Reklama

Reklama

Busta

(TV film)
Povídkový
Česko, 1993, 15 min

Obsahy(1)

Mikropovídka I. Hurníka. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Sovákovy grimasy a myšlenkové pochody výborné... Ale to je tak všechno. Pointa veskrze žádná, resp. velmi slabá. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Malý psychologický souboj, spíše taková potyčka dvou umělců, z nichž jeden sochá a druhý se tváří. Ilja Hurník určitě zúročil své vlastní zkušenosti a pocity, když Bustu psal, protože je to příjemně věrohodné. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Námět a hudba: Ilja Hurník, r. 1993. Lehce představitelný příběh ze života Ilji Hurníka (rok po sedmdesátinách). Sovák s Medveckou hrají pohledem a své vnitřní monology dokonale vystihují. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Jedna se o kratouckou komedii - mikrokomedii rezisera Jana Davida,v ktere ma hudebni mistr mit udelanu k oslave svych sedmdesatych narozenin bustu. Snimek trva 8 minut a setkame se v nem s panem Jirim Sovakem oslavencem a Tatjanou Medveckou v roli socharky. Pani Medvecka roztomile hraje a pritom stale socha bustu pro s dlouhymi,sedivymi vlasy skveleho p.Sovaka.Navzajem se na sebe divaji a pozoruji se a odhaduji, jenom my muzeme slyset jejich myslenky.Vsechno plyne jak na dratkach,avsak i kratka komedie musi mit sve zapletky a vyvrcholeni.... "Ja se pomstim,to co jsi udelala s mym portretem ja udelam s tvym! Zadna elegie pro fletnu,ale pro fletnu a tri pozouny Tak...!" ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama