Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři příběhy obyčejných lidí, kterým láska a smrt změnily život v den zatmění slunce a jednoho chlápka, který by si za "Obejmutí zdarma" zasloužil Nobelovu cenu. (dan.pacino)

Recenze (26)

Little bear 

všechny recenze uživatele

"Vzpomínky. Jsou jako vítr. Nikdy nevíte, kdy nebo jak se odvanou pryč." Tak jsem si zase jednou pořádně poplakala. Čekala jsem sice něco ve stylu Sad movie, ale naštěstí ne všechny příběhy skončili špatně. JK film, kde se odehrává více příběhů najednou prostě miluju, jsou to prostě machři v kinematografii. Ani na chviličku jsem se nenudila, k tomu překrásná, dojemná hudba. A nezapomeňte - obejmutí zadarmo - to nic nestojí. Pro mě jeden z nekrásnějších JK filmů! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Přestávám o sobě tvrdit, že nemám ráda filmy, které vypráví víc příběhů. Nikdy jsem se do nich neuměla vžít, ale poslední dobou jsem ze všech takových unešená. A tenhle je pro mě naprostou jedničkou. Jednotlivé osudy jsou tak zajímavé, že by každý z nich mohl stát předlohou celovečernímu filmu. Pak je jasné, že při spojení všech příběhů dohromady není možné, aby člověk jako já nepustil slzu... slzy. Hodně jsem si zaplakala, hodně jsem se zasmála a jsem okouzlena. Jasných 5*. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý romantický film. Má príjemný príbeh o niekoľkých láskach, medzi vodičom metra a jeho milovanou, dvomi spolužiakmi, mužovi, ktorý čaká na svoju bývalú lásku, pričom ich jediným spojením je telefónne číslo a dvoch kolegoch, z ktorých ale on nie je pripravený, pretože sa stále nezmieril so smrťou svojej ženy. Spracovanie sa mi páči, je to presne ten typ filmu, ktorý nepôsobí nijak výnimočne, ale skvelo sa na to pozerá, je to plné optimizmu a dobrej nálady, aj keď na nejaké tie prvky drámy a dosť výrazné tiež dôjde. Jednotlivé príbehy majú mnoho spoločného, takže jednotlivé prechody medzi vzťahmi pôsobia prirodzene, najviac priestoru majú dva plnohodnotné vzťahy, ktoré mi aj najviac sadli, teda vodič metra so svojou láskou a dvaja spolužiaci, vzťah dvoch kolegov už nie je až tak výrazný, ale zase je dobre prepojený so štvrtým, nenaplneným vzťahom. Páči sa mi tu viacero situácií, napríklad objímanie, ale hlavne výborne podaný záver. A chválim aj dobrý nápad zasadiť príbeh do obdobia čakania na zatmenie slnka. Herecké obsadenie je výborné, ako vždy perfektná Lee Yeon-Hee, ale všetky dôležité postavy sú dobre zvolené, takže sa im nedá nefandiť, za zmienku stoja hlavne Kam Woo-Sung, Choi Gang-Hee a Ryoo Seung-Ryong. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak sa tomu nedá vôbec nič vytknúť, úplný ideál pre tento žáner. My love je film, ktorý presne splní to, čo sa aj od neho očakáva. Síce podobne ladený Sad movie si ma získal viac, ale ani tento film nemá čím sklamať, je to príjemné a vylepší to náladu. 77% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

My Love je o jednom druhu lásky - té milostné. Ale ta má mnoho variací, a film předvádí, jak odlišné mohou být. Není to úplná pecka a občas to trochu nedává smysl, což jen podtrhuje to, že láska je (na první a často i druhý pohled) často iracionální. Příběhy se pomalu rozplétají, každý má své kouzlo a je to takové milé a hezké a svým způsobem i trošku depresivní. Každopádně ten nejdojemnější se rozplete až na konce, což není úplně ideální pokud cestujete vlakem v otevřeném vagónu a už se blíží konečná a všichni lidi se zvedají a rozhlížejí ... :-). Trošku mi u těch ČTYŘ (free hugs se taky počítá!) příběhů chybělo prolínání (resp. je ho nejnutnější minimum), ale jinak je to velmi příjemná sbírka tématických příběhů, sahající až na značně nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku mě to sice nezaujalo, ale po půl hodině jsem už koukala s přilepenýma očima na obrazovku. Nečekala jsem žádné dojetí, ale přeci jen se dostavilo a to platilo pro příběh s metrem. Který mě tedy zaujal ze všeho nejmíň ale zato mě jako jediný dojal a zasloužil si pár mých slz. ''Nic nezahřeje víc než objetí'', FREE HUGS by občas přišlo teda vhod. Škoda, že není žádný ,,Strom naděje'' pod který by se dalo zavěsit nějaké to přání. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama