Okouzlení VIII (TV seriál)
Incantesimo 8
Drama / Romantický / Rodinný
Itálie, 2005, 54x52 min
Tomaso Sherman, Ruggero DeodatoHudba:
Maurizio De Angelis, Guido De AngelisObsah
Pro všechny příznivce italské ságy z prostředí římské soukromé kliniky Life vysílá ČT již osmou řadu tohoto populárního seriálu. Setkáme se v ní znovu se všemi protagonisty řady sedmé, zejména s instrumentářkou Giulií Donattiovou a primářem Antoniem Corradim, jejichž komplikovaný vztah nezadržitelně spěje k nečekanému rozuzlení, na němž má samozřejmě velkou zásluhu Antoniův bratr Paolo.
Na kliniku Life přibudou nové lékařské i ošetřovatelské posily a situace renomovaného zdravotnického zařízení se zdá být víc než nadějná. Zvlášť poté, co se klinika dostala zpátky do rukou pravého vlastníka – Giovanny Mediciové. Césare Gómez se však nevzdává a jeho plán na zničení kliniky je přímo ďábelský, zejména když spojí své síly s další pomstychtivou osobou Beatricí Balliovou, která si vytkla za cíl zničit život Denise Nascimientové. Na klinice se začínají dít podivné věci, nevysvětlitelná úmrtí několika pacientů na stejný vir hepatitidy B vždy ve chvíli, kdy již byli téměř vyléčeni, se pro kliniku, Giovannu i Antonia stávají pomalu noční můrou.
V životě Antonia se objeví další žena – gynekoložka Sára Segreová, jíž kdysi zachránil život transplantací srdce své bývalé ženy Marielly. Tilly, těžce se vyrovnávající se smrtí milovaného Massima, nachází útěchu ve vztahu s Eduardem de Nittis, kaleným jen těžce skrývanou nenávistí sestry Costanzy...
Giuseppe Ansaldi se po celkové ztrátě paměti zkouší za pomoci Giovanny a Tilly pomalu orientovat v životě kolem sebe. Cristinu, která se mu představí jako Daniela, však potká bez nich a tak dojde k tomu, že se nic zlého netuše znovu zamiluje do ženy, která mu v životě tak ublížila...
Na závěr snad jen dodejme, že osudy protagonistů, které nezvykle přesahují rozměr jedné řady seriálu, dospějí s koncem této osmé, velmi dramatické 54dílné série k závěru. (oficiální text distributora)
hippyman
odpad!znovu jsem dal týhle taliánský telenovele šanci... a zase všechno špatně. naprostá nuda a čirá demence. odpad!(21.6.2008)
Sarkastic
Klapka po osmé. Co se děje? Ústřední milenecká dvojice se nemění? Dokonce zůstaly i ty naivní dialogy. Ale už jsem zpátky na zemi, takže víc jak 1* z toho nevyčaruji.(2.3.2008)
LiVentura
odpad!Nedá se..!(13.4.2011)
DJ Obelix
Tak osmou sérii téhle übersrágory spolurežíroval Ruggero Deodato, režisér Cannibal Holocaust? Čeho se ještě nedožiju :-O(5.1.2009)
IllIlIlIIl
odpad!Italská telenovela....(21.1.2009)
TheCaelos
odpad!Italský návod, jak natočit blbost 8(20.5.2009)
Peetas
odpad!italský hnus poosmé.(31.10.2008)
Krasus
Za to,že už to skončilo.(2.4.2010)
Skarface
odpad!Vždycky když tohle dávali v telce modlil jsem se ať už to zkončí to byla prostě katastrofa !(22.11.2011)
honajz2
odpad!Ono se to vrací...po osmé ! Po prvních pěti sekundách se drzím abych neutekl.Doufám že se tahle blbost nikdy nevrátí.(3.4.2012)
Z0MBi
odpad!Tchýně 2x denně... Umírám!(22.3.2009)
Juri-Sai.
odpad!Do pr**ele jak někdo může natočit tolik serií jednoho propadáku. Ta reřie musí být šíleně labilní(11.11.2009)
Ukko
odpad!Já nevim jak vám, ale mě už jen ta úvodní zněla spojena s depresivní hudbou naháněla strach.(14.6.2010)
Kritik007
Už to ale není co bývalo přesto pořád krása!(13.3.2009)
greymon
odpad!Pokračování není o dost lepší. Je to na stejné úrovni takže ODPAD!!!!!(30.1.2012)
Plechpetr
odpad!Po osmé? to je snad sranda nebo co?!(31.5.2012)
lubos111
odpad!Pěkná blbost.(16.2.2009)
Krtekcb
odpad!Nejde to, opravdu ne.(28.12.2011)
Isherwood
- Flipnicodpad!
- ScreamJayodpad!
Reiniš
Související
- Okouzlení VII (TV seriál) (2004)
- Okouzlení VI (TV seriál) (2003)
- Okouzlení V (TV seriál) (2002)
- Okouzlení IV (TV seriál) (2001)
- Okouzlení III (TV seriál) (2000)
- Okouzlení (TV seriál) (1998)
- Okouzlení II (TV seriál) (1998)