Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysloužilý detektiv Baek se chystá do důchodu a chce si založit vlastní podnik. Ale své plány s podnikáním bude muset na nějaký čas dát k ledu. Na policejní stanici totiž dorazí zpráva o krádeži obrovského balíku peněz z bankovní dodávky a následně 600 kg zlata z letiště. Zloděj se vydává za Baeka, aby mohl rozehrát svou mistrovskou hru pomsty a použít detektiva ke svým plánům. Dva charizmatičtí hrdinové na opačných stranách zákona v nebezpečném souboji tygra proti psovi. (Vapet Production)

(více)

Recenze (20)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci předhodili divákovi filmové puzzle a človíčku, poskládej si to sám.. A mě to bavilo, dávat si postupně jeden dílek vedle druhého a zjišťovat, kdo je kdo, jakou má motivaci, co se stalo v minulosti a proč se teď děje právě to, co se děje.. Detektiv Baek byl zajímavý, šéf zlodějské bandy mě uhranul na první dobrou a čím víc jsem o něm věděla, tím mi byl sympatičtější, no a ten největší grázl byl skutečně par excellence.. Závěr jsem si užila a na konec i úsměv na rtu při čtení pohlednice.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mohl to být solidní thriller, kdyby se velmi často neutápěl v ději a nepřikláněl se k patosu. Děj obsahuje dost hluchých míst, ale na druhou stranu tento neduh vyvažují vcelku povedené akční scény. Námět není nijak originální a ani jeho zpracování není žádná výhra. Přesto se nejedná zase o vyložený průser. Místy přeci jen dokáže zaujmout, byť to není zase až tak často. V Asijských zemích bude snímek asi daleko více pochopen. U nás tak leda zlatý střed. ()

Reklama

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Velice solidní snímek se sympatickým tématem a nadhledem, kde vše je jak má být. Jen škoda že asijských snímků podobného ražení není více, respektive že se tak často neprosadí mimo Asii. Snímek rozhodně baví, i když místama není úplně přehledný....ale to je jen díky stylu vyprávění, který je ale na druhou stranu netuctový a účel skvěle plnící, takže proč ne. Herecké výkony i zpracování jsou velmi fajn, prostě jasných 85% ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Pes se krčí, už jen když cítí tygrův trus. Za jedné okolnosti může ale pes tygra spráskat. Víte kdy to je? Když je tygr mládě? To ne, když se tygr snaží zabít jeho štěnata. Pak se bude rvát, třeba i s tygrem." ... Pohodový krimi-thriller. Han Seok-gyu & Cha Seung-won = sympatická sestava soupeřů. :-) ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Trochu to na mě působilo jako detektivka na pondělní večer. Nebylo to nejhorší, zápletka je vcelku zajímavá. Na Korejský film je to dobré. Jen jsem se ztrácel v postavách, protože jsem měl problém je poznávat:))) kdo je kdo a ke komu vlastně patří. Policejní kapitán, který řeší 7000 případu ročně je hold kanon!!! Žádná sláva to není, ale zabít tím jedno odpoledne v práci nebylo naškodu! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama