavy, pikantnější záběry...to vše ale třebas bude v naznačeném pokračování./// Celkem 71%/// ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Fenomen "film" ma jednu uzasnu vlastnost, kvoli ktoremu ho tak strasne milujem. "Koľko ľudí, toľko názorov" - Terentius... Preto si obcas hovorim, ze kritici maju naozaj velmi daleko od "beznych" sledovacov filmov :) A Jennifers Body je ten isty pripad. Clovek caka tragediu, doslovne a pocas filmu si povie: "Hm, boli ti ludia na tom istom filme ako prave ja pozeram?" Ano, Jennifers Body sa zda ako obycajna teen vyvrazdovacia jednohubka, ale omyl. Scenaristka Diablo Cody z neho urobila vyvrazdovacku trosku neobycajnu :) Velmi vtipnu, s kopcom hlasok, skvelym hudobnym doprovodom a hlavne pozor! Vo filme zomieraju aj kladne postavy... Teda vlastne len kladne :D Uvidite sexualne sceny a nie len medzi muzskym a zenskym pohlavim... Ale nebudem viac prezradzat, Secteno, podtrzeno, podla mna po Sorority Row dokonca este o kusok lepsia zalezitost, pri ktorej sa nudit nebudete. Teda aspon ti, ktori mate zmysel pre humor a viete film obcas brat ako zabavu a nie len ako hon za hviezdickami, skvelou kamerou, reziou, hereckymi vykonmi a bla bla bla bla... :) PS: Megan je sice kosticka na zahryznutie, ale vo filme dostala kopanec do zadku od nie mozno tak uzasne podmanivo sexy, ale o to herecky viac zdatnejsej a charizmatickejsej, Amandy Seyfried. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Já se nejdřív setkala s fandomem a teprve až potom s filmem samotným, a nevím, no. Buďto to ve mně vyvolalo příliš vysoká očekávání, nebo bych film příliš neocenila i bez toho. Druhou možnost by podporoval fakt, že nemám ráda, když ve filmech trpí nevinní. Pokud má být film o sexualizaci ženských těl (filmovým průmyslem), proč Jennifer útočí na chlapce, kteří se k ní chovají buďto neutrálně, nebo dokonce s respektem? Mám dojem, že autorky chtěly něco jako Americké psycho feat. Clueless, ale do těchto vod se dle mého mínění nedobrodily ani náhodou. -"I don't like boxing movies." ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dve drsné dámy Hollywoodu (boxerka a striptérka) sa rozhodli, že budú popovo vtipné a úprimné mentorky (ideálne vrámci jedného záberu). Čo je zaručený repelent ľubovoľného (v tomto prípade kráľovsky jalového scénara). Prázdne ako Homerove brucho, mordy off screen a Emo chlapci môžu vytiahnúť žiletky a začat šúchať zápalku. Prepadák. 40% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • „Vodopád, který nikam nevede“ se skutečně nachází v minnesotském státním parku Judge Magney a nikdo opravdu neví, jestli někde vytéká na povrch (HellFire)
  • Ve scéně, kdy si Jennifer (Megan Fox) poraní ruku a přirovná se k X-manovi, špejle od krve není. Hned v dalším záběru už ale ano. (Geriel)

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama