Reklama

Reklama

Kouzelníci z Waverly

(seriál)
  • USA Wizards of Waverly Place (více)
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2011), 42 h 12 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Rick F. Gunter

Hrají:

Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise, Ian Abercrombie, Octavia Spencer, Lucy Hale, Paulie Litt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(106)

Seznamte se s Alex, Justinem a Maxem Russoovými. Jsou to docela normální, obyčejné děti, z New Yorku, až na jedno velké tajemství: jsou to kouzelničtí učni z Waverly! Připravte se na jejich kouzelnické kousky ve všech 21 epizodách slavného seriálu, který znáte z kanálu Disney Channel. Kompletní trojdisková série obohacená o okouzlujícími záběry ze zákulisí seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Mckay 

všechny recenze uživatele

Jeden čas sem na to koukal ,protože u nás doma se pouštěl jenom Disney Channel kvůli ségře.(není to výmluva).No musím dodat že to co jsem občas na disney občas viděl tak tenhle seriál je asi nejlepší mezi tím co tam dávali.Rozhodně lepší než ta debilní Hanah Montana ,nebo ty dvojčata v tom hotelu atd. Já ani nevím jak se to všechno jmenovalo.Každopádně Selenka hraje líp než Miley a ten mladší s bratrů má docela hlášky.Je to prostě blbina pro děti a pro fanoušky Selenky maximálně ale vezmu to v porovnáním s ostatními pořady na Disney tak tři hvězdy ,ale s odřenýma ušima.A malá zajímavost jejich táta David DeLuise hrál ve hvězdní bráně SG1 a měl něco se Samantou Cartrovou :D ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem na tohle narazil náhodou v televizi, když jsem procházel u táty obývákem a malá sestřička měla v televizi puštěný Disney Channel. Tak jsem se chvíli zadíval a vypadalo to zajímavě, a jelikož tam hraje Selena Gomez, tak jsem si řekl, že si nejdříve stáhnu film, a na základě jeho shlédnutí jsem začal sledovat seriál. Seriál rozhodně nadprůměrný, co se podobných seriálů týče, ale při sledování 3.série musím říci, že z každé postavy udělali úplného debila. ()

Reklama

Mara12 

všechny recenze uživatele

Hvězdička Selena Gomez v seriálu, který parazituje na vlně popularity Harryho Pottera a zneužívá fascinace zejména dětí kouzelným světem. Hlavní hrdinka Alex ráda porušuje nejen zákazy rodičů, ale obecně všechna pravidla, místo toho aby to na konci dílu dotáhla do úplného konce, a vytvořila si image pořádné “bad girl“, uznává svůj prohřešek a přímá ponaučení. Kromě toho se seriál snaží za každou a zdůrazňuji každou cenu pobavit, a vůbec nevadí, že Vám to k smíchu nepřijde. Když k tomu přidáte, že Alex je poměrně nesympatická postava s charakterovými rysy, za které by se ani Arnold Rimmer nemusel stydět (sobeckost, manipulace s ostatními, arogance atd.), a kromě kouzel řeší i teenage problémy, máte z toho jednu z nejhorších věcí, které Disney Channel nabízí. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Walt Disney se musí obracet v hrobě jako vrtule, jestli vidí, co vše se dnes pod jeho jménem objevuje na televizních obrazovkách. Na druhou stranu - kdyby to ty děcka nesledovaly, tak by to asi nikdo netočil... A rodiče velmi často nemají ani páru o úrovni těch "sqjelých" seriálů a pokud snad páru mají, tak je jim to fuk, anebo to dětem tiše trpí. No, snad se to na odrůstající generaci nepodepíše moc zásadně... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ne, není to převratný a geniální seriál, zvláštní efekty jsou tam přímo k pláči (někdy k smíchu) a maskérky se taky zrovna moc nepředřou. ALE, je to Disney seriál a nedá se to brát vážně a nedá se to zařazovat mezi filmy o kouzelníkách jako je třeba Harry Potter. Pro mě byl hlavní důvod, že jsem se na to dívala David Henrie, Selena Gomez a hlavně to, že jsem potřebovala seriál, kde prostě ač na malou chvíli přestanu přemýšlet, kde budou stupidní zápletky a kde se pobavim. A všechno tohle to splnilo, nebyl snad ani jeden díl abych se nezasmála (a ano, mnohdy nad tím, jak to bylo absurdní), prostě jakmile do toho někdo jde s velkým očekáváním, jaká to bude bomba a čeká od toho něco sofistikovanýho, ať se nedívá na Disney channel. Jediné co mě tam ze začátku vadilo, byly postavy, protože kromě Justina a Alex mi tam všichni strašně lezli na nervy, na většinu jsem si teda pak zvykla a některý jsem si docela oblíbila. Já tomu klidně dám 4* a nestydim se přiznat, že mi Russovi budou chybět. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (19)

  • Poté, co paní Russo (Maria Canals-Barrera) vloží Justina (David Henrie) a Maxe (Jake T. Austin) do doupěte, přemýšlí, jestli by měla dát velký zámek na dveře nebo ne. Rozhodne se, že nebude a staví zámek na pult. O dva střihy později vidíme, že zámek je zpět na dveřích, ale odemknutý. Avšak není vidět, že by paní Russoová zamkla dveře. (TomHatrik)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Alex (Selena Gomez). (SONY_)

Reklama

Reklama