Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovku České televize vstupuje nová, sedmá řada oblíbeného italského seriálu Okouzlení – a s ní nové postavy a nové příběhy. Vše se samozřejmě nadále točí kolem kliniky Life. Po změnách ve vedení této renomované římské kliniky se však budeme setkávat už jen s Tilly Nardiovou a Giovannou Mediciovou, částečně i s jejím přítelem lékařem Diegem. Na kliniku Life totiž přicházejí nové posily – mladý ambiciózní provozní ředitel Sergio Fanti, špičkový chirurg Antonio Corradi – a mladinká, leč velmi schopná instrumentářka Giulia. A jak už je v seriálu zvykem, nakonec se osudy všech propletou, vztahy se budou slibně rozvíjet a patřičně komplikovat, tajemství minulosti ovlivní přítomnost i budoucnost postav...

V sedmé řadě Okouzlení se podařilo najít pro nekonečný seriálový příběh nové mladé a sympatické představitele hlavních rolí. Natolik šťastně, že po 60 epizodách sedmé řady budou diváci moci sledovat jejich osudy i v další, osmé řadě – dokonce už v 62 epizodách.

Antonio Corradi – lékař, profesor. Velice pohledný a velice šikovný mikrochirurg, který nastupuje na kliniku Life. Přesto, že jde o uznávanou kapacitu v oboru, brzy do týmu lékařů i sester zapadne. Je nejen výborný lékař, je i vstřícný a spravedlivý. Pochází z dobré rodiny – otec Renato patřil k předním italským letcům, Corradiové jsou vzdělaná a majetná rodina. Antonio má však dva problémy: jednak mladšího bratra, jednak svou manželku.

Bratr Paolo totiž před lety z domova odešel – a ve zlém. Otec a Antonio se vložili do jeho vztahu k Luise Donatiové, šikovné a krásné mladé ženě, jejíž aktivity ale nebyly pro takovou dobrou rodinu vždy úplně přijatelné. A manželství doktora Corradiho s Mariellou bylo od začátku manželstvím z rozumu a v poslední době to skřípe čím dál víc.

Takže když se na scéně – přesněji na klinice Life – objeví nová mladinká instrumentářka a mezi ní a Antoniem přeskočí okamžitě pověstná jiskra, je na problémy zaděláno. A což teprve, když se ta instrumentářka jmenuje Giulia Donatiová – a je to setra už výše zmíněné Luisy...

Giulia Donatiová: zdravotní sestra, instrumentářka, která zrovna díky snižování stavu v jedné nemocnici hledá práci. Je sice velice schopná, ale místa nejsou a Giulia se nakonec musí obrátit s prosbou o pomoc na snoubence své sestry Louisy, Sergia Fantiho, který se právě stal provozním ředitelem prestižní římské Kliniky Life. A má štěstí, místo se najde – ale také na Life potká velkou lásku s velkými komplikacemi.

Giulia žije s matkou a Louisinou dcerou Giadou. Není to snadné – matka Liliana je až příliš upnutá na starší dceru, ta naopak moc upnutá na domoc není. Tráví spoustu času kvůli práci např. v Německu, Římem „jen projíždí“. Malá Giada tak nejen že nemá tátu, o kterém se ona ani my moc nedozvíme, ale ani pořádnou mámu. Stará se o ni hlavně teta Giulia... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

o čem tohle proboha je?? jo, ajo, je to barevný, hejbe se to a je to v bedně pořád... okouzlení I, II nebo MCDXXIII, pořád stejná ****** - nesedat před obrazovku bez ovladače po ruce! dost hrůza... do koše! ()

IceQueen odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes som prežila veľmi trpkých dvadsať sekúnd pri svojom prijímači a podľa tučných dvoch percent súdim, že nie som jediná, ktorá si prešla peklom. Niekto by mohol namietať, že dvadsať sekúnd je málo na hodnotenie, ale pravdupovediac, v tomto prípade je tých dvadsať sekúnd až príliš. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedobrovolně jsem to sledoval se svojí mámou, všechny řady hodnotím stejně, odpadem... Tenhle seriál je opravdu nevyvedený. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy když jsem viděl při nočním brouzdání na internetu v TV nápis Incantesimo 1, 2, 3 .... 946 tak mě bylo jasné, že když to nepřepnu, tak do tří minut usnu batolecím spánkem. Takže jsem honem hledal ovladač, abych odvrátil zkázu. ()

Reklama

Reklama